Πολλοί οδηγοί παραπονούνται για την υψηλή κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου τους. Αυτό μπορεί να είναι μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του ή συνέπεια κάποιων δυσλειτουργιών. Ωστόσο, θα ήταν πολύ καλό για όλους αν μπορούσαμε να καταναλώνουμε λιγότερα καύσιμα.

Ειδικοί από τις ΗΠΑ έχουν κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το MagnuFuel μια ειδική συσκευή που επιτρέπει τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου του κινητήρα και έχει θετική επίδραση στα άλλα χαρακτηριστικά του.

Τι είναι, λοιπόν, το MagnuFuel;

Το MagnuFuel είναι μια συσκευή που αποτελείται από δύο μέρη, καθένα από τα οποία έχει μαγνήτες νεοδυμίου. Σκοπός της συσκευής είναι η μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου και οι επιβλαβείς εκπομπές στην ατμόσφαιρα.

Η εφεύρεση των Αμερικανών τεχνικών έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επίσης είναι εγκεκριμένο και η χρήση του συνιστάται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων.

Πώς λειτουργεί το MagnuFuel;

Οποιοσδήποτε τύπος καυσίμου αλλάζει την πυκνότητά του ανάλογα με τη θερμοκρασία, κάτι που επηρεάζει αρνητικά τη σύνθεσή του. Τα σωματίδια υδρογονανθράκων, τα οποία αποτελούν τη βάση του, αρχίζουν να ομαδοποιούνται. Αυτό εμποδίζει την πλήρη καύση τους, αφού δεν μπορούν όλα να συνδεθούν με μόρια οξυγόνου.

Όταν το καύσιμο περνάει μέσα από τη ζώνη όπου έχει εγκατασταθεί το Magnufuel, η συχνότητα μαγνητικού συντονισμού δημιουργεί ομαλή κίνηση των σωματιδίων, τα μόρια του οξυγόνου διεισδύουν σε κάθε μόριο του καυσίμου, κάτι το οποίο βοηθά στην πλήρη καύση του μίγματος καυσίμου-αέρα, μειώνοντας τις επιβλαβείς εκπομπές του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, το MagnuFuel είναι μια καινοτόμος ανάπτυξη που βασίζεται στις απλούστερες αρχές της φυσικής.

Ποια είναι η αποτελεσματικότητα του MagnuFuel;

Το παραπάνω αποτέλεσμα του μαγνητικού πεδίου είναι απολύτως αληθές. Αλλά τι προσφέρει στον οδηγό;

 • Αμέσως μετά την εγκατάσταση των μαγνητών, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται στο 20%, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολλές κριτικές.
 • Μειώνεται η φθορά του κινητήρα.
 • Λόγω της απότομης μείωσης της ποσότητας των ουσιών που παραμένουν μετά την καύση του καυσίμου, η διάρκεια ζωής των δακτυλίων εμβόλου (πιστονιού) παρατείνεται σημαντικά και, κατά συνέπεια, μειώνεται η κατανάλωση του λαδιού του κινητήρα.
 • Μειώνονται κατά 50% οι επιβλαβείς αναθυμιάσεις στην ατμόσφαιρα (μονοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο).
 • Αυξάνεται η ισχύς του κινητήρα κατά 5 ίππους.
 • Το αυτοκίνητο έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει πρόβλημα στον κινητήρα εξαιτίας ανεπαρκούς καυσίμου ή ατελούς καύσης.

Πώς γίνεται η εγκατάσταση του MagnuFuel;

Η εγκατάσταση της συσκευής είναι πολύ απλή και αποτελείται από διάφορα στάδια.

 • Η συσκευή συνδέεται στο σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου σε οποιαδήποτε θέση επιλέξετε εσείς.
 • Ο σωλήνας τροφοδοσίας καυσίμου πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των δύο τμημάτων της συσκευής, στην ειδική εγκοπή.
 • Σταθεροποιήστε τη συσκευή χρησιμοποιώντας τον πλαστικό δακτύλιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Ο πλαστικός δακτύλιος πρέπει να περνά οπωσδήποτε από τις ειδικά σχεδιασμένες οπές που βρίσκονται στο κεντρικό τμήμα της συσκευής.
 • Σφίξτε τον δακτύλιο και, αν είναι απαραίτητο, κόψτε τα κομμάτια που περισσεύουν.

Για την εγκατάσταση δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες. Σε αυτή την περίπτωση:

 • Η τοποθέτηση της συσκευής MagnuFuel στο σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου δεν διαρκεί περισσότερο από 5 λεπτά.
 • Η εξοικονόμηση καυσίμου ξεκινά αμέσως μετά την εγκατάσταση.
 • Η συσκευή κάνει πλήρη απόσβεση σε 1-2 μήνες.

Σε τι είδους οχήματα ταιριάζει το MagnuFuel;

Η συσκευή εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω οχήματα:

 • Αυτοκίνητα και φορτηγά
 • Λεωφορεία και μίνι-μπας
 • Μηχανοκίνητα σκάφη και άλλα μέσα θαλασσίων μεταφορών
 • Μοτοσυκλέτες
 • Αγροτικά και ειδικευμένα μηχανήματα

Πού μπορώ να βρω το MagnuFuel;

Η συσκευή MagnuFuel είναι πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ, σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία και η Ρουμανία, και σε ασιατικές χώρες, για παράδειγμα στην Ταϊλάνδη. Τώρα μπορείτε να το αγοράσετε και στην Ελλάδα και να αρχίσετε να εξοικονομείτε καύσιμα στο όχημά σας.

Μπορείτε να το παραγγείλετε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται σταθερά. Υπάρχει ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε την κατανάλωσή του. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε λιγότερο το όχημά σας για αυτόν τον λόγο. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε το MagnuFuel –τη συσκευή που θα μειώσει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και θα αυξήσει την ισχύ του κινητήρα και τη διάρκεια ζωής του.