Τι είναι η CytoForte θεραπεία κυστίτιδας

Το πρώτο προϊόν που θεραπεύει όλες τις μορφές της χρόνιας κυστίτιδας

Η κυστίτιδα δεν είναι απλό κρύωμα!cytoforte Θεραπεία κυστίτιδας

Μία στις 4 Ελληνίδες υποφέρει από χρόνια κυστίτιδα. Είναι η πιο εκτεταμένη ασθένεια του ουροποιητικού. Δυσφορία και αίσθημα καύσου κατά τη διάρκεια της ούρησης, σοβαρός κοιλιακός πόνος, συχνή ούρηση, κακές οσμές – πολλές γυναίκες έχουν συνηθίσει αυτά τα συμπτώματα και “θεραπεύονται” μόνο από παυσίπονα. “Απλά με έπιασε ένα κρύωμα”, τίποτα ιδιαίτερο…

Αλλά η χρόνια κυστίτιδα δεν έχει τίποτα παρόμοιο με το απλό κρύωμα. Είναι πιο επικίνδυνο από όσο φαίνεται να είναι. Πυελονεφρίτιδα, ουρηθρίτιδα, ασθένεια από πέτρες ούρων – αυτές είναι οι πιο συχνές επιπλοκές. Η παραμελημένη κυστίτιδα έχει ως αποτέλεσμα τη σήψη της ουροδόχου κύστης.

Στο παρελθόν η κυστίτιδα θεραπευόταν με αντιβιοτικά. Αλλά δεν μπορούν να καταπολεμήσουν τα εντερικά βακτήρια – τον κύριο λόγο της νόσου. Οι μικροοργανισμοί φθάνουν στην επιφάνεια του δέρματος της περινεφριδικής περιοχής και πάλι μετά την αγωγή και έπειτα στην ουρήθρα και στην ουροδόχο κύστη αρχίζοντας ξανά τη φλεγμονή.

CYTO FORTE – μια σύγχρονη εναλλακτική λύση ενάντια στα αντιβιοτικά

Cyto Forte χωρισ χημικεσ ουσιεσ. Μονο φυσικα συστατικα

Ενεργό συστατικό – εκχυλισμα κρανμπερι

 • τα οργανικά οξέα καταστρέφουν τα βακτήρια στο έντερο, τα νεφρά, την ουροδόχο κύστη και την ουρική οδό.
 • τα τριτερπενοειδή ανακουφίζουν από τη φλεγμονή
 • τα φλαβονοειδή μειώνουν την αγγειακή διαπερατότητα
 • οι πηκτίνες βοηθούν στην αποτοξίνωση του συστήματος
 • το βενζοϊκό οξύ έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση

cytoforte σχολια

Η φόρμουλα εφευρέθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την ομάδα των καλύτερων φαρμακοποιών των ΗΠΑ και της Ευρώπης με εξειδίκευση στην ουρολογία, στη φυτοθεραπεία και στη δημιουργία εναλλακτικών λύσεων ενάντια στα αντιβιοτικά.

Αναπτύχθηκε για γυναίκες από 18 έως 50 ετών, λαμβάνοντας υπόψη τα ανατομικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά τους.

Η δοσολογία των συστατικών ανταποκρίνεται στο GMP3 πρότυπο. Πρόκειται για ένα διεθνές έγγραφο που διέπει τους κανόνες παραγωγής και τον ποιοτικό έλεγχο των ιατρικών προϊόντων. Η πρώτη ύλη για την παραγωγή του Cyto Forte ελέγχεται διπλά σε εργοστάσια στην Πολωνία, τη Βουλγαρία και την Ισπανία.

Κάθε δισκίο του Cyto Forte:

 • εμποδίζει τα βακτήρια να εισέρχονται σε κύτταρα του ουροθηλίου
 • παραμορφώνει τα κύτταρα των παθογόνων μικροοργανισμών
 • βλάπτει τις κυτταρικές μεμβράνες των βακτηρίων και εμποδίζει τη σύνθεση τους
 • εμποδίζει την εμφάνιση βακτηριακών βιολογικών ταινιών
 • βοηθά να αποβάλλονται τα βακτήρια φυσικά – με την ούρηση.

Σε περίπτωση μακροχρόνιας χρήσης (συνήθως περισσότερο από 2-3 εβδομάδες):

 • επηρεάζει την οξύτητα των ούρων – το φυσιολογικό είναι ρΗ = 7
 • εμποδίζει την επανεμφάνιση της λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος
 • κάνει το σώμα πιο ανθεκτικό στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος

Πώς να πάρετε τα δισκία CYTO FORTE – οδηγιες χρησης, πως χρησιμοποιείται

 • Πρόγραμμα θεραπείας: 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα
 • Μαζί με τα αντιβιοτικά: 1,5 δισκία 2 φορές την ημέρα
 • Σε οξεία φάση: 2 δισκία 2 φορές την ημέρα
 • Θεραπεία πρόληψης: 1 δισκίο 1 φορά την ημέρα

