• Αποκαθιστά τις ανωμαλίες και γεμίζει τα μικρο-ραγίσματα στην επιφάνεια του σμάλτου
 • Αφαιρεί αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα και αποτρέπει τη δημιουργία της τερηδόνας
 • Επαναφέρει τη φυσική λευκή, λεία και γυαλιστερή όψη των δοντιών

Θρέψη των δοντιών σασ σε μικροεπίπεδο

Λευκά και υγιή δόντια κοσμούν κάθε άνθρωπο. Χαρίστε στα δόντια σας υγεία και ομορφιά με τη μοναδική οδοντόκρεμα επαναμεταλλικοποίησης Denta Seal με νανοσωματίδια του υγρού σμάλτου.

Το μυστικό συστατικό της οδοντόκρεμας είναι η ουσία που έχει παρόμοια σύσταση με αυτή του βασικού συστατικού του κρυσταλλικού πλέγματος του σμάλτου, Υδροξυαπατίτη® (nano-Mhap®). Η δράση της οδοντόκρεμας αρχίζει τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια των δοντιών και το σάλιο κατά τη δημιουργία αφρού. Ωστόσο, το προϊόν φτάνει τη μέγιστη αποτελεσματικότητά του σε 1 λεπτό από την έναρξη του καθαρισμού των δοντιών.

Πλεονεκτήματα τησ Denta Seal

Προστασία από την τερηδόνα

Όταν το σμάλτο των δοντιών μας είναι πλήρες με τα μεταλλικά στοιχεία, η τερηδόνα είναι απλώς αδύνατον να αναπτυχθεί

Σφραγιστική δράση

Η δραστική ουσία διεισδύει στα ραγίσματα και τα γεμίζει, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται η διαδικασία της κρυσταλλοποίησης

Λεύκανση

Τα νανοσωματίδια λευκαίνουν τα δόντια και ενσωματώνονται στο σμάλτο, εξασφαλίζοντας την προστασία από το κιτρίνισμα

Ο υδροξυαπατίτησ είναι μοναδικό συστατικό του οποίου δεν υπάρχουν ανάλογα

Η ουσία που είναι ικανή να ενσωματωθεί στο σμάλτο των δοντιών και να επικαλύψει τα μικρο-ραγίσματα λέγεται Υδροξυαπατίτης®. Αποτελεί συστατικό του ίδιου του σμάλτου και συντίθεται από θαλάσσια κοχύλια.

Το σμάλτο των δοντιών μας αποτελείται από τα κρύσταλλα του υδροξυαπατίτη. Όταν αυτά τα κρύσταλλα δεν επαρκούν, αναπτύσσονται τέτοιες διαδικασίες όπως η τερηδόνα, υπερευαισθησία των δοντιών, εμφανίζονται εστίες απομεταλλικοποίησης. Η Denta Seal είναι τα νανοσωματίδια του υδροξυαπατίτη ή, με πιο απλά λόγια, το υγρό σμάλτο.

Χάρη στην φυσική συμβατότητα με την αδαμαντίνη και το εξαιρετικά μικρό νανομέγεθος, τα νανοσωματίδια διεισδύουν με ευκολία βαθιά μέσα στο σμάλτο, ενσωματώνονται γερά στο κρυσταλλικό πλέγμα και ενισχύουν τα αδύναμα σημεία και τα σημεία που υπέστησαν ζημιά.

 • Δεν περιέχει φθόριο
 • Δεν έχει παρενέργειες
 • Δεν έχει αντενδείξεις

Σχόλια των ατόμων που έχουν ήδη επαναφέρει την υγιή και λευκή όψη των δοντιών τουσ

Είμαι καπνιστής με πείρα. Μέσα σε 15 χρόνια του καπνίσματος τα δόντια μου έγιναν το κάτι άλλο: κίτρινα, με τερηδόνα, σχεδόν κάθε δόντι χρειάζεται σφράγισμα. Από μικρός φοβάμαι τους οδοντιάτρους γι΄αυτό τους επισκεπτόμουν πολύ σπάνια. Η τελευταία επίσκεψη με πόνεσε αρκετά στην τσέπη. Άρχισα να ψάχνω εναλλακτικές λύσεις της θεραπείας, άλλωστε ζούμε στον 21ο αιώνα. Και τη βρήκα. Η οδοντόκρεμα Denta Seal μέσα σε 2,5 εβδομάδες χρήσης “μπάλωσε” όλες τις τρύπες στα δόντια μου, η τερηδόνα υποχώρησε σε μεγάλο βαθμό, τα δόντια έγιναν λευκά, δεν είχα τόσο λαμπερό χρώμα ακόμη και όταν ήμουν νέος και δεν κάπνιζα. Νιώθω και πάλι άνθρωπος! Σας ευχαριστώ για το τόσο καλά μελετημένο προϊόν!

Ευγένιος, 45 ετών

Αυτή την οδοντόκρεμα μου τη σύστησε μια φίλη μου, η οποία είναι στοματολόγος. Μοιράστηκε μαζί μου το μυστικό πως σήμερα ήδη υπάρχει η υπερσύγχρονη φόρμουλα, οδοντόκρεμα Denta Seal, η οποία σφραγίζει τα δόντια, καταπολεμά την τερηδόνα και λευκαίνει τα δόντια σε οικιακές συνθήκες με θαυμάσιο αποτέλεσμα. Εννοείται πως στους οδοντιάτρους δεν τους συμφέρει να μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με τους πελάτες, αφού είναι το ψωμί τους, τους συμφέρει πολύ περισσότερα να μας “θεραπεύουν”. Για την οικογένειά μας, που όλοι λατρεύουμε τα γλυκά, η οδοντόκρεμα Denta Seal εξελίχθηκε σε πραγματική σωτηρία των δοντιών και του οικογενειακού προϋπολογισμού! Μην ξοδεύετε χρήματα για οδοντιάτρους, όλα είναι πολύ πιο απλά.

