Led Ear Wax Remover πώς λειτουργεί – πως χρησιμοποιείται, αποτελεσματα, οδηγιες χρησης, παρενεργειες

led ear wax remover γνωμες

Ο ακατάλληλος καθαρισμός των αυτιών οδηγεί σε πολύ θλιβερές συνέπειες. Οι γιατροί προειδοποιούν: μην χρησιμοποιείτε μπατονέτες και άλλες παραδοσιακές μεθόδους για να καθαρίσετε τα αυτιά σας! Το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το αλατόνερο, το ξίδι, το φυτικό έλαιο, η σόδα δεν είναι λιγότερο επιβλαβή για τον ακουστικό πόρο. Οι εξεζητημένες μέθοδοι καθαρισμού οδηγούν σε τραυματισμούς στο εσωτερικό του αυτιού και στον εγκέφαλο, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Λίγοι άνθρωποι μιλούν για αυτό, αλλά υπήρξαν 4 θάνατοι εξαιτίας ακατάλληλου καθαρισμού του αυτιού στη χώρα μας κατά το περασμένο έτος. Τα θύματα δεν πήγαν στον γιατρό εγκαίρως και η μόλυνση εξαπλώθηκε στον εγκέφαλο.

Η ρήξη τυμπάνου και η απώλεια ακοής είναι κάποιες λιγότερο επικίνδυνες περιπτώσεις. Μπορούν να λυθούν με χειρουργική επέμβαση. Η εσφαλμένη ποσότητα ξιδιού μπορεί να οδηγήσει σε εγκαύματα του μέσου και του εσωτερικού του αυτιού, ενώ αντίθετα οι λύσεις με βάση το λάδι, φράζουν το κανάλι και οδηγούν στο σχηματισμό βύσματος κυψελίδας.

led ear wax remover ελλαδα

Ένα άλλο τραγικό συμβάν το οποίο συνέβη πριν από λίγο καιρό. Λόγω του ακατάλληλου καθαρισμού του αυτιού με μπατονέτες, μια γυναίκα σχεδόν έχασε την ακοή της. Πήγε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να ανακτήσουν πλήρως την ακοή του. Επικοινωνήσαμε με τη γυναίκα για να μάθουμε περισσότερα για το περιστατικό.

— Γεια σας! Θα μπορούσατε να μας πείτε πώς συνέβη όλο αυτό; Είχατε προβλήματα με τα αυτιά σας πριν;

Γεια σας. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τα αυτιά μου. Πάντα προσπαθούσα να τα κρατάω καθαρά και χρησιμοποιούσα μπατονέτες. Νόμιζα ότι ήταν χρήσιμες, αλλά έκανα λάθος. Κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Μια μέρα ένιωθα μια αίσθηση φαγούρας στο αυτί και ένα ελαφρύ πρόβλημα ακοής, αλλά δεν είχα χρόνο να δω έναν γιατρό. Μετά από λίγο, η κατάσταση χειροτέρευσε, έχασα σχεδόν την ακοή μου… Ήταν ένας εφιάλτης.

— Πήγατε στο νοσοκομείο; Τι σας είπαν;

Πήγα σε έναν ΩΡΛ, αποδείχτηκε ότι η περίπτωσή μου δεν ήταν μεμονωμένη. Το αυτί μου τραυματίστηκε κατά τον καθαρισμό, κάτι που προκάλεσε φλεγμονή στο εσωτερικού του αυτιού και η ακοή μου έφυγε. Μου χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα αντιβιοτικών, πλύσεις και σε 2 εβδομάδες έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Έπρεπε να πάρω μια μακροχρόνια αναρρωτική άδεια. Φοβόμουν πολύ από το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ακούσω ξανά.

— Τι έγινε μετά; Η επιχείρηση ήταν επιτυχημένη;

Ναι, αλλά όχι αρκετά… Υπήρξαν νέες επιπλοκές στην πορεία, τα αντιβιοτικά δεν λειτουργούσαν. Η εγχείρηση έπρεπε να αναβληθεί. Στο τέλος, όλα πήγαν καλά, αλλά η ακοή μου δεν είναι τέλεια και πρέπει να φοράω ακουστικό. Επιπλέον, έπρεπε να αλλάξω τη δουλειά μου εξαιτίας της ανικανότητας αυτής.

— Τι θα συμβουλεύατε στους αναγνώστες μας για να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση;

led ear wax remover αγορα

Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η συγκάτοικος μου είπε για μια ειδική συσκευή. Λέγεται LED Ear Wax Remover. Αυτή η συσκευή είναι ένα ραβδί με μια ειδική άκρη σιλικόνης που αφαιρεί το κερί και δεν βλάπτει το τύμπανο. Όλοι οι γιατροί είναι ενάντια στις κλασικές μεθόδους καθαρισμού και τις μπατονέτες. Αλλά για κάποιο λόγο, δεν μιλούν για αυτό δημοσίως, αλλά μαθαίνετε για αυτό όταν πάτε στο νοσοκομείο με ρήξη τυμπάνου.

Αυτή η συνέντευξη έχει την πρόθεση να αποτελέσει παράδειγμα για εκείνους τους ανθρώπους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μπατονέτες για να καθαρίσουν τα αυτιά τους. Μην θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, χρησιμοποιήστε μόνο ειδικά εργαλεία που έχουν εγκριθεί από τους γιατρούς. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του LED Ear Wax Remover. Μείνετε υγιής!

Led Ear Wax Remover παραγγελία, τιμη, αγορα. Led Ear Wax Remover φαρμακεια, skroutz (σκρουτζ) – απατη

Led Ear Wax Remover καθαρισμού αυτιών – γνωμες, σχολια, κριτικες – τι είναι η Led Ear Wax Remover

Όλγα

Είναι άσχημο που υπήρξε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα… Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα αυτιά μας.

Μαίρη

Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά κλασικές μεθόδους καθαρισμού. Θα προτιμήσω να αγοράσω μια ιατρική συσκευή μία φορά για να αποφύγω τυχόν κινδύνους για την υγεία μου.

Καίτη Μ.

Σας ευχαριστώ που μας είπατε αυτή την τρομερή ιστορία. Ήδη παράγγειλα το LED Ear Wax Remover.

Δανάη Σπύρου

Είχα ωτίτιδα λόγω ακατάλληλου καθαρισμού του αυτιού, ευτυχώς όχι κάτι τόσο τρομακτικό όσο αυτό στο άρθρο, ακόμα σίγουρα όχι και ευχάριστο. Είναι καλό που υπάρχει το LED Ear Wax Remover.

Φανή

Και εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ το LED Ear Wax Remover. Γρήγορο, ευχάριστο και χωρίς φαγούρα.

led ear wax remover πώς λειτουργεί

Ζωή

Παιδιά, το έχει παραγγείλει κάποιος από την επίσημη ιστοσελίδα; Δεν μπορώ να το βρω στα μαγαζιά εδώ.

Σούλα

Εγώ το παράγγειλα. Είναι πολύ απλό και η παράδοση είναι πολύ γρήγορη. Και δέχονται και αντικαταβολή, το οποίο είναι σημαντικό για μένα)

Πόπη

Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται ότι υπάρχει και έκπτωση τώρα!