Ζούμε τη ζωή μας σε μια διαρκή κίνηση: περπατάμε στην πόλη, ασχολούμαστε με τον κήπο, γυμναζόμαστε. Οι αρθρώσεις μας φθείρονται και αργά ή γρήγορα μας δίνουν σήματα, ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να θυμόμαστε, ότι μια φθαρμένη άρθρωση μπορεί να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη. Οι παθήσεις των αρθρώσεων είναι πολύ δύσκολες για θεραπεία, ενώ επηρεάζουν πολλούς ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η αλοιφή Motion Free Greece βοηθά με τον πόνο των αρθρώσεων. Η φυτική της σύνθεση ανακουφίζει από τον πόνο και τη φλεγμονή. Το προϊόν είναι εξαιρετικό για πρόληψη του εκφυλισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και χωρίς την παρουσία των συμπτωμάτων. Θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για άτομα, που υποφέρουν από αρθροπάθεια, αρθρίτιδα και οστεοχόνδρωση, καθώς εξαλείφει εντελώς τη δυσφορία και τον πόνο.

74577889

Ωστόσο, δεν έχει μόνο παυσίπονες ιδιότητες. Το φάρμακο εξαλείφει την αιτία της πάθησης.

Τα πλεονεκτήματα του σκευάσματος

 • Επαναφέρει αποτελεσματικά τον εκφυλισμένο χόνδρο χωρίς τη χρήση άλλων φαρμάκων
 • Εξαλείφει το πρήξιμο, την κόπωση και τον πόνο
 • Βελτιώνει την ευκινησία του σημείου της πάσχουσας άρθρωσης
 • Προστατεύει την τραυματισμένη περιοχή ενάντια στην ακαμψία

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 50%

Σύνθεση

Πριν να αγοράσετε το Motion Free, εξασφαλίστε, ότι έχετε γνωρίζει τη σύνθεσή του. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα, σε περίπτωση που έχετε υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Η αλοιφή περιέχει ένα συνδυασμό φυτικών και ωφέλιμων συστατικών:

 • Πρόπολη, που βοηθά να απαλλαγείτε από το πρήξιμο των αρθρώσεων και μειώνει τον πόνο. Επιπλέον, μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού θρόμβων, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τις φλέβες, επουλώνοντας τους ιστούς.motion free greece
 • Εκχύλισμα κηρόσκωρου, που τονώνει τα αγγεία γύρω από τις αρθρώσεις. Αποτελεί σαν να λέγαμε το «λιπαντικό» των φθαρμένων αρθρώσεων.
 • Ελαιόλαδο, που διαθέτει αντιφλεγμονώδεις
  ιδιότητες. Ρυθμίζει τις μεταβολικές διαδικασίες στις προβληματικές περιοχές.
 • Εκχύλισμα κέδρου, που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι βοηθητικό σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και αρθροπάθειας.
 • Εκχύλισμα από Apis Mellifera, που διαθέτει παυσίπονες ιδιότητες και βοηθά στην αποφυγή του πόνου.
 • Βιταμίνες, που επιταχύνουν τη διαδικασία αναδόμησης.

Οδηγίες χρήσης

Μόνο η αγορά της αλοιφής δεν επαρκεί για να λυθεί το πρόβλημα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το προϊόν, ώστε να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το εύχρηστο σωληνάριο βοηθά στη χρήση της σωστής ποσότητας. Εξασφαλίστε, ότι το πάσχον σημείο είναι καλυμμένο με ένα λεπτό στρώμα της αλοιφής. Τότε κάντε μασάζ, έως ότου η αλοιφή απορροφηθεί εντελώς. Είναι βασική προϋπόθεση, ότι όλα τα συστατικά φτάνουν στο χόνδρο, αντί να απορροφώνται από τα ρούχα ή τα σεντόνια. Πρέπει α χρησιμοποιείται 3 φορές την ημέρα.

Δοκιμές και πιστοποιητικά

Το Motion Free έχει εδραιωθεί ως μια αξιόπιστη μέθοδος για τη θεραπεία των παθήσεων των αρθρώσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα των κλινικών δοκιμών, οι ασθενείς δεν αισθάνονται πλέον πόνο. Για τη συντριπτική πλειονότητα των ασθενών, ο εκφυλισμός των αρθρώσεων σταμάτησε εντελώς. Το 80% των ατόμων με κατεστραμμένους ιστούς απαλλάχτηκε από το πρόβλημα.

3333344

Το φάρμακο έχει επάξια κερδίσει πολλά βραβεία, την αναγνώριση από την ορθοπεδική κοινότητα και διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας.