Η ψωρίαση είναι μια συστημική πάθηση του δέρματος, που περιλαμβάνει τις αμυντικές λειτουργίες του οργανισμού. Ο μηχανισμός της πάθησης κάνει τα κύτταρα να διαχωρίζονται με αφύσικα αυξημένο ρυθμό και η επαφή μεταξύ των κυττάρων χάνεται. Αυτό οδηγεί στην εμφάνιση των χαρακτηριστικών φολίδων, κάτι που προκαλεί φαγούρα. Το ανοσοποιητικό σύστημα εμπλέκεται στη διαδικασία, αρχίζοντας να επιτίθεται στα ίδια του τα κύτταρα.

Δυστυχώς, η αιτία της ψωρίασης είναι ακόμα άγνωστη. Οι επιστήμονες μπορούν μόνο να μαντέψουν. Το γεγονός αυτό θέτει εμπόδιο στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής θεραπεία από τη συμβατική ιατρική.

Τυπικά, οι γιατροί συνταγογραφούν ορμονικές κρέμες και αλοιφές. Ωστόσο, οι επακόλουθες επιπτώσεις τους στο σώμα δεν έχουν μελετηθεί επαρκώς.

Τα υπάρχοντα φάρμακα μπορούν να κάνουν την ασθένεια να υποχωρήσει μόνο προσωρινά. Οποιαδήποτε ελάχιστη ενόχληση των συνθηκών βάζει τέλος στην ύφεση της πάθησης και ακολουθεί μια νέα έξαρση.

 • άγχος
 • κατάθλιψη
 • μεταδιδόμενες ασθένειες

Η δημιουργία του Psorilax

Για κάθε μία περίπτωση, οι γιατροί προσπαθούν να βρουν μια ατομική προσέγγιση, αλλά η πρακτική δείχνει, ότι αυτό δεν προσφέρει τελικά ολοκληρωμένη θεραπεία. Οι ασθενείς βιώνουν δυσφορία συνεχώς στην καθημερινή τους ζωή. Οι γυναίκες είναι αυτές, στις οποίες προκαλεί μεγαλύτερο ψυχολογικό πρόβλημα. Πολλές φορούν παντελόνια και κλειστά ρούχα το καλοκαίρι, για να κρύβουν τα σημάδια στο σώμα τους και φυσικά ούτε λόγος για μαγιό και παραλίες.02158

Ωστόσο, οι γιατροί σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση μιας αποτελεσματικής θεραπείας. Έχουν διεξαχθεί εκατοντάδες πειράματα και δοκιμές. Έτσι, οι επιστήμονες σταδιακά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια νέα, επαναστατική κρέμα, που βοηθά στην καταπολέμηση της ασθένειας. Παρέχει όχι μόνο μόνιμη θεραπεία της ασθένειας, αλλά επίσης διαθέτει 100% φυτική σύνθεση.

Το προϊόν ονομάζεται Psorilax και είναι κρέμα, συσκευασμένη σε ένα μικρό σωληνάριο, που σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας. Το προϊόν είναι πολύ απλό στη χρήση. Ένα λεπτό στρώμα πρέπει να εφαρμόζεται μερικές φορές την ημέρα, στις πάσχουσες περιοχές. Το Psorilax είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες, όπου χρησιμοποιείται ευρέως για τις ιατρικές του ιδιότητες. Πρόσφατα, η κρέμα έγινε δημοφιλής και στην Ελλάδα.

Γιατί το Psorilax είναι τόσο ξεχωριστό

Η αποτελεσματικότητα του Psorilax έχει αποδειχθεί όχι μόνο σε εργαστηριακό περιβάλλον, αλλά και σε ασθενείς και γιατρούς.

Ήδη μετά την πρώτη κιόλας χρήση, οι ασθενείς παρατήρησαν, ότι η αφόρητη φαγούρα υποχωρούσε και οι κοκκινίλες άρχιζαν να ξεθωριάζουν. Ένιωθαν ανακούφιση.

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, τα συμπτώματα υποχωρούν. Οι ασθενείς παρατηρούν τις ακόλουθες θετικές αλλαγές:

 • η φαγούρα εξαφανίζεται εντελώς
 • οι κοκκινίλες ξεθωριάζουν και σε μερικές περιπτώσεις εξαφανίζονται εντελώς, υποδεικνύοντας το τέλος της φλεγμονής
 • οι φολίδες του δέρματος μαλακώνουν και πέφτουν
 • η γενική κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται

Μετά από μια πλήρη θεραπεία με το Psorilax, που διαρκεί από 3 έως 5 εβδομάδες, η ψωρίαση υποχωρεί εντελώς.23689

Πολλοί ασθενείς δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι κάποτε υπέφεραν από αυτή τη δυσάρεστη ασθένεια. Απολαμβάνουν  τη σωματική, αλλά και τη ψυχολογική βελτίωση της κατάστασής τους. Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβουν το σώμα τους κάτω από κλειστά ρούχα.

Η σύνθεση του Psorilax

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η κρέμα περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, που δεν προκαλούν παρενέργειες στο σώμα, αντίθετα με τις συμβατικές ορμονικές αλοιφές.

Η σύνθεση του Psorilax είναι πραγματικά μοναδική, χάρη στα 6 έλαια που περιέχει, που συνδυασμένα προσφέρουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Κάθε ένα από αυτά δρουν σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή και μαζί θεραπεύουν εξ ολοκλήρου όλα τα συμπτώματα της ψωρίασης, αναδομώντας πλήρως το δέρμα.

Ενεργά συστατικά:

 • τα φυτικά έλαια φροντίζουν τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, μειώνοντας τη φαγούρα και τη φλεγμονή.
 • η παραφίνη διαθέτει αντιβακτηριδιακή δράση, θεραπεύει τις μικρές δερματικές βλάβες, εξαφανίζει το πρήξιμο.
 • το αμυγδαλέλαιο ρυθμίζει τη λειτουργία των δερματικών αδένων κι επιβραδύνει τη διαδικασία της φλεγμονής.
 • το κυνόροδο διαθέτει μεγάλες ποσότητες βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, βασικών για το δέρμα, διατηρεί την ισορροπία του νερού στα ανώτερα στρώματα του δέρματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
 • το σιτέλαιο διαθέτει ιδιότητες αναδόμησης, μειώνει την απολέπιση και ανακουφίζει από τη φαγούρα, αποκαθιστά τις κατεστραμμένες περιοχές του δέρματος.

Περιέχει κι άλλα συστατικά, τα οποία συμπληρώνουν τη σύνθεση της κρέμας με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, προστατεύουν ενάντια στη μόλυνση και καταστρέφουν τα παθογόνα μικρόβια.

Οδηγίες χρήσης8953

 • Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, που πρέπει να ξεπλένεται πρώτα με ζεστό νερό.
 • Στεγνώστε το δέρμα, ταμπονάροντας με μια πετσέτα ή ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα.
 • Απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στα πάσχοντα σημεία.
 • Αφήστε την κρέμα να απορροφηθεί για 15 λεπτά.

Το Psorilax δεν προκαλεί παρενέργειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία σε οποιοδήποτε στάδιο της ασθένειας, τόσο σε περιπτώσεις ύφεσης, όσο και σοβαρότερες.

Η κρέμα είναι συμβατή με άλλα φάρμακα και μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μια αποτελεσματικής θεραπείας κατά της ψωρίασης. Μπορεί να επιταχύνει την ανάκαμψη και αποκατάσταση.

Απαλλαγείτε από την ψωρίαση για πάντα! Απολαύστε την ελευθερία σας!