Οι μύκητες των ποδιών αποτελούν πρόβλημα για πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικό της πάθησης είναι ότι στην αρχή τα πρώτα συμπτώματα δεν έχουν ουσιαστική επίδραση στη ζωή του προσώπου. Η πάθηση συνήθως περνά απαρατήρητη. Έτσι στην αρχή το άτομο δεν αντιλαμβάνεται ότι νοσεί. Ωστόσο μέρα με την ημέρα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αγνοήσει κανείς τη φαγούρα και τις ενοχλήσεις στα πόδια.  Επιπλέον, οι μύκητες επηρεάζουν και την πλάκα των νυχιών, η οποία αλλάζει χρώμα, ξεφλουδίζει, γίνεται πιο λεπτή και αρχίζει να σπάει. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από συμπτώματα αυτού του είδους σταματούν να φορούν ανοιχτά παπούτσια, κάνοντας ακόμη χειρότερο το πρόβλημα, καθώς η ζέστη και η υγρασία κάνει του μύκητες να αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα.  654333

Η αντιμετώπιση των μυκήτων των ποδιών είναι μια μεγάλης διάρκειας διαδικασία, η οποία απαιτεί διαρκή έλεγχο. Πρόσφατα, ένα νέο και αποτελεσματικό φάρμακο κατά των μυκήτων με την ονομασία Fresh Fingers βγήκε στην αγορά.

Το Fresh Fingers είναι ένα φάρμακο που ως βάση του έχει βιολογικά συστατικά χωρίς τη χρήση Γενετικά Μεταλλαγμένων Οργανισμών, χρώματα και συντηρητικά.  Δεν έχει επίσης αντενδείξεις. Μπορείτε να το αγοράσετε στην ιστοσελίδα του παρασκευαστή του προϊόντος. Αυτού του είδους η αγορά διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος και περιορίζει σημαντικά το ρίσκο της αγοράς κάποιου πλαστού προϊόντος ή απομίμησης.

Άνετη αντιμετώπιση

Η χορήγηση του Fresh Fingers έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πέρα από τα θεραπευτικά της αποτελέσματα, το φάρμακα δρα επίσης και ως αποσμητικό, αντιμετωπίζοντας την οσμή των ποδιών και προσφέροντας ένα ελαφρύ και φυσικό άρωμα. Τα έλαια που περιέχονται στο φάρμακο ψύχουν και θρέφουν το δέρμα, κάτι πολύ σημαντικό στο τέλος μιας κουραστικής και δύσκολης μέρας.

Το προϊόν είναι υπό τη μορφή του σπρέι. Το Fresh Fingers είναι πρακτικό και απλό στην χρήση του. Πατώντας το μπουκάλι, ψεκάζετε με το σπρέι στην επιφάνεια των ποδιών ή των δαχτύλων σας.

Μοναδικό περιεχόμενο

Το Fresh Fingers διαθέτει μια μοναδική και πατενταρισμένη σύσταση που δρα αποτελεσματικά στις περιοχές του ποδιού που έχουν επηρεαστεί.

Η κλοτριμαζόλη (Climbazole) αποτελεί ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντιμυκητιακό συστατικό του φαρμάκου. Η αντιμετώπιση κάθε είδους μυκήτων των ποδιών είναι αποτελεσματική, όταν πραγματοποιείται τακτική χρήση του φαρμάκου.

5436567343Η φερνεζόλη είναι υπεύθυνη για την ευχάριστη οσμή του προϊόντος, που θυμίζει τη μυρωδιά του κρίνου. Χάρη σε αυτή, το Fresh Fingers έχει την ικανότητας να περιορίζει αποτελεσματικά την κακοσμία.

Το αιθέριο έλαιο μέντας είναι σε θέση να δροσίσει ευχάριστα το δέρμα των ποδιών, να περιορίσει την κόπωση και την αίσθηση του βάρους.

Η βιταμίνη E προστατεύει το δέρμα από την καταστροφή του, το θρέφει και ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Πότε μπορεί να σε βοηθήσει το Fresh Fingers

Οι μύκητες των ποδιών αποτελούν μια πάθηση που έχει σημαντική επίπτωση στην ποιότητα ζωής κάθε ανθρώπου. Η φαγούρα και η αίσθηση του τσιμπήματος είναι συνεχείς, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σας αποσπά από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να επηρεάζει τη συγκέντρωσή σας. Πολλοί άνθρωποι απλά ντρέπονται να φορέσουν ανοιχτά παπούτσια, γιατί τα πόδια τους λόγω των μυκήτων δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.

Το Fresh Fingers μπορεί να σας βοηθήσει εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • Φαγούρα και κοκκινίλες ανάμεσα στα δάχτυλα (σηματοδοτούν την εμφάνιση της πάθησης),
  • Φαγούρα και τσιμπήματα στα πόδια,
  • Ξεφλούδισμα του δέρματος στα πόδια και ανάμεσα στα δάχτυλα,
  • Συχνή εμφάνιση φουσκάλων και μικρών πληγών,
  • Μη φυσιολογικό κίτρινο χρωματισμό και ξεφλούδισμα των νυχιών.

Η τακτική χρήση του σπρέι Fresh Fingers μπορεί να αντιμετωπίσει τους μύκητες.

Η σημασία της πρόληψης

Το φάρμακο αποτελεί την ιδανική προστασία από την πάθηση εφόσον το χρησιμοποιήσετε προληπτικά, καθώς είναι πιο εύκολη η πρόληψη της ασθένειας από την αντιμετώπισή της.

Ένα άτομο κινδυνεύει περισσότερο εάν:

  • Πηγαίνει σε πισίνες, γυμναστήρια και δημόσια ντους,
  • Φορά κλειστά, κακής ποιότητας ή άβολα παπούτσια το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας,
  • Δεν κρατά τακτικά τα παπούτσια του στεγνά,
  • Χρησιμοποιεί τα παπούτσια κάποιου άλλου, καθώς επίσης και προσωπικά ή μη αποστειρωμένα αντικείμενα (πετσέτες, εργαλεία πεντικιούρ κλπ),
  • Έρχεται σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο που πάσχει από μύκητες των ποδιών.

Σε αυτή την περίπτωση, το Fresh Fingers προστατεύει από τους μύκητες, βοηθά να φύγει η δυσάρεστη μυρωδιά, προσφέρει ένα αίσθημα φρεσκάδας και ελαφρότητας στα πόδια και φροντίζει τα πόδια σας να είναι απαλά ενυδατώνοντάς τα. Όσοι χρησιμοποιούν το σπρέι, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

65544554

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

Το σπρέι Fresh Fingers αποτελεί αποτελεσματική αντιμετώπιση των μυκήτων των ποδιών. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από ειδικούς στον τομέα της δερματολογίας. Πολλοί από αυτούς έχουν αρχίσει ήδη να συστήνουν το Fresh Fingers στους ασθενείς τους ως θεραπεία. Όσοι χρησιμοποιούν το Fresh Fingers αφήνουν μόνο θετικά σχόλια γι’ αυτό και συνεχίζουν να το παραγγέλνουν ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, επειδή το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και προληπτικά.