Σε παγκόσμιο επίπεδο, 1 στους 5 ανθρώπους πάσχει από μυκητισιακές λοιμώξεις στα πόδια ή τα νύχια των ποδιών. Η συνεχής χρήση κλειστών παπουτσιών (ανεπαρκής αερισμός των ποδιών), σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία δημιουργούν τις συνθήκες για την εμφάνιση και την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών, που προκαλούν τη λοίμωξη. Φυσικά, οι μύκητες των ποδιών μπορούν επίσης να μεταδοθούν από την άμεση επαφή του δέρματος με μολυσμένες επιφάνειες σε ντους, σάουνες, αποδυτήρια ή από την επαφή με μολυσμένα εργαλεία πεντικιούρ.

Τα συμπτώματα

Το κοινό σημάδι των μυκητισιακών λοιμώξεων είναι το ερεθισμένο δέρμα, που προκαλεί κνησμό, μαζί με αίσθημα καύσου και φλεγμονή. Όταν εκτίθεται στους μύκητες, το δέρμα σταδιακά αρχίζει να ξεφλουδίζει και να σκάει, προκαλώντας πόνο. Στη συνέχεια, ο μύκητας επηρεάζει τα νύχια, τα οποία με τη σειρά τους θα αρχίσουν να σπάνε, μέχρι και να αποκολληθούν εντελώς. Σε πολλές περιπτώσεις, η μυκητισιακή λοίμωξη συνοδεύεται από βακτηριακή λοίμωξη, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη δυσφορία.

7896541235478

Τα συμπτώματα της λοίμωξης εξαρτώνται από τον τύπο του μύκητα που επηρεάζει το δέρμα:

  • Ο μύκητας «μεμβράνη» πλήττει κυρίως την περιοχή ανάμεσα στο 4ο και 5ο δάχτυλο του ποδιού. Η πάσχουσα περιοχή σκληραίνει με τον καιρό και μπορεί να αρχίσει να σπάει, αυξάνοντας τον πόνο και τη δυσφορία.
  • Ένας άλλος τύπος μύκητας πρώτα επηρεάζει την πατούσα. Συνεπώς, το δέρμα στην πατούσα γίνεται παχύ και αρχίζει να σπάει. Οι σοβαρές μορφές της λοίμωξης επηρεάζουν και τα νύχια, που στην πορεία αποκολλώνται.
  • Ο τελευταίος τύπος μύκητα προκαλεί φουσκάλες, στην πατούσα και σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύεται από βακτηριακή λοίμωξη.

Διάγνωση και θεραπείαfungalor greece

Συνήθως, ένας ειδικός θα πρέπει να κάνει τη διάγνωση της μυκητίασης με εξέταση του ποδιού και ερωτήσεις προς τον ασθενή, ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα των συμπτωμάτων και το πρότερο ιστορικό εμφάνισης μιας παρόμοιας μόλυνσης ή μυκητίασης. Συχνά, παίρνονται δείγματα από τις πάσχουσες περιοχές, ώστε να προσδιοριστεί ο τύπος του μύκητα και να χορηγηθεί η σωστή φαρμακευτική αγωγή. Στα πρώιμα στάδια της ασθένειας, οι κρέμες και οι αλοιφές μπορεί να αποτελούν τη συνηθέστερη λύση για τη θεραπεία ενάντια στους μύκητες. Όμως, σε προχωρημένα στάδια, μπορεί να χορηγηθούν ισχυρά φάρμακα και χάπια.

Σχετικά με την κρέμα Fungalor

Παραδοσιακά, η θεραπεία της μυκητίασης είναι ιδιαίτερα ακριβή και συχνά τα συνταγογραφημένα φάρμακα έχουν αντίθετα αποτελέσματα στον ασθενή. Αυτό το νέο προϊόν έχει σχεδιαστεί ως μια οικονομική, αποτελεσματική και εύχρηστη λύση ενάντια στους μύκητες των ποδιών, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά, όσο και για ενηλίκους.

Αυτή η κρέμα με την πατενταρισμένη σύνθεση έχει περάσει όλους τους απαραίτητους κλινικούς ελέγχους, παρουσιάζοντας εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Ανεξάρτητη έρευνα, που διεξήχθη από Ούγγρους επιστήμονες, επιβεβαίωσε ότι αυτό το προϊόν κυριολεκτικά εξολόθρευσε τους μύκητες των ποδιών στο 97% των περιπτώσεων.

78895141

Τι περιέχει η κρέμα

Αυτό το νέο προϊόν είναι παρασκευασμένο αποκλειστικά από φυσικά, οργανικά συστατικά, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών και αλλεργικών αντιδράσεων. Η κρέμα Fungalor περιέχει τα ακόλουθα συστατικά:

  • Άρνικα – διαθέτει αντιβακτηριδιακή και καταπραϋντική δράση και ανακουφίζει από τον κνησμό
  • Μινθόλη – ανακουφίζει από τον πόνο
  • Χαμομήλι – διαθέτει καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση
  • Ελαιόλαδο

Αυτό το 100% φυσικό προϊόν αποτελεί την απάντησή σας στη μάχη κατά των δυσάρεστων και επώδυνων μυκήτων των ποδιών, με μόνιμα αποτελέσματα.