Τι είναι η EMS Trainer για μυϊκή ενδυνάμωση

 • καίει το λίποσ
 • γυμνάζει τουσ μύεσ
 • κρατάει το σώμα σασ σε φόρμα

Το EMS-Trainer είναι τέλειο για σασ αν:

 • Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για να γυμναστείτε σε γυμναστήριο
 • Θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς κόπο
 • Θέλετε καλοσχηματισμένους μύες αλλά βαριέστε να πάτε στο γυμναστήριο
 • Πηγαίνετε γυμναστήριο αλλά θέλετε να φτιάξετε καλύτερα γραμμωμένους μύες
 • Κάνετε καθιστική ζωή και καταλαβαίνετε ότι οι μύες σας χρειάζονται γυμναστική
 • Θέλετε να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή κατάσταση χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο

Τι είναι η γυμναστική με το EMS;

EMS σημαίνει «ηλεκτρική μυϊκή διέγερση», δηλαδή η γυμναστική με EMS είναι η πρόκληση της συστολής των μυών με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών. Με άλλα λόγια, αντί να γυμνάζετε τους μύες σας με άσκηση και διάφορα αθλητικά μηχανήματα, χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά ερεθίσματα για να τους διεγείρετε. Ένας μεγάλος αριθμός μελετών επιβεβαιώνει ξεκάθαρα την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της γυμναστικής με EMS.

Η γυμναστική με EMS είναι η γυμναστική του μέλλοντοσ!

ems trainer σχολια

ems trainer κριτικες

Τι κερδίζετε με το EMS-Trainer – πως χρησιμοποιείται, σχολια, γνωμες

ems trainer σκρουτζ

Όλα αυτά τα αποκτάτε χωρίσ να φύγετε από το σπίτι σασ και χωρίσ καμία προσπάθεια αν το χρησιμοποιείτε για μόνο 23 λεπτά την ημέρα!

Συχνέσ ερωτήσεισ – EMS Trainer αποτελεσματα, πώς λειτουργεί, οδηγιες χρησης, κριτικες

Πώσ είναι να χρησιμοποιεί κανείσ το EMS-Trainer;

Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια γυμναστική μπορεί να είναι έντονη και κουραστική, το μόνο που θα νιώσετε θα είναι ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα. Μερικοί από τους πελάτες μας συγκρίνουν αυτό το μυρμήγκιασμα με μια δυνατή εκτόξευση νερού, που πέφτει απευθείας πάνω στους μύες.

Μπορώ να χάσω βάροσ με το EMS-Trainer;

Ναι. Όμως, πρέπει να έχετε υπομονή. Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τουλάχιστον 4-6 βδομάδες γυμναστικής (ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση/ τα γονίδια / τη διατροφή). Πρώτον, το EMS αναπτύσσει τους μύες που ο ιστός τους είναι πιο βαρύς από το λίπος. Μόλις οι μύες αρχίσουν να μεγαλώνουν, το λίπος σταδιακά εξαφανίζεται επειδή το σώμα σας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια ακόμη κι όταν ξεκουράζεστε (ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σας). Έτσι, αρχίζετε να «αδυνατίζεστε καθώς κοιμάστε». Αν χρησιμοποιείτε το EMS-Trainer και παράλληλα βελτιώσετε την διατροφή σας, θα μπορέσετε να χάσετε βάρος ακόμα γρηγορότερα.

Μπορώ να χτίσω μύεσ με το EMS-Trainer;ems trainer τιμη

Μπορείτε και θα το καταφέρετε! Το χτίσιμο των μυών είναι η ουσία της γυμναστικής με EMS. Πώς λειτουργεί: όταν γυμνάζεστε, ο εγκέφαλός σας ενεργοποιεί τους μύες με βιοηλεκτρικούς παλμούς, δηλαδή, οι μύες σας κάνουν συσπάσεις. Όταν χρησιμοποιείτε το EMS-Trainer, αυτοί οι παλμοί στέλνονται από το μηχάνημα κι όχι από τον εγκέφαλό σας. Έτσι, τα αποτελέσματα στους μύες σας είναι πολύ πιο σημαντικά. Στην πραγματικότητα, δεν αφορά τους μύες σας από πού δέχονται την εντολή να συσπαστούν: ένα αυξημένο φορτίο ή μια αλλαγή στη βιολογική τους ισορροπία προκαλεί την ίδια διαδικασία. Αρχίζουν να προσαρμόζονται και, ως αποτέλεσμα, να μεγαλώνουν!

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Σύντομα. Όμως, θα πρέπει να έχετε υπομονή. Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τουλάχιστον 4-6 βδομάδες γυμναστικής (ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση/ τα γονίδια / τη διατροφή). Πρώτον, το EMS αναπτύσσει τους μύες που ο ιστός τους είναι πιο βαρύς από το λίπος. Μόλις οι μύες αρχίσουν να μεγαλώνουν, το λίπος σταδιακά εξαφανίζεται επειδή το σώμα σας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια ακόμη κι όταν ξεκουράζεστε (ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σας). Έτσι, αρχίζετε να «αδυνατίζεστε καθώς κοιμάστε». Αν χρησιμοποιείτε το EMS-Trainer και παράλληλα βελτιώσετε την διατροφή σας, θα μπορέσετε να χάσετε βάρος ακόμα γρηγορότερα.

Οι γυναίκεσ εμφανίζουν ταχεία ανάπτυξη μυών;

Για καθαρά φυσιολογικούς λόγους, οι γυναίκες δεν μπορούν να αποκτήσουν τόσο έντονους μύες όσο οι άνδρες που ασχολούνται με το μπόντι μπίλντινγκ, καθώς τα φυσικά τους επίπεδα τεστοστερόνης είναι πολύ χαμηλότερα. Ακόμη και η πολύ έντονη γυμναστική με EMS δεν θα σας κάνει να αναπτύξετε ασυνήθιστα μεγάλους μύες στα χέρια ή στα πόδια. Οι θηλυκοί μύες αναπτύσσονται συνήθως σε μήκος και όχι σε περιφέρεια, δηλαδή, η γυμναστική με EMS παρέχει τόνωση και γράμμωση. Με την γυμναστική με EMS κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει γερούς μύες και να μειώσει την ποσότητα του λίπους. Χάρη στην γυμναστική με EMS, οι γυναίκες αποκτούν ένα ελκυστικό, φυσικά όμορφο σώμα και μετατρέπουν τις προβληματικές τους περιοχές σε προσόντα.

Βοηθάει το EMS στην κυτταρίτιδα;

Ναι. Αυτό μας το επιβεβαιώνουν συνεχώς οι πελάτες μας. Το EMS γυμνάζει όλους τους μύες στο σώμα σας ταυτόχρονα, κάτι πολύ πιο έντονο από τις κανονικές ασκήσεις. Ως αποτέλεσμα, μειώνεται η μάζα του λίπους, ενώ αυξάνεται η μάζα των μυών, ενισχύονται οι συνδετικοί ιστοί, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και αυξάνεται η συνολική κατάσταση του σώματος. Όλα αυτά οδηγούν στη βελτίωση του δέρματος και η κυτταρίτιδα μειώνεται.

EMS Trainer παραγγελία, τιμη. EMS Trainer skroutz (σκρουτζ), αγορα – απατη

 • Παράδοση με το ταχυδρομείο μέσα σε 1-10 εργάσιμες ημέρες. Αποστολή από 0 € .
 • Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας σας.
 • Μπορείτε να επιστρέψετε την αγορά σας μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της.

118 € 59 €