Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για όσους είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση της μύτης τους και θα ήθελαν να διορθώσουν τα ελαττώματά της. Παρασκευάζεται στη μορφή ενός κλιπ, φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικό, το οποίο ονομάζεται ορθοτζέλ. Είναι στέρεο και υποαλλεργικό υλικό και παρέχει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Κυκλοφορεί σε ένα μέγεθος και το βάρος του είναι 15 γραμμάρια. Η συσκευή έχει δημιουργηθεί από ειδικούς και αισθητικούς, για διόρθωση της μύτης στο σπίτι. To κλιπ Rhino-Correct είναι απλό στη χρήση και μπορεί να προσαρμοστεί στη μύτη ακόμα και με το ένα χέρι.

Πώς το Rhino-Correct επιδιορθώνει τα εξωτερικά ελαττώματα της μύτης

Το ανατομικό σχήμα της μύτης αποτελείται από διάφορους χόνδρους (μετωπιαίο οστό, ρινικό οστό, άνω ρινικός χόνδρος, κάτω ρινικός χόνδρος). Αν εφαρμόζετε το κλιπ στη μύτη καθημερινά, όταν βρίσκεστε στο σπίτι, οι ρινικοί χόνδροι θα αρχίσουν να μικραίνουν μέσα σε ένα μήνα. Αυτή η επίδραση στο σχήμα είναι ιδιαίτερα σημαντική για άτομα με τη λεγόμενη «γαλλική» μύτη. Κάθε μήνα, το μέγεθος των χόνδρων μειώνεται κατά περίπου 2 εκατοστά.

486810

Το κλιπ επίσης επιδρά στα ρινικά οστά. Αν ένα άτομο έχει ελαττώματα, όπως γαμψή μύτη ή μικρή απόκλιση του ρινικού διαφράγματος, θα μπορεί εύκολα να διορθώσει το σχήμα, ώστε να έχει τελικά μια ίσια μύτη, τη λεγόμενη «ελληνική» μύτη. Μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικές αλλαγές στο σχήμα της μύτης σας, μέσα σε μόλις λίγους μήνες, χωρίς ρινοπλαστική και ακριβές χειρουργικές διαδικασίες και φυσικά χωρίς τον κίνδυνο παραμορφώσεων και επιπλοκών, που προκαλούνται από μη έμπειρους χειρούργους και αναισθησιολόγους.

Το κλιπ διαθέτει μαλακά επιθέματα σιλικόνης, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στο επιθυμητό μέγεθος, με μια απλή κίνηση του χεριού σας. Η συσκευή θα βοηθήσει οποιοδήποτε άτομο, που έχει ελαφρές παραμορφώσεις, ώστε να αποκτήσει τη μύτη, που επιθυμεί, απλώς προσαρμόζοντας τη συσκευή στις κατάλληλες διαστάσεις για τη μύτη του.

Επιτυχημένα αποτελέσματα για την αλλαγή του σχήματος της μύτης σας

 1. Οι πλευρές της μύτης στενεύουν σημαντικά.
 2. Η μακριά μύτη μικραίνει αρκετά.
 3. Η ρινική γέφυρα θα τοποθετηθεί λίγο πιο πάνω.
 4. Το ρινικό οστό θα γίνει πιο ευθύ και η γαμψή μύτη ή άλλες παραμορφώσεις θα εξαφανιστούν.
 5. Το παραμορφωμένο ρινικό διάφραγμα θα έχει ένα ίσιο και ελκυστικό σχήμα, χάρη στην αποκατεστημένη συμμετρία.
 6. Η άκρη της μύτης, η οποία υπόκεινται σε παραμορφώσεις, όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει, θα ανασηκωθεί ελαφρά.

Παρά τον απλό του σχεδιασμό, το προϊόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, για μια γρήγορη και τέλεια διόρθωση του σχήματος της μύτης. Έχει κερδίσει την αγάπη των πελατών και των χρηστών, επιδεικνύοντας χιλιάδες θετικά σχόλια. Είναι φυσικό, αν λάβουμε υπόψη, ότι το κόστος του κλιπ είναι πολύ προσιτό και όλοι πλέον έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ελκυστική εμφάνιση, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Πώς χρησιμοποιείται το Rhino-Correct

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, για να χρησιμοποιείται τόσο από άνδρες, όσο κι από γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας. Φορώντας το κλιπ στη μύτη σας, για τουλάχιστον 3 φορέςrhino correct greece την εβδομάδα, για μερικές ώρες, θα μπορείτε να επιτύχετε μια αποτελεσματική και γρήγορη διόρθωση. Πριν να φορέσετε το κλιπ, πλύντε το και τοποθετήστε το προσεκτικά στη μύτη σας. Αυτό είναι όλο. Ενόσω εσείς ασχολείστε με τις δουλειές του σπιτιού σας, το κλιπ διορθώνει τα ελαττώματα της μύτης σας, επιδρώντας στους ρινικούς χόνδρους και στα οστά.

Το Rhino-Correct λειτουργεί με ήπιο τρόπο, δημιουργώντας το σωστό σχήμα, που επιθυμείτε. Μόλις μερικούς μήνες μετά, θα είστε πλέον ένας διαφορετικός άνθρωπος, καθώς η μύτη, ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου, θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Συνεπώς, το όνειρό σας για μια ελκυστική εικόνα γίνεται πραγματικότητα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Rhino-Correct

 • Εγγυημένη διόρθωση οποιασδήποτε παραμόρφωσης του σχήματος της μύτης
 • Εκπληκτικό αποτέλεσμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
 • Απόλυτη ασφάλεια
 • Άνετη εφαρμογή
 • Ευκολία στη χρήση
 • Προσιτή τιμή
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι
 • Εγγυημένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς χειρουργείο

Το μόνο μειονέκτημα του κλιπ είναι, ότι δεν μπορεί να διορθώσει ακραίες βλάβες της μύτης, που έχουν προκληθεί για παράδειγμα από τροχαία ατυχήματα ή άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Στις άλλες περιπτώσεις, μπορεί να διορθώσει εύκολα τα αισθητικά προβλήματα. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του κλιπ είναι, ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο σχήμα της μύτης σας. Αφότου επιλέξετε το νέο σχήμα της μύτης σας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως το κλιπ φύγει από τη θέση του, όταν για παράδειγμα φτερνίζεστε ή βήχετε. Η μετατόπιση του κλιπ είναι αδύνατη, ακόμα και όταν κοιμάστε φορώντας το.

Κανόνες υγιεινής για το Rhino-Correct

Δεν χρειάζεται να καθαρίζετε το κλιπ, χρησιμοποιώντας οινόπνευμα ή άλλα χημικά. Η προτεινόμενη λύση είναι ο καθαρισμός του κλιπ με νερό και σαπούνι για μωρά.

46871080

Η γνώμη των χειρούργων και των αισθητικών

Πολλοί επαγγελματίες αισθητικοί έχουν μοιραστεί εξαιρετικά θετικά σχόλια, για τη χρήση του Rhino-Correct. Οι γιατροί τονίζουν, ότι είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και την ευεξία των ασθενών. Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν, ότι αυτό το καινοτόμο προϊόν αποτελεί επανάσταση στον τομέα της ομορφιάς και της διόρθωσης των ατελειών, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι πολλοί γιατροί, οι οποίοι βασίζονται στα υπέρογκα ποσά, που τους αποφέρει η ρινοπλαστική, αρνούνταν να παραδεχτούν την αποτελεσματικότητα αυτής της απλής συσκευής, για τη διόρθωση του σχήματος της