Η Ενισχυτική Κρέμα Bustural για το Στήθος παρέχει ένα διαρκές αποτέλεσμα αντίστοιχο με ένα  ενισχυτικό σουτιέν για πάντα. Το 95% των γυναικών καταναλωτών δήλωσε ότι το προϊόν λειτουργεί πραγματικά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από μόλις 2-4 εβδομάδες.

Τι είναι η Bustural

Η Bustural είναι μια ενισχυτική κρέμα για το στήθος που περιέχει φυτικά συστατικά, έλαια και εκχύλισμα Volufiline™. Το Volufiline™ είναι ένα φυσικό φυτικό εκχύλισμα της Ασιατικής Γαρδένιας (Gardenia Asiatica), που χρησιμοποιείται στην ιατρική από πολύ παλιά. Η κρέμα δημιουργήθηκε για γυναίκες κάθε ηλικίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τον θηλασμό.

54542544

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Μπορούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μεγέθυνση στήθους
  • Αντίσταση στον χρόνο
  • Ενδυνάμωση και ανόρθωση
  • Βελτίωση του περιγράμματος και του σχήματος του στήθους
  • Ενυδάτωση και πιο απαλό δέρμα

Ενεργά συστατικά

Η κρέμα περιέχει πορτοκαλέλαιο, το οποίο προέρχεται από τον φλοιό τόσο γλυκών, όσο και πικρών πορτοκαλιών με την μέθοδο της ψυχρής συμπίεσης. Διαθέτει εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες. Ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και βοηθά στην ενδυνάμωση των συνδετικών ιστών. Επιπλέον, το πορτοκαλέλαιο έχει αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, κάνοντάς το ένα βασικό συστατικό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος.

Το σταφυλέλαιο αποτελεί σκόμη ένα σημαντικό συστατικό του προϊόντος. Είναι πλούσιο σε λινελαϊκό οξύ, απορροφάται εύκολα από το δέρμα για άμεση ενυδάτωση. Το σταφυλέλαιο είναι επίσης γνωστό για τα αντιοξειδωτικά τους  και τις ιδιότητες που σχετίζονται με τη θρέψη, γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται πολύ ευρέως στη φαρμακολογία. Το συγκεκριμένο συστατικό ενεργοποιεί την αναγέννηση των ιστών και βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος.

Το κερασέλαιο είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που παρέχει επιπλέον ενυδάτωση.

Πως να χρησιμοποιήσετε την Bustural

15448887

Οι οδηγίες χρήσης της κρέμας είναι πολύ απλές. Εφαρμόστε το προϊόν δύο φορές την ημέρα σε καθαρό, ενυδατωμένο δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ στο δεξί στήθος μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα (5-10 λεπτά). Στη συνέχεια εφαρμόστε την Bustural στο αριστερό στήθος. Η ανάπτυξη του στήθους γίνεται σταδιακά και είναι ιδιαίτερα εμφανής μέσα σε δύο μήνες. Θα δείτε ορατά αποτελέσματα σε 2-4 εβδομάδες. weeks.

Αποτελεσματικότητα

Το Volufiline™ έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει τον όγκο των λιποκυττάρων στην περιοχή του στήθους κατά 8%. Εάν αυτό δεν σας φαίνεται ήδη εντυπωσιακό, με την Bustural μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερα. Εφόσον χρησιμοποιείται τακτικά, η κρέμα βελτιώνει σημαντικά το περίγραμμα για μια εμφάνιση που ξεχωρίζει με επιτυχημένη ανόρθωση. Συγκριτικά με άλλες μεθόδους ενίσχυσης του στήθους όπως τα χάπια και τα εμφυτεύματα, η κρέμα εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα, χωρίς να προκαλείται ζημιά στην υγεία.

Οι παρασκευαστές της κρέμας πραγματοποίησαν ένα πείραμα προκειμένου να αποδείξουν την αποτελεσματικότητά της. 30 γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών που είχαν διαφορετικό μέγεθος στήθους χρησιμοποίησαν την κρέμα δύο φορές την ημέρα για 56 μέρες. Έναν μήνα αργότερα ο μέσος όρος ανάπτυξης των λιποκυττάρων στους ιστούς του στήθους έφτασε το 1.4% ενώ το μέγιστο ήταν  6.6% (για 8 γυναίκες). Μετά το πείραμα ορισμένες γυναίκες είχαν αύξηση έως 8.5%. Η αλλαγή στο μέσο επίπεδο έφτασε τελικά το 2.2%.

Το Bustural υποβλήθηκε σε τεστ από τον Διεθνή Οργανισμό Υγείας σε 14 χώρες. Πραγματικά έχει αποτέλεσμα; Οι αξιολογήσεις χιλιάδων γυναικών που χρησιμοποίησαν το προϊόν αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι έχει αποτελέσματα. Το 95% των γυναικών επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητά του.

542154545

Κάποιες γυναίκες ανέφεραν το ανορθωτικό αποτέλεσμα, άλλες ανέφεραν ορατή μεγέθυνση του στήθους και άλλες παρατήρησαν αλλαγή στο περίγραμμα και στο σχήμα του στήθους τους. Οι πιο θετικές αντιδράσεις προήρθαν από γυναίκες καταναλωτές που είχαν όλες τις παραπάνω αλλαγές. Οι γυναίκες εκείνες που είχαν το θάρρος να παραγγείλουν το Bustural διαθέτουν τώρα εξαιρετική φόρμα και αισθάνονται οι ίδιες πολύ ελκυστικές.