Τα μαλλιά μας, τα οποία συχνά υποφέρουν από την κακή μας διατροφή και τους εξωτερικούς παράγοντες, μπορούν τώρα να παραμείνουν υπέροχα και δυνατά! Η οργανική μάσκα Bliss Hair Home System είναι ένα νέο προϊόν, που έχει υποβληθεί σε δεκάδες ελέγχους και δοκιμές, ώστε να επιβεβαιωθεί 100% η αποτελεσματικότητα του όσον αφορά την ενδυνάμωση των μαλλιών, την ενίσχυση της ανάπτυξης και την εξαφάνιση της λιπαρότητας και της έλλειψης ζωντάνιας.

Η μοναδική σύνθεση της μάσκας Bliss Hair Home System

Η οργανική φόρμουλα του Bliss Hair Home System περιέχει ένα πλούσιο σύμπλεγμα συστατικών, το οποίο είναι έτσι δημιουργημένο ώστε να απορροφάται στο μέγιστο. Όλες οι βιταμίνες προέρχονται από φυτικά συστατικά:

54342332

 • Το έλαιο νυχτολούλουδου αποτελεί ένα εκχύλισμα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και γάμμα- λινολενικό οξύ, τα οποία επιδρούν άμεσα στους θύλακες της τρίχας και αποκαθιστούν την υγεία του τριχωτού.
 • Το αιθέριο έλαιο μαύρου πιπεριού ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει τη θρέψη των ριζών της τρίχας. Ρυθμίζει όλες τις μεταβολικές διαδικασίες και τα μαλλιά σας αρχίζουν να αναπτύσσονται καλύτερα, ενώ σταματούν να «πέφτουν».
 • Το έλαιο δάφνης είναι ένα μοναδικό συστατικό, το οποίο πυροδοτεί τη διαδικασία αναζωογόνησης στην καρδιά των θυλάκων της τρίχας. Εξαφανίζει την πιτυρίδα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα του τριχωτού.
 • Η στεμοξυδίνη αποτελεί συστατικό, το οποίο δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για τα βλαστοκύτταρα, ενεργοποιεί τους ανενεργούς θύλακες και προωθεί την ενεργή ανάπτυξη των μαλλιών.

Τα ωφέλιμα έλαια καταπραΰνουν την επιδερμίδα και κάνουν τα μαλλιά ομορφότερα και υγιέστερα.

Ποια είναι η δράση του Bliss Hair στα μαλλιά;bliss hair greece

Αν χρησιμοποιείτε τη μάσκα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, θα δείτε τις ακόλουθες θετικές αλλαγές στα μαλλιά σας:

 1. Αποκαθιστώνται όλοι οι θύλακες τριχών και τα μαλλιά σας σταματούν να πέφτουν, ενώ δείχνουν περισσότερο υγιή, δυνατά και ελαστικά.
 2. Νέες τρίχες μεγαλώνουν γρηγορότερα και τα μαλλιά σας σταδιακά γίνονται πυκνότερα.
 3. Η όψη των μαλλιών σας είναι ελκυστική, λαμπερή και δυνατή.
 4. Η απώλεια μαλλιών σταματά εντελώς.

Η χρήση της μάσκας για αποκατάσταση και ανάπτυξη των μαλλιών Bliss Hair θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη χαμένη ομορφιά των μαλλιών σας, να απαλλαγείτε από τα σημεία φαλάκρας και να μετατρέψετε τα αδύναμα και θαμπά μαλλιά σε μια πυκνή και ελκυστική κόμη. Μετά τη χρήση του προϊόντος, θα μπορείτε να απολαύσετε όποιο χτένισμα σας αρέσει!

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της απώλειας των μαλλιών ή για την πρόληψη της επιδείνωσής της. Αν έχετε βάψει πρόσφατα τα μαλλιά σας, έχετε κάνει περμανάντ ή έχετε βάλει πρόσθετα μαλλιά, το Bliss Hair Home System θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τον αρνητικό αντίκτυπο αυτών των επίπονων για τα μαλλιά διαδικασιών.

Κλινικές δοκιμές για το σύμπλεγμα του Bliss Hair Home System

Οι δοκιμές και έλεγχοι του Bliss Hair Home System ολοκληρώθηκαν πριν μερικούς μήνες. Οι δοκιμές έδειξαν μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Άνδρες και γυναίκες χρησιμοποίησαν τη μάσκα για 2 εβδομάδες:

645643

 • Η απώλεια μαλλιών σταμάτησε εντελώς για το 90% των συμμετεχόντων
 • Τα μαλλιά έγιναν ορατά δυνατότερα για το 95% των συμμετεχόντων
 • Η ψαλίδα εξαφανίστηκε εντελώς ή μειώθηκε έντονα στο 97% των περιπτώσεων

Τα μαλλιά έγιναν απαλά και λαμπερά. Αυτό αναφέρθηκε από όλους όσους έλαβαν συμμετοχή στις δοκιμές.

Το οργανικό προϊόν Bliss Hair Home System αποτελεί το γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο, για να αποκτήσετε υπέροχα μαλλιά, με 100% εγγυημένο αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες!