Τα γκότζι μπέρι έγιναν γνωστά μόλις πριν λίγα χρόνια. Οι μοναχοί του Θιβέτ γνώριζαν τις ευεργετικές του ιδιότητες πολλά χρόνια πριν να τις ανακαλύψουν οι ειδικοί στο χώρο της κοσμετολογίας και της διατροφής. Η μυστηριώδης Ανατολή αποτελεί την πατρίδα ενός φυτού, που ονομάζεται Θιβετιανή βερβερίδα ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του «Λύκιο το βαρβαρικό».

Οι μοναχοί, που ζούσαν απομονωμένοι στα βουνά, μελετώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες διαφόρων βοτάνων, ανακάλυψαν τις μοναδικές ιδιότητες των γκότζι μπέρι. Όμως, μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε η αλήθεια, σχετικά με τις μεθόδους, που χρησιμοποιούσαν, οι κάτοικοι του Θιβέτ, για να παρατείνουν τη νεότητά τους και να διατηρήσουν την καλή τους υγεία. Με τη βοήθεια της αρχαίας γνώσης, οι επιστήμονες συγκέντρωσαν όλη αυτή την εμπειρία ετών, για να χρησιμοποιήσουν τα γκότζι μπέρι για διάφορους σκοπούς.

Τι είδους προϊόν είναι αυτό

Το προϊόν Goji berries αποτελεί ένα σημαντικό συμπλήρωμα, που περιέχει βιολογικά ενεργά συστατικά. Τα συστατικά αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως ως πρόσθετα και το ίδιο το προϊόν διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες. Μόνο εκατό γραμμάρια μπορούν να ικανοποιήσουν την πείνα σχεδόν για ολόκληρη τη μέρα, ενώ παράλληλα θα νιώθετε απίστευτη ενέργεια και ενισχυμένη ζωτικότητα. Κρίνοντας από τα σχόλια των ατόμων, που έχουν ήδη συμπεριλάβει το συμπλήρωμα Goji berries στη διατροφή τους, το προϊόν αρχίζει να δρα αρκετά γρήγορα.4й244556

Το Goji berries είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα, που βελτιώνει την πέψη, ρυθμίζει το μεταβολισμό και καίει το ανεπιθύμητο λίπος. Όλα αυτά συμβαίνουν χάρη στη μοναδική σύνθεση των μούρων.

Τα ευεργετικά συστατικά του προϊόντος

Το προϊόν Goji berries περιέχει πολλά ωφέλιμα συστατικά, εκ των οποίων πολλά δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλα προϊόντα. Περιέχει:

  • Περισσότερα από 18 αμινοξέα
  • Σπάνιους πολυσακχαρίτες
  • Λινολεϊκό οξύ
  • Όλες τις βιταμίνες B, C, και E
  • 21 ζωτικά μεταλλικά στοιχεία

Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία είναι εξαιρετικά σημαντικό για το ανθρώπινο σώμα, ενώ όταν συνδυαστούν όλα μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό θεραπευτικό σύμπλεγμα.

Μοναδικές ιδιότητες

Η συχνή χρήση των Goji berries βοηθά στη γρήγορη σταθεροποίηση της πίεσης του αίματος κι αποκαθιστούν το μεταβολισμό, ενώ το σώμα απαλλάσσεται από τοξίνες και περιττό λίπος. Επιπλέον, ο ύπνος βελτιώνεται και το ανοσοποιητικό ενισχύεται.

Προτάσεις χρήσης του προϊόντος

Τα Goji berries μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούν να καταναλώνονται ως αποξηραμένοι καρποί ή ως συστατικό σε σούπες, δημητριακά και επιδόρπια. Η ημερήσια δοσολογία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 45 γραμμάρια. Μπορείτε να τρώτε τα μούρα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εκτός από αργά τη νύχτα, καθώς αποτελούν φυσική πηγή ενέργειας. Τα Goji berries μερικές φορές λαμβάνονται και ως εκχύλισμα με βάση το αλκοόλ. Παρά τη φυσική και οργανική σύνθεση των μούρων, προτείνεται να σιγουρευτείτε, ότι δεν έχετε αλλεργία στα μούρα, πριν να τα παραγγείλετε075

Αποτελεσματικότητα του ενεργά βιολογικού προϊόντος

Τα Goji berries είναι ένα μοναδικό προϊόν για απώλεια βάρους και αναζωογόνηση, καθώς η πλούσια σύνθεση των μούρων βοηθά στη ρύθμιση και αποκατάσταση όλων των ζωτικών λειτουργιών του σώματος. Μια απλή δόση, που περιέχει μόνο 15 γραμμάρια, μπορεί να επιδράσει ευεργετικά στο ανοσοποιητικό, πεπτικό και καρδιαγγειακό σύστημα. Το προϊόν βελτιώνει τη μνήμη, την όραση, τον ύπνο, αυξάνει τη σεξουαλική λίμπιντο και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Ωστόσο, είναι απαραίτητο, ότι πριν αγοράσετε τα Goji berries, θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τις ιδιαιτερότητες του προϊόντος και τους πιθανούς περιορισμούς.