Η προετοιμασία για την περίοδο των διακοπών είναι στην αποκορύφωσή της και σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε για 5 διαδικασίες, οι οποίες ολοκληρώνουν την υπέροχη μεταμόρφωσή σας.

Τέλεια ενυδάτωση

Όσο πιο αφυδατωμένο είναι το δέρμα, τόσο δυσκολότερα μαυρίζει, ενώ η υπεριώδης ακτινοβολία προκαλεί μεγαλύτερες βλάβες. Η βιολογική αναζωογόνηση, που απαιτεί την εισαγωγή υαλουρονικού οξέως, θα βοηθήσει στη ρύθμιση της ισορροπίας της υγρασίας. Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του οξέως, να προσελκύει και να διατηρεί τα μόρια του νερού, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό σε 3-4 ημέρες και διαρκεί έως και 6 μήνες. Μέχρι την ηλικία των 30-35, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την επαγγελματική περιποίηση, σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ. 323356

Απαλλαγή από τις ρυτίδες

Η  μικροσκοπική θερμόλυση βοηθά στην εξαφάνιση των μικρών ρυτίδων, των σημαδιών της ακμής, των ουλών και των ραγάδων. Οι ακτίνες λέιζερ προωθούν το σχηματισμό μικροθερμικών θεραπευτικών περιοχών και όλες οι περιοχές καλύπτονται γρήγορα. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και πόνος μετά τη διαδικασία, που διαρκεί μερικές ώρες.

Η λιπαρότητα υπό έλεγχο

Η δραστηριότητα των λιπαρών αδένων μπορεί να μειωθεί και να αποφευχθεί η μόλυνση και το φράξιμο των πόρων, αν χρησιμοποιείτε το μασάζ προσώπου Jacque. Πρέπει να κάνετε το μασάζ 2-3 φορές την εβδομάδα, έως ότου δείτε σημαντική βελτίωση. Το μασάζ πρέπει να διαρκεί το πολύ 10 λεπτά, καθώς παραπάνω λεπτά μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς. Για τα λιπαρά δέρματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία των υπεριωδών ακτινοβολιών. Η υψηλή τους συχνότητα μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της λειτουργίας των λιπαρών αδένων και οι πόροι συσφίγγονται αισθητά.

Κορμί με καμπύλες

Το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα έχετε χρόνο να χάσετε πολύ βάρος. Ωστόσο, η κρυοσάουνα θα σας βοηθήσει να γίνετε λεπτότερη. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δύο με τρία λεπτά μέσα στην κρυοσάουνα με πολύ κρύο αέρα (έως -140C°) τονώνει τις μεταβολικές διαδικασίες, κάνοντας το σώμα σας σφιχτότερο.

Βαφή και ενδυνάμωση μαλλιών

323323

Το καλοκαίρι, όταν τα μαλλιά εκτίθενται στον ήλιο πολύ, η βαφή θα πρέπει να αντικαθιστάται από κρέμες χρώματος χωρίς αμμωνία. Οι χρωστικές, που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις διαδικασίες, περιέχουν ειδικά φίλτρα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και προωθούν την ενυδάτωση των μαλλιών. Όταν βάφετε τα μαλλιά σας, για να αποκτήσετε χρώμα κοντά στο φυσικό σας ή ελαφρώς πιο σκούρο, θα πρέπει να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας σε όλο τους το μήκος. Οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά μπορούν να ανοίξουν τις ρίζες, χρησιμοποιώντας τα συνήθη προϊόντα. Η αλλαγή του χρώματος μπορεί να συνοδευτεί από μια επαγγελματική περιποίησης ενυδατικής φροντίδας.