Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για την καταπολέμηση των ατελειών του δέρματος. Μερικοί άνθρωποι καταφεύγουν στη λαϊκή ιατρική, ενώ άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα καλλυντικά προϊόντα. Η κρέμα Hydroface είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των προϊόντων αυτών. Πως λειτουργεί; Πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα της; Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί το προϊόν; Και είναι αλήθεια οτι αυτό το προϊόν καθιστά δυνατή την εξάλειψη των ρυτίδων μέσα σε μόλις ένα μήνα; Θα μάθετε τις απαντήσεις μέσα από αυτό το άρθρο.

Πώς λειτουργεί η Hydroface

Η Hydroface έχει την ακόλουθη δράση. Πρώτον, περιέχει δραστικές ουσίες που επιταχύνουν τη διαδικασία της παραγωγής του κολλαγόνου εντός των κυττάρων της επιδερμίδας. Η έλλειψη αυτής της ινώδους πρωτεΐνης προκαλεί το δέρμα να χάνει σταδιακά την ελαστικότητά του και να «αποτυπώνει» τις κινήσεις του προσώπου. Σαν αποτέλεσμα, οι ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται στο πρόσωπο με τη πάροδο του χρόνου (στο μέτωπο, γύρω από τα χείλη, τα μάτια, κ.λπ.). Η κρέμα Hydroface αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου στο εσωτερικό των κυττάρων του δέρματος, και έτσι επιβραδύνει (ή ακόμα και εξαλείφει εντελώς) το προαναφερθέν φαινόμενο.

656455

Δεύτερον, η Hydroface προωθεί την ενυδάτωση του δέρματος. Χάρη σε αυτή, οι ρυτίδες εξομαλύνονται φυσικά. Στην πραγματικότητα, η πιο συχνή αιτία των ρυτίδων είναι η αφυδάτωση του ιστού του δέρματος. Εξαιτίας αυτού, το δέρμα γερνάει γρήγορα, χάνει τη φυσική του όψη, γίνεται ωχρό ή κιτρινωπό, και αποκτά ρυτίδες.

Τρίτον, περιέχει δραστικές ουσίες που επιταχύνουν τη διαδικασία της απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τα κύτταρα της επιδερμίδας. Ειδικότερα, το προϊόν περιέχει D-πανθενόλη(προβιταμίνη Β5), υαλουρονικό οξύ και έλαιο μπουράντζας. Η συγκέντρωση όλων αυτών των συστατικών  είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα από τη χρήση της Hydroface.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Hydroface

Αυτό το προϊόν είναι ικανό για την επίλυση μιας πληθώρας προβλημάτων:

 • Εξαλείφει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από 2 ή 3 εβδομάδες από τη χρήση της κρέμας. Οι ρυτίδες μειώνονται σταδιακά, και μετά την ολοκλήρωση της όλης θεραπείας (4 εβδομάδες), εξαφανίζονται εντελώς.
 • Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες έκφρασης. Οι ρυτίδες έκφρασης γίνονται ορατές μόνο όταν ορισμένες ομάδες των μυών του προσώπου είναι ενεργές. Αυτές κάνουν το άτομο να φαίνεται μεγαλύτερο από την ηλικία του και χάνει την ελκυστικότητά του. Η κρέμα Hydroface είναι η ευκαιρία σας για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, γρήγορα και μόνιμα.hydroface greece
 • Ενυδατώνει το δέρμα σας. Υπερβολική ξηρότητα των εξωτερικών στρωμάτων της επιδερμίδας του προσώπου είναι ένα πιεστικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες γυναίκες και άνδρες. Η πλειοψηφία των φθηνών καλλυντικών προϊόντων δεν είναι σε θέση να ενυδατώσει σωστά το δέρμα, και η ξηρότητα επανεμφανίζεται αμέσως μετά την εφαρμογή τους. Η νέα κρέμα Hydroface δεν έχει αυτό το θέμα – αυτή ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα και εξασφαλίζει ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.
 • Βελτιώνει την επιδερμίδα σας. Η Hydroface καθιστά επίσης δυνατή την αποκατάσταση του φυσικού τόνου του δέρματος. Ο χλωμός και κιτρινωπός τόνος στο πρόσωπο εξαφανίζεται μετά από λίγες ημέρες από τη χρήση της κρέμας.
 • Για να απαλλαγείτε από την υπερβολικό χρωματισμό. Η κρέμα Hydroface μπορεί να αγοραστεί όχι μόνο για την καταπολέμηση των ρυτίδων, αλλά και να εξαλείψει τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της Hydroface

