Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να εξοικονομήσουν ενεργειακά αποθέματα με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν. Η κύρια αιτία δεν είναι η έλλειψή τους, αλλά το υψηλό τους κόστος. Εκτός αυτού, οι λογαριασμοί σε ένα νοικοκυριό ολοένα και αυξάνονται. Η αλήθεια είναι, ότι κάθε τρίτη οικογένεια στην Ευρώπη και τη Ρωσία αναζητά για νόμιμους ή και παράνομους τρόπους, για να μειώσει τα μηνιαία έξοδα.

Όμως, στον τομέα αυτό σημειώνεται πρόοδος, έτσι πρακτικά πλέον κάθε σπίτι και διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές. Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί της ενεργειακής βιομηχανίας δημιούργησαν μια απλή και φθηνή συσκευή, που ονομάζεται Power Factor Saver.

Τι είδους συσκευή είναι αυτή

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν, ότι μπορούμε να σταματήσουμε το μετρητή του ρεύματος. Για παράδειγμα, μπορούμε να το «γυρίσουμε» πίσω, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των κιλοβατώρων. Όμως, κάθε παρόμοια μέθοδος είναι παράνομη και αν ο υπάλληλος, που μετρά τις μονάδες, καταγράψει ένα τέτοιο συμβάν, τότε η απόπειρα θα οδηγήσει σίγουρα σε ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο. 5458585545454

Η συσκευή Power Factor Saver είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να επιτρέπει στους καταναλωτές να εξοικονομούν ενέργεια με απόλυτα νόμιμο τρόπο. Οι σχεδιαστές της συσκευής έχουν χρησιμοποιήσει βασικούς κανόνες της φυσικής, με αποτέλεσμα η συσκευή να μην επηρεάζει την ίδια τη λειτουργία του μετρητή. Δεν τον σταματά και δεν τον κάνει να δείχνει λάθος ή παραποιημένα δεδομένα. Η αρχή λειτουργίας της συσκευής είναι νόμιμη και πολύ απλή. Ακόμα και οι πιο σκεπτικοί παραδέχθηκαν, ότι εξεπλάγησαν ευχάριστα από την ευκαιρία να μειώσουν σημαντικά τις δαπάνες τους.

Χαρακτηριστικά της συσκευής

Η ηλεκτρική ενέργεια, που παρέχεται στο σπίτι ή στο γραφείο μας, είναι ήδη προσαρμοσμένη για οικιακή κατανάλωση. Στην ουσία όμως, η παρεχόμενη ενέργεια δεν είναι καθαρή. Δεν έχει σταθερή τάση, ενώ την ίδια στιγμή «πάσχει» από αυξομειώσεις. Εκτός αυτού, το ρεύμα, που διέρχεται μέσα από τα καλώδια, διαχέει μικρές ποσότητες μαγνητικής ακτινοβολίας, η οποία είναι καταστροφική για τους ανθρώπους και τον εξοπλισμό.

Το Power Factor Saver έχει δημιουργηθεί ειδικά για να σταθεροποιεί την ενεργειακή τάση και να απαλλάσσει από τη μαγνητική ακτινοβολία. Με αυτό τον τρόπο, ο μετρητής δεν θα μετρά τα κιλοβάτ, τα οποία ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούνται. Θα χρησιμοποιείται η μέγιστη απόδοση της ηλεκτρικής ενέργειας, που καταναλώνει ο οικιακός εξοπλισμός.

Το πλεονέκτημα της συσκευής σας επιτρέπει επίσης να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρικών σας συσκευών, καθώς πλέον δεν θα υπάρχουν αυξομειώσεις της τάσης. Η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων θα ξεκινήσει αμέσως από την πρώτη κιόλας ώρα χρήσης της καινοτόμου συσκευής Power Factor Saver.

Οδηγίες Χρήσης της Συσκευής

Οι ειδικοί δημιουργούν σύγχρονο εξοπλισμό με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να τον χρησιμοποιεί ο καθένας, χωρίς να χρειάζεται κάποιες ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες. Οι σχεδιαστές του Power Factor Saver έχουν εφαρμόσει την ίδια αρχή, κατά τη δημιουργία της συσκευής. Η χρήση της είναι πολύ εύκολη:

 • Αφότου παραλάβετε την παραγγελία σας, εξάγετε τη συσκευή από τη συσκευασία της.
 • Εισάγετε τη συσκευή στην πρίζα.
 • Στον επόμενο λογαριασμό, θα διαπιστώσετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.

Η συσκευή δεν απαιτεί ειδική συντήρηση. Επίσης, δεν απαιτεί έλεγχο ή επίβλεψη, ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία.

Αποτελεσματικότητα της Συσκευής0215544

Με την εγκατάσταση του Power Factor Saver, το ηλεκτρικό κύκλωμα προστατεύεται αυτόματα από τη ραδιενεργή ενέργεια, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν είναι ωφέλιμη, ενώ είναι επιζήμια για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Κυριολεκτικά, από την πρώτη ώρα χρήσης της συσκευής, θα έχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε:

 • Οικιακά και μη οικιακά κτίρια
 • Γραφεία, διοικητικά κτίρια
 • Ινστιτούτα ομορφιάς, κομμωτήρια και SPA
 • Σούπερ μάρκετ και μικρά καταστήματα
 • Δημόσιους οργανισμούς και κέντρα ψυχαγωγίας

Χάρη στη μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας και της σταθεροποίησής της, οι χρήστες της συσκευής Power Factor Saver εξοικονομούν 30% έως 50% από τη συνολική τους μηνιαία κατανάλωση. Επιπλέον, η συσκευή σας επιτρέπει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού που χρησιμοποιείτε. Αγοράστε το μία φορά σε οικονομική τιμή και θα εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια για πολλά χρόνια.

Πλεονεκτήματα της Συσκευής

Το Power Factor Saver σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε μια σημαντική ποσότητα κιλοβατώρων το μήνα, όμως οι ακριβείς παράμετροι εξαρτώνται από την ενεργειακή κατανάλωση των συσκευών που χρησιμοποιούνται. Οι σχεδιαστές της συσκευής έχουν υπολογίσει, ότι αν χρησιμοποιείτε συχνά υπολογιστές, κλιματιστικά, και πλυντήρια πιάτων, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% από τις δαπάνες. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τη συχνότητα χρήσης και ενεργειακής κατανάλωσης. Για το λόγο αυτό, ο αριθμός είναι κατά προσέγγιση. Αλλά αν μειώσετε τις δαπάνες σας ακόμα και 20%, το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. 5485485

Τα κύρια πλεονεκτήματα της συσκευής είναι:

 • Εύκολη στη χρήση
 • Γρήγορη απόσβεση χρημάτων – μέσα σε λίγους μήνες
 • Η εξοικονόμηση ξεκινά από την πρώτη ώρα χρήσης
 • Παράταση της διάρκειας ζωής του ηλεκτρονικού εξοπλισμού
 • Μείωση της επιβλαβούς μαγνητικής ακτινοβολίας

Η μικρή συσκευή Power Factor Saver μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να συμβιβάσουν τις ανάγκες και τα σχέδιά τους, με έναν εύκολο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο.