Το προϊόν είναι ένα άριστης ποιότητας φυτικό και οργανικό συμπλήρωμα διατροφής. Έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και φυσική απώλεια βάρους. Δεν έχει αντενδείξεις και δεν προκαλεί παρενέργειες. Συνιστάται από διατροφολόγους για άτομα κάθε ηλικίας. Το Nidora είναι ένα αποδεδειγμένα ποιοτικό προϊόν, ενώ η αποτελεσματικότητά του έχει τεκμηριωθεί από πολλές μαρτυρίες πελατών. Το συμπλήρωμα διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας.

Μαθαίνουμε από διάφορες σελίδες, ότι οι καταναλωτές κατάφεραν τελικά να χάσουν βάρους, ενώ την ίδια στιγμή μπορούσαν να τρώνε οτιδήποτε επιθυμούσαν. Δεν χρειάστηκε να εξαντλούνται στα γυμναστήρια, να ακολουθούν κάποια ειδική δίαιτα ή να μετράνε θερμίδες. Κατά τη διάρκεια ενός μήνα χρήσης του συμπληρώματος, έχασαν κατά μέσο όρο 15 έως 20 κιλά. Την ίδια στιγμή, ένιωθαν περίφημα: χωρίς ζαλάδα, αδυναμία, πονοκέφαλο ή διαρκές αίσθημα πείνας. Δεν σκεφτόντουσαν καν ότι πεινάνε και η ανεξέλεγκτη όρεξη έγινε παρελθόν. Για τους παραπάνω λόγους, το συμπλήρωμα έχει γίνει δημοφιλές σε πολλές χώρες. Πλέον, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα και όλοι μπορούν να αποκτήσουν ένα όμορφο και σφιχτό σώμα. Το συμπλήρωμα διαθέτει άριστη ποιότητα σε πολύ προσιτή τιμή.

077

Οι ιδιότητες του Nidora

  1. Βοηθά στη μείωση της πείνας
  2. Καίει το λίπος
  3. Βελτιώνει και ενισχύει τη γεύση οποιουδήποτε φαγητού
  4. Προωθεί τον άμεσο κορεσμό
  5. Ενισχύει όλες τις διαδικασίες του οργανισμού, που είναι υπεύθυνες για την απώλεια βάρους

Αυτό το συμπλήρωμα επιτρέπει στα άτομα να τρώνε τα αγαπημένα τους φαγητά, χωρίς να ανησυχούν για τις θερμίδες. Παρασκευάζεται σε μορφή σκόνης, για να προστίθεται ευκολότερα στα τρόφιμα, όπως: ψητά, γλυκά, σούπες, σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες και άλλα.

Οδηγίες χρήσης και αποτέλεσμα απώλειας βάρους με το Nidora

nidora greeceΑυτό το συμπλήρωμα βοηθά στον περιορισμό της ώθησης για κατανάλωση φαγητού, που εμφανίζεται στον εγκέφαλο λόγω ανισορροπίας των ορμονών και των ενζύμων, έχοντας ως αποτέλεσμα τον άμεσο κορεσμό, κάνοντας το άτομο να νιώθει πλήρης γρήγορα, καταναλώνοντας μόνο μικρές μερίδες. Όσοι έχουν συνηθίσει να τρώνε μεγάλες μερίδες, τώρα θα είναι ικανοποιημένοι με τη μισή μερίδα. Όσοι συνήθιζαν να τρώνε 4-5 φορές την ημέρα, με το συμπλήρωμα θα νιώθουν γεμάτοι μόνο με 2 γεύματα. Ως φυσικό αποτέλεσμα, οι άνθρωποι μπορούν να τρώνε οτιδήποτε, να το απολαμβάνουν και να νιώθουν γρήγορα χορτάτοι. Ο κίνδυνος της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού εξαφανίζεται εντελώς.

Τα πλεονεκτήματα του οργανικού συμπληρώματος

Ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο ζουν, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θέλουν να είναι υγιείς και όμορφοι. Η επιστήμη έχει αποδείξει, εδώ και πολλά χρόνια, τα πλεονεκτήματα των οργανικών τροφίμων. Τα οργανικά τρόφιμα ή συμπληρώματα είναι προϊόντα ενός ειδικού τρόπου παραγωγής, διαθέτουν ειδική ποιότητα και αποτελεσματικότητα και συμμορφώνονται απόλυτα με τα διεθνή πρότυπα και κριτήρια.

Βασισμένοι λοιπόν στις αποδείξεις υπέρ των οργανικών προϊόντων, οι ειδικοί δημιούργησαν το Nidora, το οποίο διαθέτει τα ακόλουθα, εξελιγμένα χαρακτηριστικά:

  • Είναι απαλλαγμένο από βλαβερά συστατικά και μεταλλαγμένους οργανισμούς
  • Όλα τα συστατικά του έχουν μεγαλώσει σε οικολογικά καθαρές περιοχές, μακριά από πυκνοκατοικημένες πόλεις και εργοστάσια
  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής του συμπληρώματος, δεν χρησιμοποιήθηκαν φαινόλες ή χημικές συντηρητικές ουσίες
  • Τα υλικά, που έχουν χρησιμοποιηθεί, είναι απαλλαγμένα από ορμόνες και παρασιτοκτόνα

Για την επίτευξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, οι άνθρωποι άρχισαν να καταναλώνουν μόνο οργανικά τρόφιμα και συμπληρώματα. Το Nidora, παρασκευασμένο σύμφωνα με τα ειδικά κριτήρια της οργανικής παραγωγής, είναι ένα από αυτά τα συμπληρώματα. Βελτιώνει τη γεύση, αλλά και τις ωφέλιμες ιδιότητες των τροφίμων.

Όσες και όσοι επιλέγουν την υγεία, την ομορφιά, το όμορφο κι αδύνατο σώμα, την ενέργεια και το δυνατό ανοσοποιητικό, μπορούν να αποκτήσουν το Nidora πλέον και στην Ελλάδα.

Άλλα διατροφικά συμπληρώματα δεν μπορούν να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την υγεία. Συχνά, οι παραγωγοί προσθέτουν χημικά με σκοπό να βελτιώσουν τη γεύση ενός τροφίμου, όμως αυτά τα χημικά είναι επιβλαβή για την υγεία. Τέτοιου είδους συστατικά πολλές φορές οδηγούν σε καρκίνο και παχυσαρκία. Τέτοιου είδους ενισχυτές γεύσης αυξάνουν την όρεξη, κάνοντας τους ανθρώπους να τρώνε περισσότερο και συχνότερα. Το αποτέλεσμα είναι να παίρνουν πολλά επιπλέον κιλά, ενώ ο μεταβολισμός δεν λειτουργεί.

237

Να γιατί λοιπόν, οι διατροφολόγοι συνιστούν το συμπλήρωμα Nidora ως έναν εύκολο, φυσικό και ασφαλή για την υγεία τρόπο για απώλεια βάρους.