Η Εταιρεία Hendel’s Garden συνεχίζει να εκπλήσσει και να ευχαριστεί τους πελάτες της με αυθεντικές και ποιοτικές καινοτομίες. Αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για την κρέμα με τη σύντομη ονομασία Goji Cream. Σχεδιάστηκε για την αναζωογόνηση του δέρματος και ως εκ τούτου μπορεί να καταπολεμήσει ακόμα και τα έντονα φαινόμενα των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία. Η υψηλή αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος το βοήθησε να κατακτήσει τις καρδιές πολλών γυναικών. Σήμερα η κρέμα είναι εύκολα προσβάσιμη και κάθε γυναίκα μπορεί να δει την αποτελεσματικότητά της.

Περιεκτικότητα του προϊόντος

Το μυστικό της επιτυχίας της Goji εξηγείται από το μοναδικό περιεχόμενο της, η οποία δεν έχει βλαβερά παρα-υδροξυβενζοϊκά οξέα και συντηρητικά. Ανάμεσα στα συστατικά θα βρείτε οργανικά συστατικά τα οποία είναι γνωστά χάρη στην ευνοϊκή δράση τους στο δέρμα:

6588

 • εκχύλισμα από γκότζιμπέρι,
 • έλαιο από σπόρους σταφυλιών,
 • έλαιο τζοτζόμπα,
 • εκχυλίσματα φρούτων,
 • αλλαντοΐνη.

Το κύριο δραστικό συστατικό της κρέμας είναι τα γκότζι μπέρι. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν το οποίο προσφάτως έχει χρησιμοποιηθεί ως λαϊκή θεραπεία αλλά και στην επιστήμη της διατροφής. Η δημοτικότητα των γκότζι μπέρι οφείλεται στο γεγονός ότι περιέχουν τεράστιες ποσότητες σε βιταμίνες, αμινοξέα, βεταΐνη

και άλλα υγιεινά μικροστοιχεία. Μια τέτοια ένωση συμπληρώνεται από βιολογική τζοτζόμπα και έλαια από σπόρους σταφυλιού.

Πως λειτουργεί η κρέμα Goji;

H Goji Cream επηρεάζει αποτελεσματικά τα στρώματα του δέρματος ενυδατώνοντας και θρέφοντας τα. Λόγω του γεγονότος οτι τα συστατικά της κρέμας διεισδύουν βαθιά μέσα στην επιδερμίδα, το δέρμα αναγεννάται. Αυτό διευκολύνει την αποτελεσματική προστασία από την ξηρότητα – η κύρια αιτία των ρυτίδων.

Χάρη στο εκχύλισμα από γκότζι μπέρι, η κρέμα είναι ικανή να ενεργοποιήσει τους ανεκμετάλλευτους πόρους του δέρματός σας. Η τακτική χρήση της κρέμας διεγείρει την φυσική ανανέωση των στρωμάτων του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα, το δέρμα σας φαίνεται νέο και φρέσκο.

78541Η γήρανση του δέρματος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απώλεια του κολλαγόνου. Η ουσία αυτή είναι υπεύθυνη για την ανθεκτικότητα του δέρματος και την αναγέννηση του. Όταν ένα άτομο μεγαλώνει, ο όγκος του κολλαγόνου μειώνεται με φυσικό τρόπο. Η Goji Cream βοηθά τα στρώματα του δέρματος να επανεκκινήσουν την παραγωγή της ουσίας αυτής. Χάρη σε αυτό, το δέρμα σας ανακτά την πρώην ελαστικότητα και ελκυστικότητά του.

Η Goji cream είναι γνωστή λόγω του γεγονότος οτι ενεργεί πολύ γρήγορα. Ακριβώς μετά από μερικές εφαρμογές θα δείτε τη θετική επιρροή της. Το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό και καλύτερα ενυδατωμένο. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το αποτέλεσμα αναζωογόνησης θα είναι αισθητό μετά από 10-14 ημέρες  τακτικής εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει οτι:

 • το «πόδι της χήνας» και άλλες επιφανειακές ρυτίδες θα εξαφανιστούν,
 • το περίγραμμα του προσώπου θα ανασηκωθεί,
 • το χρώμα του δέρματος θα βελτιωθεί.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα γρήγορο αποτέλεσμα, συνιστάται να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες όταν χρησιμοποιείτε την κρέμα:

 • χρησιμοποιείτε την κρέμα και το πρωί και το βράδυ,
 • βάλτε την κρέμα στο δέρμα σας μόνο μετά από υποχρεωτικές διαδικασίες υγιεινής: αφαίρεση των καλλυντικών, πλύσιμο του πρόσωπου σας με ένα ειδικό τζελ ή αφρό, και χρήση ενός τονωτικού,
 • η κρέμα δεν θα πρέπει να τρίβετε στο δέρμα σας δυνατά. Αρκεί να τη βάλετε στο πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις,
 • κατά την εφαρμογή της κρέμας στο δέρμα σας προσπαθήστε να αποφύγετε τα χείλη και τις περιοχές κάτω από τα μάτια σας.

Η Goji Cream είναι πολύ ευχάριστη στη χρήση. Απορροφάται γρήγορα και το σημαντικότερο, δεν αφήνει λιπαρότητα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της κρέμας είναι οτι έχει ήπια μυρωδιά. Η κρέμα είναι ενεργή κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Τρέφει τα κύτταρα του δέρματος και ενεργοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες στην επιδερμίδα.

Τα πλεονεκτήματα της Goji Cream

98522

Η πλειοψηφία των κρεμών αντι-γήρανσης περιέχει διάφορες ορμονικές ουσίες. Ενεργούν γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες. Τα βιολογικά προϊόντα που είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Η αναζωογονητική Goji Cream είναι ένα από αυτά τα προϊόντα. Είναι απόλυτα ασφαλής και πολύ αποτελεσματική. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της είναι το γεγονός οτι σπάνια προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Επομένως, η Goji Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα. Το γεγονός αυτό τη καθιστά μία από τις καλύτερες κρέμες ανάμεσα στη γκάμα των καλλυντικών προϊόντων αντι-γήρανσης.