Έως το 2016, περισσότεροι από το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχουν από ψωρίαση. Αυτό το ευαίσθητο πρόβλημα επηρεάζει όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους. Σύμφωνα με στατιστικές, 7 στους 10 με ψωρίαση είναι κάτω των 25 ετών.

Τι είναι η ψωρίαση;

Η ψωρίαση κάνει την εμφάνισή της ως κόκκινα σημάδια έντονου κόκκινου χρώματος, καλυμμένα από χνούδι με ασημί χρώμα. Αν δεν υπάρξει κατάλληλη θεραπεία, η πάσχουσα περιοχή επεκτείνεται με γρήγορους ρυθμούς και τα σημάδια μεγαλώνουν σημαντικά σε μέγεθος.

Οι αιτίες για την εμφάνιση της ασθένειας περιλαμβάνουν ορμονικές διαταραχές και δυσλειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος, καθώς και γενετική προδιάθεση.

Η ψωρίαση δεν αποτελεί μεταδοτική ασθένεια545588

Η ασθένεια έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής του ασθενή, κάνοντας την έκθεση των σημαδιών του σώματος ή την επίσκεψη σε μια παραλία ένα πραγματικό πρόβλημα, καθώς μπορεί να προκαλέσει την αρνητική αντίδραση των υπόλοιπων ανθρώπων. Η λυπηρή αλήθεια είναι, ότι η ψωρίαση είναι σχεδόν μια ανίατη ασθένεια. Ακόμα και η περίοδος μιας σημαντικής υποχώρησης της ασθένειας δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι η ψωρίαση δεν θα επανέλθει.

Αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα

Ευρωπαίοι επιστήμονες ανέπτυξαν ένα επαναστατικό φάρμακο και έκαναν τη φιλόδοξη δήλωση, ότι η ψωρίαση μπορεί τελικά να θεραπευτεί! Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ακριβές ορμονικές αλοιφές ή να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε επώδυνες δερματολογικές διαδικασίες. Θα ήταν αρκετό για σας να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα θεραπείας με τη χρήση του φαρμάκου Psorifix, το οποίο έχει αποδειχθεί απλό στη χρήση, με άμεσα ενεργή δράση, χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις, φθηνό και κλινικά αποδεδειγμένα αποτελεσματικό.

Το Psorifix έχει επιδείξει θεαματικά αποτελέσματα. Άτομα, που έπασχαν από ψωρίαση, απαλλάχθηκαν πλήρως από τη φαγούρα, τα σημάδια, το πρήξιμο, την ερυθρότητα, και το σημαντικότερο – απαλλάχθηκαν από τα σημάδια.

Ο μηχανισμός δράσης του Psorifix215458444

Το σπρέι προκαλεί τη συσσώρευση των λευκοκυττάρων στην πάσχουσα περιοχή, αποδεσμεύει λυσοσωμικά ένζυμα και αντιφλεγμονώδεις διαμεσολαβητές. Τα ενεργά συστατικά του φαρμάκου μειώνουν τη φαγοκύτωση και την ευαισθησία των αιμοφόρων αγγείων και των ιστών, ενώ παράλληλα αποτρέπουν το πρήξιμο. Μετά την ολοκλήρωση του πλήρους προγράμματος θεραπείας, το οποίο διαρκεί 2 έως 4 εβδομάδες (ανάλογα με το στάδιο της ασθένειας), παρατηρείται ένα θεαματικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Κατά την 7-10 ημέρα, παρατηρείται μείωση της πάσχουσας περιοχής, τα σημάδια εξομαλύνονται και η απολέπιση εξαφανίζεται. Κατά τη 14-15 ημέρα, το 35% έχει απαλλαχθεί εντελώς από τα σημάδια της ψωρίασης. Κατά την 20-21 ημέρα, ο αριθμός των ατόμων χωρίς ίχνη της ψωρίασης ξεπερνά το 50%.

Η οργανική σύνθεση του φαρμάκου είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες.

Το Psorifix είναι ένα ισχυρά αποτελεσματικό προϊόν και οι ασθενείς δεν αναφέρουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Χρησιμοποιείται εύκολα και συνιστάται για εξωτερική θεραπεία της ψωρίασης.

Ενεργά συστατικά του Psorifix

  • Μέλι: Μετριάζει τα σημάδια στο δέρμα, ανακουφίζει από τον πόνο, προλαμβάνει τη φαγούρα και ρυθμίζει τη λειτουργία των αρθρώσεων.
  • Λυσοζύμη: Μειώνει τον κίνδυνο βακτηριακών μολύνσεων στις πάσχουσες περιοχές και προωθεί την καλή απορρόφηση του φαρμάκου από τα ανώτερα στρώματα του δέρματος.
  • Μαλακτικό έλαιο: Διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει τη λειτουργία των αδένων και ενυδατώνει το δέρμα.
  • Έλαιο λεβάντας: Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πυροδοτεί τις αναπλαστικές διαδικασίες στο δέρμα, παρέχοντας παράλληλα βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
  • Έλαιο ευκαλύπτου: Διαθέτει θεραπευτική δράση και εξουδετερώνει τη φαγούρα και το αίσθημα δυσφορίας που προκαλεί.
  • Εκχύλισμα γερανιών: Αποτελεί το καλύτερο φυσικό αντισηπτικό για το δέρμα.
  • Βιταμίνη Α, ευγενόλη, κιτρονελλόλη: Ενισχύουν το μεταβολισμό των κυττάρων και μπλοκάρουν το διαχωρισμό των πασχόντων κυττάρων.

Προτεινόμενη χρήση του σπρέι Psorifix21500548

Πριν να εφαρμόσετε το φάρμακο στην πάσχουσα δερματική περιοχής, πρέπει να την καθαρίσετε καλά με ζεστό νερό και ένα απαλό ύφασμα. Το μπουκάλι με το σπρέι πρέπει να ανακινηθεί και να ψεκάσετε απευθείας στις πάσχουσες περιοχές σε απόσταση 10-15 εκατοστών. Μετά, το σπρέι αρχίζει να απορροφάται. Η δραστική περίοδος του Psorifix διαρκεί 15-20 λεπτά. Όταν περνά το διάστημα αυτό, το υπόλοιπο σπρέι πρέπει να απομακρυνθεί, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό χαρτί. Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, ιδανικά πρωί και βράδυ.