Κάθε άνθρωπος ονειρεύεται την απόκτηση υγιών και όμορφων μαλλιών. Ωστόσο, πολλοί πλέον παραπονούνται για έντονη απώλεια μαλλιών, αδύναμα και θαμπά μαλλιά, ψαλίδα και αργή ανάπτυξη. Οι γυναίκες συχνά καταπονούν τα μαλλιά τους, καθώς υποβάλλονται σε επιβλαβείς για τα μαλλιά διαδικασίες, που καταστρέφουν την τρίχα. Η απώλεια μαλλιών στους άνδρες είναι συνήθως το παράλληλο αποτέλεσμα διάφορων ασθενειών, γενετικών διαταραχών και ακατάλληλης φροντίδας. Η απώλεια μαλλιών κάνει το άτομο να φαίνεται και να νιώθει άσχημα. Υπάρχουν πολλές θεραπείες, που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση των μαλλιών, όμως είναι αναποτελεσματικές και μερικές φορές έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πρόσφατα δημιουργήθηκε το FulFix, ένα νέο προϊόν ενάντια στην απώλεια των μαλλιών. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά του έχουν αποδειχθεί μέσω κλινικών ερευνών και δοκιμών. Οι πολλαπλές δοκιμές σε άνδρες και γυναίκες με σημάδια απώλειας μαλλιών ή έντονα κατεστραμμένα μαλλιά αποκάλυψαν θεαματικά αποτελέσματα. Τα μαλλιά τους άρχισαν και πάλι να μακραίνουν και να αποκτούν δύναμη και υγιή λάμψη.

247

Οι ιδιότητες του FulFix

 1. Ρυθμίζει τη λειτουργία των θυλάκων της τρίχας
 2. Ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών
 3. Ενδυναμώνει τα μαλλιά
 4. Θεραπεύει τις παθήσεις, που επηρεάζουν το τριχωτό του κεφαλιού
 5. Κάνει τα μαλλιά σας πλούσια, λαμπερά και όμορφα με φυσικό τρόπο

Το σκεύασμα FulFix είναι πλήρως φυτικό και αποτελείται από 100% οργανικά συστατικά. Περιέχει πολύ σπάνια βότανα, καθώς και βιταμίνες και μικροστοιχεία, που είναι ζωτικά για την ανάπτυξη των μαλλιών. Όλα τα συστατικά έχουν ελεγχθεί ενδελεχώς και επιλέχτηκαν για να δημιουργήσουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό.

Επιπλέον πλεονεκτήματα του FulFix

 • Δεν περιέχει χημικά συστατικά, φορμαλδεΰδη, ορμόνες ή άλλες επιβλαβείς ουσίες
 • Προσιτή τιμή
 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Για άτομα κάθε ηλικίας
 • Δεν προκαλεί παρενέργειες
 • Κάθε συστατικό διαθέτει φαρμακευτική πιστοποίηση
 • Το προϊόν έχει δοκιμαστεί ενδελεχώς και διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας

Πολλοί επιστήμονες έχουν αφιερώσει δεκάδες χρόνια για τη δημιουργία ενός ποιοτικού fulfix greeceπροϊόντος ενάντια στην απώλεια των μαλλιών. Υπάρχουν πολλά φάρμακα, σαμπουάν, κρέμες και τζελ. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είχε ως αποτέλεσμα την εκ νέου ανάπτυξη των μαλλιών σε άτομα με αλωπεκία. Ένας Κινέζος επιστήμονας, ο Δρ. Τσαν, ανακάλυψε ένα συστατικό, το οποίο βοηθά στην επαναλειτουργία του θύλακα της τρίχας. Αφιέρωσε πολλά χρόνια στην εύρεση ενός ζωτικού συστατικού – ένα πολύ σπάνιο βότανο, γηγενές μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη. Μετά από πολλές δοκιμές, δημιούργησε το FulFix, ένα σκεύασμα για την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορεί να αγοραστεί από όλους όσους πάσχουν από απώλεια μαλλιών και όσους θέλουν να κάνουν τα μαλλιά τους υγιή και λαμπερά με φυσικό τρόπο. Το προϊόν πωλείται σε πολλές χώρες και πλέον είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή.

Αιτίες της απώλειας των μαλλιών

 1. Γενετική προδιάθεση
 2. Κακή ποιότητα νερού και περιβαλλοντικά προβλήματα
 3. Συχνή χρήση σαμπουάν, που περιέχουν χημικά συστατικά
 4. Συχνό στιλιζάρισμα και βαφή των μαλλιών
 5. Ενδοκρινικές διαταραχές
 6. Κακή διατροφή, έλλειψη βιταμινών και μικροστοιχείων
 7. Χρόνιες παθήσεις
 8. Στρες και άγχος

Πολλές χρόνιες παθήσεις καταπονούν το σώμα και αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό. Αυτό κάνει τα μαλλιά να υποφέρουν από έλλειψη ενέργειας, προκαλώντας απώλεια μαλλιών και έλλειψη ανάπτυξης. Το στρες και το άγχος μπορούν επίσης να επηρεάσουν αρνητικά τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα αδύναμα και θαμπά. Το FulFix θρέφει τη ρίζα της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά δυνατά, ενώ μακραίνουν πολύ γρηγορότερα.

Χρήση του FulFix

 • Λούστε τα μαλλιά με το κανονικό σας σαμπουάν
 • Στεγνώστε τα ελαφρά
 • Εφαρμόστε λίγο από το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά
 • Απλώστε το σε όλο το τριχωτό και τα μαλλιά
 • Κάντε ήπιο μασάζ στις ρίζες των μαλλιών

Μην ξεπλύνετε. Αφήστε το προϊόν έως ότου στεγνώσει εντελώς. Μετά, μπορείτε να συνεχίσετε με την κανονική ρουτίνα των μαλλιών σας.

153

Το FulFix μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2 φορές την εβδομάδα, αν τα μαλλιά σας έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη ή αν έχετε φαλάκρα. Για προληπτική χρήση, εφαρμόστε το προϊόν 1 φορά την εβδομάδα.