Η μοναδική κρέμα Hydroface έχει ήδη επωφελήσει χιλιάδες γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο. Θετικές κριτικές για το προϊόν επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του. Αλλά εκτός από την υψηλή απόδοσή της, η Hydroface έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα:

445450

 • Ευκολία στη χρήση. Δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε κάποιον αισθητικό ή δερματολόγο πριν την εφαρμογή της κρέμας. Το μόνο που χρειάζεται για να την εφαρμόσετε είναι να τη τρίψετε στο δέρμα με απαλές κινήσεις.
 • Ασφάλεια. Η Hydroface έχει επανειλημμένα δοκιμαστεί και ελεγθεί κατά τη διάρκεια πολλών δοκιμών. Η ποιότητα και η ασφάλεια της επιβεβαιώνονται με πιστοποιητικά διεθνών προδιαγραφών. Και το πιο σημαντικό – ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει την πλήρη απουσία παρενεργειών (αλλεργίες, ερεθισμό του δέρματος, χρωματισμό, κλπ), μετά την εφαρμογή της κρέμας.
 • Γρήγορα αποτελέσματα. Η επίδραση της κρέμας Hydroface μπορεί να παρατηρηθεί από τη δεύτερη ημέρα μετά την πρώτη εφαρμογή της στο δέρμα. Μετά από 4 εβδομάδες, οι ρυτίδες και οι κηλίδες εξαφανίζονται εντελώς από το πρόσωπο. Κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να έχει μια παρόμοια επίδραση τόσο γρήγορα.

Πώς να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα με την κρέμα Hydroface

Επαγγελματίες αισθητικοί που έχουν εμπειρία χρησιμοποιώντας την Hydroface στη δουλειά τους, ενθαρρύνουν τους ασθενείς τους να ακολουθήσουν μερικούς κανόνες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Hydroface:

 • Δεν πρέπει να βγαίνετε έξω αμέσως μετά την εφαρμογή της κρέμας στο δέρμα σας . Εξαιτίας του ανέμου και της σκόνης στον αέρα, το πρόσωπό σας μπορεί να γίνει τραχύ, και τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας μπορεί να ξεφλουδίσουν.
 • Η Hydroface μπορεί να συνδυαστεί με κλασσικές μεθόδους για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Για παράδειγμα, 1 ή 2 ώρες μετά την εφαρμογή της κρέμας μπορείτε να εφαρμόσετε μάσκες προσώπου από φρούτα, φτιαγμένες από αλεσμένα φρούτα. Αυτό θα βελτιώσει την επίδραση της εφαρμογής της κρέμας και θα δώσει στο δέρμα μια πιο φυσική εμφάνιση.
 • Το πρωί, πριν από την εφαρμογή της κρέμας, συνιστάται να πλένετε το πρόσωπο σας με καθαριστικό προσώπου από εκχυλίσματα βοτάνων (π.χ. παρασκευασμένο από βαλσαμόχορτο, καλέντουλα, μέντα, εστραγκόν, κλπ). Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος και να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα με την Hydroface.

4646465

Η Αποτελεσματικότητα της Hydroface

Πολλοί διάσημοι κοσμητολόγοι και διασημότητες της σόουμπιζ έχουν δει την αποτελεσματικότητα της κρέμας Hydroface. Το προϊόν αυτό έγινε ακόμη πιο δημοφιλές όταν υπήρξε ένα άρθρο στο διαδίκτυο για ένα γαλλικό μοντέλο την Monique deRossi που επίσης χρησιμοποιεί αυτήν την κρέμα. Παρά την προχωρημένη ηλικία της (72 ετών), το διάσημο μοντέλο φαινόταν σχεδόν το μισό της ηλικίας της. Σύμφωνα με τη Monique, κατάφερε να απαλλαγεί εντελώς από τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης μέσα σε μόλις 1 μήνα.

Εκτός αυτού, η Hydroface εγκωμιάστηκε ιδιαίτερα από τον διάσημο Βρετανό γιατρό David L. Cohen. Καθ ‘όλη την ιατρική πρακτική του είχε να ασχοληθεί με περισσότερους από 1.500 ασθενείς που χρησιμοποίησαν το προϊόν. Τα αποτελέσματα της κρέμας ήταν ορατά μετά από 2-4 εβδομάδες σε απολύτως όλες αυτές τις περιπτώσεις.