Οι γυναίκες έχουν μάθει εδώ και χιλιάδες χρόνια, πώς να χρησιμοποιούν τα δώρα της φύσης, ώστε να διατηρούν την ομορφιά και τη νεότητά τους. Τα φυσικά προϊόντα είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο και τα προϊόντα, που παρασκευάζονται στα χημικά εργαστήρια. Μερικές φορές η αποτελεσματικότητά τους στο δέρμα είναι ακόμα ισχυρότερη. Για παράδειγμα, οι βιταμίνες, που περιέχονται στα φυτικά έλαια είναι πολύ καλύτερες από τις αντίστοιχες συνθετικές, όσον αφορά τη διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Τα φυτικά καλλυντικά εξασφαλίζουν ένα διαρκές αποτέλεσμα και προσφέρουν ένα πραγματικά θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι γυναίκες συνεχώς παραπονούνται για αυτά τα προϊόντα. 443232

Η έλλειψη άμεσου αποτελέσματος αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο. Η κρέμα με το πλήρες συνθετικό περιεχόμενο μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες με μια και μόνο εφαρμογή. Η φυτική κρέμα θα αρχίσει να δρα μόλις μετά από ένα μήνα χρήσης. Φυσικά, η πρώτη επιλογή είναι ελκυστικότερη. Όμως, όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη συνθετική κρέμα, το δέρμα σας θα γυρίσει στην παλιά του κατάσταση. Αντίθετα, η φυτική κρέμα μπορεί να ενυδατώσει απαλά και να τονώσει την επιδερμίδα σας, θρέφοντάς την με ευεργετικά μικροστοιχεία κι εξασφαλίζοντας ένα διαρκές αποτέλεσμα.

Στα φυσικά προϊόντα καθαρισμού (σαπούνι, σαμπουάν, μάσκες μαλλιών) επίσης ασκείται κριτική. Για παράδειγμα, οι πελάτες παραπονιούνται για την έλλειψη αρκετού αφρού, κάτι που κάνει την εφαρμογή δυσκολότερη. Τα συνθετικά προϊόντα κάνουν πολύ καλό αφρό, λόγω της παρουσίας του SLS στη σύνθεσή τους. Ωστόσο, το συστατικό αυτό δημιουργεί μια μεμβράνη στο δέρμα σας, έχοντας ένα αντίστροφο αποτέλεσμα σε αυτό. Με τις συνηθισμένες μάσκες μαλλιών, τα μαλλιά σας γίνονται πιο πλούσια, απαλά και με όγκο. Χάρη στη σιλικόνη. Με ένα φυσικό προϊόν, τα μαλλιά σας γίνονται απλά απαλά, κάτι που μοιάζει ανεπαρκές. Έτσι, προτιμούνται τα κανονικά προϊόντα. Όμως, η σιλικόνη προσφέρει μόνο μια ψευδαίσθηση του όγκου και της ομορφιάς των μαλλιών. Στην πραγματικότητα, κάνει την τρίχα σας λεπτότερη.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σημειώσω, ότι τα φυτικά καλλυντικά μπορούν αρχικά να μοιάζουν αναποτελεσματικά. Το συσσωρευτικό αποτέλεσμα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά, είναι ο λόγος, που το αποτέλεσμα δεν είναι ορατό αμέσως.

3536222

Θα πρέπει να συνηθίσετε να χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο τα καλλυντικά και να μάθετε πώς θα το κάνετε αυτό. Το δέρμα και τα μαλλιά σας πρέπει να αντιμετωπίσουν τα «συμπτώματα απεξάρτησης», όταν σταματήσετε τη χρήση συνθετικών προϊόντων. Σύντομα, θα εκτιμήσετε τα οργανικά προϊόντα και θα σας γίνουν απαραίτητα.