Έλενα, 28 ετών

Δυστυχώς, έχω κακή κληρονομικότητα στο θέμα των δοντιών. Υπέφερα αρκετό καιρό από πολλαπλά ραγίσματα και πλάκα στα δόντια.Τα δόντια απλά κατακερματίζονται. Έδωσα ένα σωρό λεφτά στους οδοντιάτρους, απελπίστηκα τελείως και δεν πίστευα πια ότι όλο αυτό θα τελείωνε κάποια στιγμή. Μια φίλη μου έφερε από τις ΗΠΑ την οδοντόκρεμα θαύμα, Denta Seal. Δεν το πίστεψα στην αρχή, αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω, ας το πούμε, για έλεγχο. Μπορώ να πω ότι έχω ξεχάσει τι είναι καινούργια σφραγίσματα! Τα δόντια έγιναν γερά, και μου πέρασε και η λίγη τερηδόνα που είχα! Υπάρχει και ένα άλλο ευχάριστο αποτέλεσμα – τα δόντια δείχνουν πολύ πιο λευκά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!

Μαρία, 30 ετών

Φανταστείτε πώσ θα αλλάξει η ζωή σασ όταν θα επαναφέρετε τη λευκή και υγιή όψη των δοντιών σασ!

 • Οι τριγύρω θα θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σας
 • Ο κόσμος θα σταματήσει να νομίζει ότι δεν βουρτσίζετε τα δόντια σας
 • Θα μπορέσετε να βρείτε καλή εργασία
 • Θα γίνετε ελκυστικός ή ελκυστική το αντίθετο φύλο
 • Θα αποκτήσετε επιτέλους τη σιγουριά στον εαυτό σας
 • Θα πάψετε να πετάτε τα χρήματα στον αέρα
 • Θα επιδεικνύετε σε όλους το αστραφτερό σας χαμόγελο Χόλιγουντ!

Γνώμη ειδικού:

Απαλή επανόρθωση και λεύκανση των δοντιών χωρίσ βλαβερή επίδραση στο σμάλτο

Η πλειοψηφία των πελατών μου αντιμετωπίζει προβλήματα όπως η υπερευαισθησία των δοντιών, εμφάνιση των μικρο-ραγισμάτων στην οδοντική επιφάνεια, αλλαγή του χρώματος του σμάλτου, ανάπτυξη της τερηδόνας. Για την ενίσχυση του σμάλτου και τη λεύκανση των δοντιών συνιστώ την οδοντόκρεμα Denta Seal.

Χάρη στη μοναδική της σύνθεση με τα νανοσωματίδια του υδροξυαπατίτη, η Denta Seal αποκαθιστά τις ανωμαλίες και γεμίζει τα μικρο-ραγίσματα στην επιφάνεια του σμάλτου, αφαιρεί αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα και αποτρέπει τη δημιουργία της τερηδόνας. Το “υγρό σμάλτο” εξαλείφει κηλίδες από καφέ, τσάι, τσιγάρα στην επιφάνεια του σμάλτου καθώς επίσης απορροφά βακτήρια εξουδετερώνοντας δυσοσμία του στόματος.

Βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια σας, κατά προτίμηση μετά από κάθε γεύμα, αλλά το λιγότερο 2 φορές την ημέρα για 2-3 λεπτά.

Ευαγγελία Κανελλοπούλου

Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής

$4.000.000 επενδύθηκαν στη δημιουργία τησ Denta Seal

4  έτη ερευνών

Η δημιουργία της φόρμουλας της οδοντόκρεμας διήρκεσε 4 έτη των ερευνών, με συμμετοχή ανεξάρτητων φαρμακευτικών εργαστηρίων στην Ιαπωνία και τον Καναδά

2 έτη δημιουργίασ τησ φόρμουλασ

Πάνω από 2 έτη σχεδιαζόταν η ιδανική φόρμουλα με βάση τις έρευνες ανεξάρτητων εργαστηρίων

100%  αποτελεσματικότητα

Το υγρό σμάλτο που περιέχει η οδοντόκρεμα αποτελεί εξαιρετικά χρονοβόρα και δαπανηρή τεχνολογία, όμως επιτρέπει να εγγυηθεί η 100% αποτελεσματικότητα της οδοντόκρεμας Denta Seal

80%  εισαγόμενα συστατικά

Το 80% των συστατικών της Denta Seal είναι εισαγόμενο διότι δεν παράγονται στη Ελλάδα

EC  πρότυπο ποιότητασ

Για την παραγωγή της Denta Seal δημιουργήθηκε το εργαστήριο που συμμορφώνεται με τα πρότυπα EC στον τομέα διαχείρισης ποιότητας

Πώσ να παραγγείλω;

 1. Συμπληρώστε τη φόρμα για ενημέρωση και παραγγελία της Denta Seal
 2. Ο υπεύθυνος θα διευκρινίσει όλες τις λεπτομέρειες και θα αποστείλουμε την παραγγελία σας
 3. Σε 1 έως 10 ημέρες θα λάβετε το δέμα και θα το πληρώσετε κατά την παράδοση

Επίσημοι διανομείσ τησ denta seal υπάρχουν σε όλο τον κόσμο

Έχουμε γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους σε 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και στην Ελλάδα, ώστε να μην αναγκαστείτε να περιμένετε πολύ την παραγγελία σας και να υποστείτε εξτρά έξοδα αποστολής.

Κανονική τιμή:

78 €

Τιμή προσφοράς:

39 €