Οι γυναίκες παραμένουν γοητευτικές σε όλες τις ηλικίες, αλλά η λαχτάρα να δείχνουν πιο νέες και πιο ελκυστικές είναι απόλυτα φυσιολογική για κάθε γυναίκα. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόσωπο χάνει την ελαστικότητά του, το οβάλ σχήμα του γίνεται λιγότερο ευδιάκριτο, εμφανίζονται ρυτίδες έκφρασης. Η αλήθεια είναι ότι η τακτική, υψηλής ποιότητας φροντίδα του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό σας επιτρέπει να διατηρήσετε την υγιή σας επιδερμίδα, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματός σας για πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, πολύ λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να αποφύγουν τις αλλαγές που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος και στην απώλεια ευκρίνειας του προσώπου, χωρίς να καταφύγουν σε ιδιαίτερες περιποιήσεις σε ινστιτούτα αισθητικής ή σε πλαστική χειρουργική.

Η καινοτόμος ανακάλυψη Αμερικανών επιστημόνων –ο ορός αντιγήρανσης (serum) της MaxLift – είναι μια εναλλακτική πρόταση στη λύση της δαπανηρής και επικίνδυνης χειρουργικής προσώπου. Αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε με βάση τα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής και της κοσμετολογίας, με δυναμικά αποτελέσματα σύσφιξης του δέρματος. Οι διάφορες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν ενισχύει άμεσα το περίγραμμα του προσώπου, επαναφέρει αποτελεσματικά την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος και εξαφανίζει τις ρυτίδες.

Τα ενεργά συστατικά του ορού αντιγήρανσης

Τα αναζωογονητικά αποτελέσματα αυτού του προϊόντος ομορφιάς επιτυγχάνονται μέσα από την σύνθετη δράση ειδικά επιλεγμένων συστατικών που επιδρούν αναγεννητικά στην επιδερμίδα και τα βαθιά στρώματα του δέρματος.

Η σύσταση του προϊόντος περιλαμβάνει τις ακόλουθες ουσίες:

913

 • ινιδιακή πρωτεΐνη (κολλαγόνο) – αναπλάθει το δέρμα δυναμώνοντας τους συνδετικούς ιστούς και ενισχύοντας το στρώμα του δέρματος που συγκρατεί την υγρασία
 • υαλουρονικό οξύ με αντιοξειδωτικές και αναδιαρθρωτικές ιδιότητες και δυναμικά αποτελέσματα ενίσχυσης του δέρματος (αποκαθιστά τον όγκο, γεμίζει τις ρινοχειλικές πτυχές, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου)
 • ουρία –φυσικό συστατικό του εξωτερικού στρώματος του δέρματος, που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας, αιχμαλωτίζοντας μόρια νερού από την επιδερμίδα
 • φυσικό μεταλλικό άργιλο – βελτιώνει την επιδερμίδα, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, κάνει το δέρμα απαλό και αυξάνει την ελαστικότητά του
 • Τα συστατικά του αντιγηραντικού ορού MaxLift έχουν άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης: δυο μόλις λεπτά μετά, το πρόσωπό σας είναι πιο απαλό και σφριγηλό, χωρίς το «πόδι της χήνας» ή ορατές ρινοχειλικές πτυχές, και έχει μια πολύ πιο νεανική όψη.

Το προϊόν είναι ασφαλές και χωρίς συντηρητικά. Δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για την υγεία του δέρματος.

Αποδεδειγμένη καλλυντική δράση

Ο αντιγηραντικός ορός της MaxLift είναι σχεδιασμένος για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει μικρή πυκνότητα, απορροφάται εύκολα και μεταφέρει τα αναγεννητικά συστατικά στα υποδόρια στρώματα. Πέρα από τα κοσμητικά αποτελέσματά της, η κρέμα έχει θεραπευτικές ιδιότητες –καταπολεμά τις μικρές φλεγμονές και θεραπεύει το κατεστραμμένο δέρmaxlift greeceμα.

Σύμφωνα με τον παρασκευαστή, η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος σας χαρίζει έως και 5 χρόνια αναζωογόνησης. Τα αποτελέσματα αναδόμησης του προσώπου είναι ορατά ήδη από την πρώτη χρήση. Σύμφωνα με τους παρασκευαστές, τα αποτελέσματα της σύσφιξης διαρκούν για 8-10 ώρες.

