Ο εθισμός στη νικοτίνη είναι ένας εθισμός, που επηρεάζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο από αυτό το πρόβλημα. Συνεπώς, οι περισσότερες προσπάθειες για διακοπή του καπνίσματος καταλήγουν άκαρπες. Διάφορα σπρέι, χάπια και έμπλαστρα δεν έχουν πάντα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά οι ειδικοί, έχουν δημιουργήσει μια πρωτοποριακή μέθοδο για την καταπολέμηση των κακών συνηθειών, τους ειδικούς μαγνήτες RealQUIT.

Γιατί είναι πρωτοποριακή μέθοδος

7453233678

Οποιοσδήποτε οργανισμός, που στερείται την ημερήσια δόση νικοτίνης, βιώνει μεγάλο στρες. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορεί να προκύψουν διαταραχές στο μεταβολισμό και άλλες σημαντικές λειτουργίες. Η αλήθεια είναι, ότι όταν ένα άτομο σταματά το κάπνισμα, βιώνει τρομερά αισθήματα πείνας, ενόσω προσπαθεί να το κόψει και έτσι αυξάνει κατά πολύ τις θερμίδες, που λαμβάνει, επηρεάζοντας την υγεία του.

Γι’ αυτό, το να ξεπεράσετε τον εθισμό, εγκαταλείποντας απλά τη συνήθεια, δεν είναι η καταλληλότερη απόφαση, καθώς δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας. Για να λύσετε αυτό το δύσκολο πρόβλημα, οι επιστήμονες πήραν ως βάση μια Κινεζική μέθοδο για έλεγχο του καπνίσματος – το μαγνητικό βελονισμό – και ανέπτυξαν τους βιοενεργούς μαγνήτες RealQUIT.

Εφάπτονται σε ένα ειδικό σημείο του λοβού του αυτιού. Η επίδραση στις νευρικές απολήξεις με το αόρατο μαγνητικό τους πεδίο κάνει το προϊόν να ενεργοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες, που σχετίζονται με τον εθισμό στη νικοτίνη. Έτσι, το σώμα σταματά το κάπνισμα, χωρίς σοβαρές ηθικές και σωματικές βλάβες.

Ιδιότητες και χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τους ειδικούς και όσους έχουν ήδη δοκιμάσει αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο, οι βιομαγνήτες RealQUIT αρχίζουν να δουλεύουν από την πρώτη κιόλας ώρα εφαρμογής τους στο αυτί. Μέρα με τη μέρα, η επιθυμία για κάπνισμα μειώνεται και σταδιακά εξαφανίζεται εντελώς. Την ίδια στιγμή, ο καπνιστής διατηρεί ένα κανονικό τρόπο ζωής. Δεν έχει realquit greeceπαρενέργειες, όπως:

  • Ακραία ανάγκη για φαγητό, ειδικά προϊόντα ζύμης και γλυκά
  • Σημαντικές αλλαγές στο σώμα
  • Νευρικός ενθουσιασμός
  • Ευερεθιστότητα

Ιδιαιτερότητες της χρήσης

Οι βιομαγνήτες RealQUIT έχουν μικρό μέγεθος και είναι εύκολοι για εφαρμογή στο αυτί, σε ένα ειδικό σημείο, όπου βρίσκεται το σημείο βελονισμού. Φορέστε τους μαγνήτες 3-4 ώρες την ημέρα. Είναι καλύτερα να τους φοράτε τα βράδια, όταν το σώμα χαλαρώνει. Φορέστε το προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορείτε να συνεχίσετε το κάπνισμα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς είναι απαγορευτικό να σταματήσετε απότομα το κάπνισμα.

Έως το τέλος της πρώτης εβδομάδας χρήσης αυτών των μοναδικών μαγνητών, ο εθισμός στη νικοτίνη θα μειωθεί. Αλλά δεν θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση του προϊόντος αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα, διαφορετικά η επιθυμία για κάπνισμα μπορεί να επανέλθει. 20 με 25 μέρες αργότερα, σπάνια θα νιώθετε την ανάγκη για κάπνισμα.

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος

Οι μαγνήτες επιδρούν στα ενεργά σημεία του ανθρώπινου σώματος, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον εθισμό στη νικοτίνη με έναν απλό θεραπευτικό τρόπο. Είναι επιχρυσωμένοι με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, δρώντας ως ένας φυσικός μεσάζοντας του μαγνητικού πεδίου. Χάρη σε αυτό, η επικάλυψη του προϊόντος δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι απολύτως ασφαλής.

Πώς να επιτύχετε αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα

6342357999

Για να επιτύχετε θετικό και γρήγορο αποτέλεσμα, πριν να φορέσετε τους μαγνήτες, είναι απαραίτητο να διαβάσετε τις οδηγίες και να ακολουθήσετε τους απλούς κανόνες. Επιπλέον, πριν να παραγγείλετε τους μαγνήτες RealQUIT, θα πρέπει να είστε πραγματικά αποφασισμένοι να εγκαταλείψετε τη συνήθεια του καπνίσματος, καθώς χωρίς την επιθυμία του καπνιστή, καμιά μέθοδος δεν θα βοηθήσει. Αγοράζοντας τους μαγνήτες RealQUIT σημαίνει, ότι θα αλλάξετε για πάντα τον τρόπο ζωής σας, με έναν απόλυτα ασφαλή και εύκολο τρόπο.