Συνισταται απο τουσ καλυτερουσ ουρολογουσ. CytoForte γνωμες, πώς λειτουργεί, αποτελεσματα

cytoforte φαρμακειαΛένια Κάππου, ουρολόγος, 18 χρόνια εμπειρίας

Είχα πάντα αμφιβολίες για τα νέα συμπληρώματα στη φαρμακευτική αγορά, αλλά οι ευρωπαϊκές στατιστικές αποκατάστασης λόγω της λήψης του Cyto Forte με εξέπληξαν. Επιτέλους, έχουμε ένα προϊόν το οποίο όχι μόνο εξουδετερώνει την υποτροπιάζουσα κυστίτιδα, αλλά και θεραπεύει την ασθένεια που θεωρείται ως ανίατη.

cytoforte απατηΦιλοθέη Αγαπητού, ουρογυναικολόγος, πιστοποιημένο μέλος του Ι.Σ., 12 χρόνια εμπειρίας:

Το Cyto Forte μειώνει την οδυνηρή ούρηση και τη συχνότητα της ούρησης σε περίπτωση διάμεσης και ραδιοκυστίτιδας. Όσον αφορά την επίδρασή του σε περίπτωση χρόνιας βακτηριακής υποτροπιάζουσας κυστίτιδας, μπορείτε να αναμένετε μείωση συχνότητας υποτροπών ή εξαφάνιση αυτών. Το πλεονέκτημα του Cyto Forte σε σχέση με την παραδοσιακή θεραπεία της κυστίτιδας είναι ότι μπορείτε να το πάρετε για προληπτικούς λόγους. Μετά την υποβολή σε 1-2 προληπτικά προγράμματα θεραπείας, ο κίνδυνος να ξαναεμφανίσετε κυστίτιδα ή να την πάθετε για πρώτη φορά είναι 78%.

Κριτικεσ ασθενων. Cytoforte σχολια, κριτικες

cytoforte τιμη

Μαρία Κανάρη, 44 ετών

Έκανα κολύμπι σε έναν κρύο ποταμό πριν από ένα χρόνο και έπαθα κυστίτιδα. Πονάει απαίσια, δεν μπορούσα να ουρήσω, είχα μερικά ηπατικά προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο γιατρός μου μου συνταγογράφησε αναλγητικά ξανά και ξανά. Ανακούφισαν τον πόνο, αλλά δεν με θεραπεύουν. Παράγγειλα το Cyto Forte στο διαδίκτυο, υποβλήθηκα σε ένα πρόγραμμα θεραπείας και η κυστίτιδα πέρασε. Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που ο γιατρός έγραψε στο ιστορικό του ασθενούς: απολύτως υγιής.

cytoforte κριτικες

Χρύσα Βελισάρη, 19 ετών

Είχα κυστίτιδα από τα εφηβικά μου χρόνια. Μόλις περνούσα περισσότερο χρόνο στο μπάνιο από το συνηθισμένο ή έβαζα ελαφριά ρούχα ενώ έξω ήταν κρύο, υπέφερα από πόνο, κράμπες και άλλα προβλήματα. Η μαμά μου πέρασε δύσκολες στιγμές μαζί μου! Για να είμαι ειλικρινής, αυτό αναφέρεται και στους γιατρούς. Ευτυχώς, συναντήθηκα με έναν καταξιωμένο γιατρό, ο οποίος είπε ότι αυτή η ασθένεια θεραπευόταν ακόμα με παλιές μεθόδους και ότι ευτυχώς δεν παρουσίασα επιπλοκές. Μου έγραψε το Cyto Forte – φυτικά δισκία με εκχύλισμα κράνμπερι. Δεν είχα υποτροπές εδώ και 4 μήνες!

cytoforte αγορα

Βάσω Μαραγκού, 36 ετών

Προσπάθησα να θεραπεύσω την κυστίτιδα χρησιμοποιώντας σπιτικά φάρμακα προτού να δοκιμάσω το Cyto forte: χρησιμοποίησα φύλλα δάφνης, κολπική πλύση και ούτω καθεξής. Η κατάσταση έγινε χειρότερη και χειρότερη με κάθε υποτροπή. Ως αποτέλεσμα κατέστρεψα το στομάχι μου. Η φίλη μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα μου είπε για το Cyto Forte. Σύμφωνα με τα λόγια της δεν υπάρχουν χημικές ουσίες και ότι η ασθένεια θα πρέπει να ξεθωριάζει μαζί με τον πόνο. Εντυπωσιάστηκα και διέταξα τη θεραπεία στο Διαδίκτυο. Δύο μήνες αργότερα ξεχάσαμε εντελώς την κυστίτιδα. Έχει περάσει τόσος καιρός που το έχω ξεχάσει!

Πωσ να παραγγειλετε Cyto Forte. CytoForte τιμη, παραγγελία. Cytoforte skroutz (σκρουτζ), φαρμακεια, αγορα – απατη

 • Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται αποτελεσματικά
 • Απαντήστε στην κλήση μας και επιβεβαιώστε την παραγγελία σας
 • Θα λάβετε το δέμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Θέλετε να αποχαιρετήσετε την κυστίτιδα αυτή τη στιγμή; Αφήστε τον πόνο και την ταλαιπωρία στο παρελθόν!

39 €

cytoforte ελλαδα