Ένα πρωτοποριακό για το είδος του προϊόν βοηθά στην ενδυνάμωση και την φροντίδα των οστικών ιστών, αποτρέποντας την οστεοπόρωση. Περιέχει ένα μείγμα φυσικών συστατικών και βιταμινών. Το ένα πακέτο περιέχει 20 συσκευασίες των 2,3 γραμμαρίων έκαστη. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση διαφορετικών παθήσεων και προτείνεται για χρήση σε όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για όσους έχουν πολύ ενεργή ζωή και ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Το Sanocor είναι 100% αποτελεσματικό και ασφαλές. Το προϊόν ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα ποιότητας μέσω πιστοποίησης.

Τα φυσικά συστατικά του Sanocor το κάνουν αποτελεσματικό για:

 • Αύξηση οστικής πυκνότητας.
 • Γρήγορη οστική ανασύσταση μετά από θραύση και εξάρθρωση.
 • Αντιμετώπιση πόνων στις αρθρώσεις.
 • Αποτροπή της οστεοπόρωσης.
 • Επαναφορά της ψυχικής και νοητικής υγείας μετά από έντονη δραστηριότητα.
 • Αύξηση της παραγωγής σεξουαλικών ορμονών: οιστρογόνων στις γυναίκες και τεστοστερόνης στους άνδρες.
 • Διάσπαση των πλακών χοληστερόλης.
 • Αναστολή των φλεγμονών.
 • Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.766565656

Το προϊόν έγινε γνωστό λόγω της εξαιρετικής του αποτελεσματικότητας, των εμφανών αποτελεσμάτων, της εύκολης εφαρμογής και της προσιτής του τιμής. Οι παρασκευαστές του προϊόντος έλαβαν πολλά θετικά σχόλια από χρήστες.

Το Sanocor αποτελείται από:

 1. Φυσικό mumijo: χρησιμοποιείται για την ίαση των οστών, για την αιμορραγία των μαλακών ιστών, το οίδημα και τις διαταραχές του σκελετικού συστήματος. Το συγκεκριμένο συστατικό ελέγχει την πίεση του αίματος, αντιμετωπίζει παθήσεις του αναπνευστικού κλπ.
 2. Εκχύλισμα τριβολιού (Tribulus Terrestris): ένα βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπισης της πλάκας της χοληστερόλης και το οποίο βοηθά πολύ τους οστικούς ιστούς όταν προκύπτει μείωση της λειτουργικότητας των αρθρώσεων. Βοηθά κατά των ερεθισμών, αποκαθιστά την ψυχική και νοητική υγεία, ενισχύει την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών όπως η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα.
 3. Βιταμίνη D3 που παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου, στοιχεία πολύτιμα για τα οστά και τα δόντια. Βοηθά την κυτταρική μίτωση, προστατεύει από πληγές και κακώσεις, βελτιώνει τη παραγωγικότητα του μυελού των οστών, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και επιδιορθώνει την προστατευτική ασπίδα των νευραξόνων (νευρικά κύτταρα). Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 4. Η κοβαλαμίνη (βιταμίνη B12) βοηθά στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην ομαλοποίηση της μεταβολικής διαδικασίας, ενώ παράλληλα περιορίζει τα επίπεδα χοληστερόλης. Λόγω του ότι συμμετέχει στη διαδικασία της σύνθεσης του DNA, προκαλεί τον σχηματισμό νέων νευρικών ινών. Προτείνεται κατά της πολυνευρίτιδας, της νευρίτιδας, της ριζίτιδας, ηπατικής νόσου και ημικρανίας.6545434678674557
 5. Η βιταμίνη С αποτελεί την κύρια ουσία του σώματος, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των οστών και του συνδετικού ιστού. Προσφέρει στα δερματικά κύτταρα ενίσχυση όσον αφορά τη μεταβολική τους διαδικασία, βοηθά στην αποτοξίνωση και στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ προστατεύει το σώμα από παθογόνα και ιούς.

Με βάση τα πλεονεκτήματα των παραπάνω συστατικών του προϊόντος, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι είναι πολύ αποτελεσματικά για την υγεία.

Οι πραγματείες του Ιπποκράτη και του Αβικέννα περιγράφουν ότι το φυσικό mumijo περιέχει περισσότερα από 50 χρήσιμα χημικά στοιχεία και περίπου 30 διαφορετικά βιολογικά συστατικά που είναι απαραίτητα για καλύτερη υγεία. Το Mumijo περιέχει επίσης μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά στοιχεία, αμινοξέα, αιθέρια έλαια. Επιπλέον, είναι γεμάτο βιταμίνες. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η επιλογή μια ιδανικής ισορροπίας συστατικών ώστε να μεγιστοποιηθεί η θετική δράση του mumijo.

Το Sanocor είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για:

 • Άτομα που κάνουν σκληρή σωματική εργασία.
 • Αθλητές και άτομα με έντονη αθλητική δραστηριότητα.
 • Άτομα άνω των 50 για την αποκατάσταση οστών και συνδετικών ιστών, καθώς και για αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης που επηρεάζεται από αλλαγές που έχουν να κάνουν με την ηλικία.
 • Γυναίκες στην προ-εμμηνόπαυση ή στην εμμηνόπαυση.
 • Άτομα που επιθυμούν να διατηρήσουν την υγεία των μαλλιών, των μαλλιών και των δοντιών, μια καλή στάση στο σώμα και γενικότερα καλή υγεία.

Οδηγίες χρήσης

Χρησιμοποιήστε 1 φακελάκι την ημέρα για 2 μήνες, διαλύοντάς το σε ένα ποτήρι me χλιαρό νερό. Επαναλάβετε το ίδιο για έναν μήνα.

Το προϊόν δεν συστήνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Ενδιαφέρον γεγονός σχετικά με την ανάπτυξη του Sanocor. 765757657656

Το μυστικό των συστατικών, που περιέχονται στο Sanocor, αποκαλύφθηκε από μια μοναχή ονόματι Άννα. Υπέφερε από αρθρίτιδα και οστεοχόνδρωση. Είχε πόνους στη μέση και οι αρθρώσεις της επίσης πονούσαν. Με ελάχιστη μόλις κίνηση ο πόνος γινόταν αφόρητος και δεν της επέτρεπε να κοιμηθεί λόγω αυτής της συνεχούς και έντονης ενόχλησης. Η κατάστασή της χειροτέρευε από μέρα σε μέρα. Όταν ο πόνος έγινε αφόρητος, θυμήθηκε ένα βιβλίο της γιαγιάς της με γιατροσόφια. Με μια από τις συνταγές έφτιαξε κάτι για τα οστά και τέσσερις ημέρες αργότερα ένιωσε μια ανακούφιση. Σταδιακά ανάρρωσε.

Η μοναχή Άννα μοιράστηκε τη συνταγή με άρρωστους και στη συνέχεια η ίδια αυτή συνταγή χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του μοναδικού προϊόντος που ονομάζεται Sanocor. Είναι πολύ πιο εύκολο να το αγοράσει κανείς από το να το φτιάξει στο σπίτι, καθώς δεν είναι εύκολο να βρει όλα τα συστατικά, για παράδειγμα, το φυσικό φυτικό mumijo. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά του με το να ξεπεράσουν διαφορετικές παθήσεις των οστών και των αρθρώσεων.