Knee bandage φαρμακειο, τι είναι, Ελλαδα

Knee bandage τιμη, παρενεργειεσ, δουλευει

Knee bandage γνωμες, χρηση, οδηγιες, φαρμακειο

Knee bandage σχολια, κριτικες, οδηγιες χρησης

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας), οι ασθένειες των αρθρώσεων καταλαμβάνουν μία από τις κύριες θέσεις όσον αφορά τον επιπολασμό στον πληθυσμό. Επί του παρόντος, υπάρχει μια ταχεία αύξηση σε τέτοιες ασθένειες, που σχετίζονται κυρίως με αλλαγές στον τρόπο ζωής. Το χαμηλό επίπεδο σωματικής δραστηριότητας, το άγχος, το υπερβολικό βάρος, η καθιστική εργασία, τα ακατάλληλα επιλεγμένα παπούτσια, οι τραυματισμοί έχουν οδηγήσει στο γεγονός ότι οι ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος έχουν γίνει «νεότερες» και είναι όλο και πιο συχνές όχι μόνο στους ηλικιωμένους, αλλά και στους νέους. Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα κατά την επίσκεψη σε γιατρό είναι ο πόνος, το μειωμένο εύρος κίνησης, η ερυθρότητα, η παραμόρφωση της άρθρωσης, το πρήξιμο και η δυσλειτουργία.

Knee bandage θα βοηθήσει στην προστασία των αρθρώσεων σας από το υπερβολικό στρες. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε τι είναι το Knee bandage, πώς να χρησιμοποιήσετε Knee bandage σύμφωνα με τις οδηγιες χρησης, πώς λειτουργεί, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με τα ανάλογα στην Ελλαδα, ποια είναι η τιμη του και πού να το αγοράσετε. Στα φόρουμ μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχολια, κριτικες και γνωμες σχετικά με το Knee bandage.

Τι είναι και γιατί χρειάζεται

Ενδείκνυται για τραυματισμούς της άρθρωσης του γόνατος, βλάβες στους συνδέσμους και παθήσεις όπως αρθρίτιδα και αρθρώσεις. Βοηθά στην επιτάχυνση της ανάκτησης μετά την αφαίρεση του γύψου. Επίσης, το προϊόν έχει προληπτική δράση έναντι εξαρθρώσεων και διαστρέμματα κατά τη διάρκεια του αθλητισμού. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία πλεξίματος, το προϊόν διατηρεί την ελαστικότητα και ταυτόχρονα έχει υψηλό επίπεδο συμπίεσης αρμών.

Το να φοράς επίδεσμο είναι πολύ άνετο και εύκολο. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο επίδεσμος περιέχει φυσικό βαμβάκι και αναπνέει.

Δουλευει:

 • Παρέχει απαλή στερέωση της άρθρωσης του γόνατος
 • Βοηθά στη μείωση/ανακούφιση του πόνου και του πρηξίματος, παρέχοντας ένα αποτέλεσμα μικρομασάζ
 • Πολύ άνετο για καθημερινή χρήση, χάρη στο τέλειο ανατομικό σχήμα και την ευκολία στο ντύσιμο
 • Το προϊόν είναι καθολικό: κατάλληλο για αριστερό και δεξί πόδια

Αθλητικό στήριγμα γονάτων Move Easy σχεδιασμένο για να προστατεύει την άρθρωση του γόνατος από τραυματισμούς και διαστρέμματα κατά τη διάρκεια αθλημάτων ή υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Το στήριγμα γονάτου παρέχει μέτρια στερέωση και σταθεροποίηση της άρθρωσης του γόνατος, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού κατά τη διάρκεια ενεργών κινήσεων ή βαριών φορτίων. Το ελαστικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το επιγονατάκι συμπίεσης αναπνέει τέλεια, επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει» και να αισθάνεται άνετα.

Πλεονεκτήματα

Το ελαστικό στήριγμα γονάτων Knee bandage παρέχει ελαφριά έως μέτρια στήριξη γονάτων και βοηθά στη μείωση του οιδήματος. Knee bandage δεν έχει παρενεργειεσ!

Ο επίδεσμος είναι κατασκευασμένος από ένα σύγχρονο υλικό, ένα υποκατάστατο βαμβακιού, που αποτελείται από ειδικές ίνες πολυεστέρα με διατομή τεσσάρων λοβών, οι οποίες παρέχουν ενεργή μεταφορά υγρασίας από την επιφάνεια του δέρματος στην εξωτερική επιφάνεια του επιδέσμου. Εξοπλισμένο με μεταλλικές σπειροειδείς νευρώσεις. Knee bandage δεν μπορεί να αγοραστεί από φαρμακειο.

Οφέλη και χαρακτηριστικά του επιδέσμου:

 • Κατασκευασμένο από σύγχρονο υλικό που παρέχει υγιεινή και άνεση
 • Το υλικό επιδέσμου έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός βαμβακερού προϊόντος, αλλά πολύ πιο ανθεκτικό, ανθεκτικό στη φθορά και υγιεινό
 • Δημιουργεί ένα αποτέλεσμα συμπίεσης που μειώνει το πρήξιμο και προάγει την ταχεία ανάρρωση
 • Εξοπλισμένο με ελικοειδή ενισχυτικά για μείωση του πόνου κατά την κίνηση

Γιατί οι χρήστες επιλέγουν Knee bandage;

Καθολική συμπίεση για προληπτική φροντίδα και καταπραϋντική θεραπεία!

Αποτελεσματικό τόσο για την αποκατάσταση όσο και για την προληπτική φροντίδα, το στήριγμα γονάτου με συμπίεση Knee bandage είναι εξαιρετικό για τη θεραπεία τραυματισμών στο γόνατο.

Δυστυχώς, τα περισσότερα επιγονατίδια είναι πολύ περιοριστικά, καθιστώντας το τρέξιμο, την άρση βαρών ή ακόμα και το άνετο περπάτημα αδύνατο.

Δώστε στο σώμα σας την υποστήριξη που χρειάζεται με επιγονατίδες συμπίεσης!

 • Συμπίεση και υποστήριξη γενικής χρήσης
 • Παρέχει άνετο εύρος κίνησης
 • Αντέχει σε πολλαπλές πλύσεις
 • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά.

Οι 3D ίνες παρέχουν στοχευμένη συμπίεση πολλαπλών επιπέδων, προστατεύοντας αποτελεσματικά τα υπό πίεση γόνατα από τραυματισμό ή ζημιά. Επιπλέον, αυξάνει τη ροή του αίματος στα γόνατα, μειώνοντας αξιόπιστα το πρήξιμο και τον πόνο. Προσαρμόζεται σε μεμονωμένες καμπύλες σώματος, υποστηρίζει την επιγονατίδα για ευελιξία all-in-one!

Αρχική τιμή: 118EUR

Τιμή για σήμερα: 59EUR