Ο αντιγηραντικός ορός έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • διατροφήκαιενυδάτωσητουδέρματος
 • ομοιόμορφηεπιδερμίδα (απαλοιφήκηλίδωνηλικίαςκαιφακίδων)
 • σβήσιμομαύρωνκύκλωνκαιμείωσηπρηξίματος
 • βελτίωσητηςκυκλοφορίαςτουαίματοςστοπρόσωπο
 • απάλυνσητωνρυτίδωνκαιτωνπτυχώντουπροσώπουκαιτηςπεριοχήςγύρωαπότημύτηκαιταχείλη (ρινοχειλική)
 • ενεργοποίησητηςπαραγωγήςφυσικούκαλλαγόνουστουςιστούς
 • αντιοξειδωτικάαποτελέσματα (μείωσητηςπαραγωγήςελεύθερωνριζών)
 • αύξησητηςσπαργής (τόνου) καιτηςελαστικότηταςτουδέρματος
 • επίδρασηστοθηλώδεςστρώματουχορίουκαιδιέγερσητηςπαραγωγήςνέωνκυττάρων;
 • σύσφιξη (λίφτινγκ) οβάλ προσώπου
 • θεραπεία της επιδερμίδας (εξάλειψη μικρών ατελειών του δέρματος)
 • πρόληψη νέων ρυτίδων.

Αυτό το προϊόν ομορφιάς είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ. Τώρα μπορείτε να το παραγγείλετε και να το αγοράσετε σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Εφαρμογή

Η εφαρμογή του αντιγηραντικού ορού της MaxLift είναι απλή. Έχει απαλή και ελαφριά υφή, εντελώς αόρατη πάνω στο δέρμα. Συνιστάται να εφαρμόζεται κάτω από το μέικ απ, κατά προτίμηση 10 λεπτά νωρίτερα.

Πριν την εφαρμογή, καθαρίστε καλά το δέρμα με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και κατόπιν απλώστε μια μικρή ποσότητας του προϊόντος πάνω στο δέρμα με ελαφρές κυκλικές κινήσεις. Για να αποφύγετε την υπερβολική σύσφιξη του δέρματος, συνιστάται να απλώνετε μικρή ποσότητα ορού.

317

Τα αποτελέσματα της σύσφιξης φαίνονται πολύ σύντομα, επομένως, όταν ετοιμάζεστε να πάτε σε κάποια σημαντική εκδήλωση ή αν θέλετε να φαίνεστε όμορφη στα γρήγορα, πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε αυτό το καινοτόμο προϊόν. Το πλεονέκτημα της MaxLift σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα δεν είναι μόνο το άμεσο αποτέλεσμα, αλλά επίσης η διάρκεια της σύσφιξης, η οποία είναι ορατή για αρκετές ώρες.

Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί πριν τον ύπνο (όχι αργότερα από 2 ώρες πριν). Έτσι αυξάνονται οι αναγεννητικές λειτουργίες του δέρματος: αυξάνεται η ποσότητα της αυξητικής ορμόνης, της σωματοτροπίνης, που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος.

Αξιολόγηση της απόδοσης από τους επαγγελματίες

Σύμφωνα με τους ειδικούς και τους καταναλωτές που ήδη παράγγειλαν και δοκίμασαν τον ορό, η MaxLift έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα λίφτινγκ προσώπου. Για γυναίκες που δεν είναι πλέον τόσο νέες, ο ορός είναι μια μοναδική ευκαιρία να τονίσουν τη φυσική τους ομορφιά και να παρατείνουν τη γοητεία της νιότης.

Η τακτική χρήση αυτού του μοναδικού ορού αντιγήρανσης δεν θα βελτιώσει μόνο την εμφάνιση της επιδερμίδας σας, αλλά θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία αυτορρύθμισης της ανανέωσης του δέρματος. Η συχνή χρήση αυτού του επαναστατικού προϊόντος φροντίδας του προσώπου δίνει διαρκή και ορατά αποτελέσματα βελτίωσης του δέρματος, ανανεώνοντάς το εντυπωσιακά.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους και θέλουν να παραμείνουν νέοι και περιποιημένοι, η MaxLift αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.