Το μικρό στήθος μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να χάσει την αυτοπεποίθησή της. Πολλές θέλουν ένα πλούσιο φυσικό στήθος, που αρέσει στους άνδρες πολύ, αλλά δυστυχώς η φύση δεν ήταν απλόχερη σε όλες. Για να αυξήσεις το μέγεθος του στήθους σου, χρησιμοποίησε μόνο αξιόπιστα προϊόντα, όπως το Bustural. Συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας του ντεκολτέ και αυξάνει το μέγεθος του στήθους. Πλέον, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άβολα, φορώντας ένα ρούχο με ντεκολτέ, γιατί θα είσαι περήφανη για το μπούστο σου. Χάρη στη χρήση του Bustural, το στήθος σου θα αποκτήσει ένα στρογγυλό και σφριγηλό σχήμα.

Πώς χρησιμοποιείται;526477

Είναι αρκετό να ακολουθείς μερικές απλές οδηγίες, για να έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Πρώτα, πρέπει να εξασφαλίσεις την καθαριότητα της επιδερμίδας του στήθους και μετά να προχωρήσεις με την απευθείας εφαρμογή του Bustural.

Η κρέμα εφαρμόζεται σε ένα στήθος κάθε φορά. Κάνε μασάζ στο στήθος, έως ότου απορροφηθεί εντελώς. Χρειάζεται περίπου 10 λεπτά. Μετά, εφάρμοσε το προϊόν στο δέρμα γύρω από το στήθος, για να το κάνεις απαλότερο. Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα και στο τέλος του προγράμματος, θα έχεις ένα ορατά μεγαλύτερο και στρογγυλότερο στήθος.

Τα πλεονεκτήματα του Bustural

  • Το στήθος αποκτά ένα φυσικό, ελκυστικό σχήμα και γίνεται σφριγηλό
  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Προσιτή τιμή και αρκετά γρήγορο αποτέλεσμα
  • Η κρέμα βοηθά στο 95% των περιπτώσεων
  • Περιέχει μόνο φυσικά, ωφέλιμα συστατικά
  • Ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης

Αποδεδειγμένη δράση

Πολλές γυναίκες με μικρό στήθος νιώθουν άβολα εξαιτίας αυτού. Όλες θέλουμε να είμαστε ελκυστικές και όμορφες. Αυτό το γεγονός εξηγεί το σάλο, που έχει προκαλέσει αυτό το bustural greeceπροϊόν. Επιστήμονες έχουν διεξάγει δοκιμές και μελέτες, που απέδειξαν τα πλεονεκτήματα της κρέμας. Έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές σε 14 χώρες. Πλέον, χιλιάδες γυναίκες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του Bustural. Η ρίζα από Anemarrhena βοηθά στην εξαφάνιση των ραγάδων από το δέρμα. Το εκχύλισμα σταφυλοκερασιάς παρέχει αντιοξειδωτική δράση.

Τα οφέλη του volufiline

Η κρέμα Bustural θεωρείται ένα πρωτοποριακό προϊόν για την αύξηση του στήθους. Περιέχει έλαια και εξωτικά φυτά. Ένα από τα κύρια συστατικά της κρέμας είναι η ουσία, που ονομάζεται volufiline. Πρόκειται για μια φυσική ουσία, εκχύλισμα Ασιατικής γαρδένιας, το οποίο έχει επίδραση στην ανάπτυξη του στήθους. Σύμφωνα με μελέτες, η αύξηση του όγκου προκύπτει χάρη στη δράση των μορίων του λίπους, έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής συνδετικών ιστών στο γυναικείο στήθος. Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών, δημιουργήθηκε αυτό το νέο συστατικό με το όνομα volufiline.

Όταν αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται για 2 εβδομάδες, οι μαστικοί αδένες αρχίζουν να αυξάνονται κατά 10%. Το σχήμα του στήθους γίνεται πιο στρογγυλό. Πρόκειται για μια εξαιρετική μη-χειρουργική μέθοδο για αύξηση του στήθους, που είναι εντελώς ανώδυνη και δεν έχει αντενδείξεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας. Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στην απαιτούμενη περιοχή και επηρεάζει μόνο τις περιοχές, που πρέπει να αυξηθούν.

Αντίθετα με τα χάπια και άλλα φάρμακα, η κρέμα δεν προκαλεί παρενέργειες. Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική στη σιλικόνη, καθώς καθιστά ανούσια αυτή την ακριβή επέμβαση, που μπορεί να έχει επιπλοκές. Μπορείς να χρησιμοποιείς την κρέμα στο σπίτι σου, χωρίς να σπαταλάς πολύ χρόνο.

Πρόσθετα συστατικά

Εκτός από το κύριο συστατικό, το volufiline, η κρέμα Bustural περιέχει έλαιο πορτοκαλιού. Το έλαιο εξάγεται από τον καρπό μέσω ψυχρής έκθλιψης. Αυτό συμβάλλει στη διατήρηση όλων των ωφέλιμων ιδιοτήτων του. Το έλαιο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και ανθεκτικό, επαναφέρει τη νεότητα και την ομορφιά.

Το έλαιο σταφυλιού είναι φυσική πηγή λινολεϊκού οξέως. Χαρίζει αναζωογόνηση στους ιστούς. Το έλαιο απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και παρέχει γρήγορο αποτέλεσμα.

Κριτικές κι απόψεις για το προϊόν59874555

Οι κριτικές για το Bustural, τη φυσική κρέμα για αύξηση του στήθους, προέρχονται από γυναίκες από όλο τον κόσμο. Αυτό το πρωτοποριακό προϊόν έχει κερδίσει την αγάπη χιλιάδων γυναικών, χάρη στην αποτελεσματικότητα και την ευκολία χρήσης του. Η κρέμα είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα και ήδη έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες. Το Bustural συνιστάται για όλες όσες θέλετε να βελτιώσετε το σχήμα του στήθους σας!