Ο καθαρισμός της επιδερμίδας, ειδικά αυτής του προσώπου, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της προσωπικής φροντίδας. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν, ότι το δέρμα απαιτεί κατάλληλο καθαρισμό. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι πόσο σημαντικό είναι να αφαιρούνται οι συσσωρευμένοι ρύποι από τους σμηγματογόνους αδένες και την επιδερμίδα.

Η αφαίρεση των ρύπων από τους σμηγματογόνους αδένες, περιλαμβανομένων των μαύρων στιγμάτων, θα επιτρέψει στο δέρμα να λαμβάνει τη σωστή ποσότητα των ωφέλιμων συστατικών και οξυγόνου, γρηγορότερα και καλύτερα. Επίσης, μειώνει τον κίνδυνο των δερματικών μολύνσεων. Είναι αδύνατο να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα μια για πάντα. Αλλά, αν επιλέξετε προϊόντα υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα του δέρματος, μπορείτε να διατηρήσετε το πρόσωπο καθαρό και να αποτρέψετε την επανεμφάνισή τους.

Για το σκοπό αυτό, επιστήμονες ανέπτυξαν μια μοναδική φόρμουλα, η οποία δρα στα μαύρα στίγματα, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα, φροντίζοντας το δέρμα σας.

Τι είδους προϊόν είναι αυτό;

Η Black Mask αποτελεί ένα καινοτόμο βιολογικό προϊόν, το οποίο εξαφανίζει αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα, ενώ παράλληλα κάνει το δέρμα σας υγιές, καθαρό και τέλεια απαλό. Χάρη στα φυσικά του συστατικά, το προϊόν δρα ήπια τόσο στα εξωτερικά, όσο και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Τα νεκρά κύτταρα, καθώς και οι συσσωρευμένοι ρύποι, απομακρύνονται εύκολα από τους πόρους χωρίς να προκαλούν ερεθισμό ή ερυθρότητα.

Επιπλέον, η μοναδική μάσκα είναι ιδανική για λιπαρά και προβληματικά δέρματα, καταπραΰνοντας τους ερεθισμούς και εξαφανίζοντας την ακμή.

Σύνθεση65965

Το κύριο συστατικό της εκπληκτικής μάσκας είναι ο άνθρακας. Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος με τέτοιο τρόπο, ώστε απομακρύνει όλους τους ρύπους, το μακιγιάζ, τα καλλυντικά προϊόντα και τη σκόνη, συσφίγγει τους πόρους, χωρίς να καταστρέφει την κυτταρική δομή της επιδερμίδας.

Η σύνθεση της Black Mask περιλαμβάνει επίσης βιταμίνες και ωφέλιμα μικροστοιχεία, τα οποία θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Ιδιότητες της Black Mask

Σύμφωνα με τους ειδικούς ομορφιάς, η Black Mask διαθέτει πολλές μοναδικές ιδιότητες. Η μάσκα καθαρίζει το δέρμα και παρέχει βαθύ καθαρισμό, που μπορεί να συγκριθεί με αυτόν από μια καλή αισθητικό. Χάρη στη φυσική του σύνθεση, το προϊόν έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:28485548555

 • Εξαφανίζει την ερυθρότητα και λευκαίνει το δέρμα
 • «Ξηραίνει» το λιπαρό δέρμα, σταματώντας την ενεργή έκκριση του σμηγματογόνου λίπους
 • Συσφίγγει τους πόρους
 • Απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα και τους ρύπους από τους πόρους
 • Αφαιρεί τις τοξίνες
 • Καταστρέφει τους παθογόνους μικροοργανισμούς
 • Απολεπίζει ήπια το δέρμα με φυσικό τρόπο

Η μάσκα είναι τόσο αποτελεσματική, καθώς από την πρώτη κιόλας χρήση, το δέρμα όχι μόνο είναι καθαρότερο, αλλά διαθέτει επίσης βελτιωμένη απόχρωση και εμφάνιση.

Εφαρμογή της μάσκας

Η Black Mask περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Δεν προκαλεί παρενέργειες και η χρήση της δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Πριν αγοράσετε το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες. Θα πρέπει να κάνετε ένα ατμόλουτρο στο πρόσωπό σας, πριν τη χρήση της μάσκας. Πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

 • Καλύψτε το πρόσωπό σας με μια καυτή πετσέτα (έως 45 °C) για 5 έως 10 λεπτά
 • Μετά, κρατήστε το πρόσωπό σας πάνω από τον ατμό χαμομηλιού ή θυμαριού ή καυτού νερού με αλάτι
 • Ξεπλύντε το πρόσωπό σας με καυτό νερό
 • Μετά το ατμόλουτρο, καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν.

Απλώστε ένα λεπτό στρώμα της μάσκας με μια βούρτσα πάνω σε στεγνό δέρμα. Είκοσι λεπτά αργότερα, όταν η μάσκα είναι εντελώς στεγνή, αφαιρέστε προσεκτικά τη μεμβράνη από το πρόσωπό σας. Μην απλώνετε τη μάσκα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η αποτελεσματικότητα της μάσκας 656595288424888

Πριν να παραγγείλετε τη μάσκα, θα πρέπει να ξέρετε πώς ακριβώς θα σας βοηθήσει και ποια προβλήματα θα εξαφανίσει. Εξασφαλίστε, ότι γνωρίζετε το δερματικό σας τύπο, καθώς το προϊόν είναι αποτελεσματικό μόνο αν χρησιμοποιείται συστηματικά, ενώ ανάλογα με τον τύπο σας θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε μία φορά ή περισσότερες μέσα σε μία εβδομάδα.

Η Black Mask μπορεί να εξαφανίσει πολλά δερματικά προβλήματα, περιλαμβανομένων των μαύρων στιγμάτων, με απολύτως φυσικό τρόπο και μέσα σε σύντομη χρονική περίοδο.