Γνωρίζατε ότι το σαλιγκάρι μπορεί να σφραγίζει μια τρύπα στο δικό του κέλυφος;! Η βλέννα του περιέχει ένα πλήρες σετ συστατικών για όλους τους τύπους ιστών.

Καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες

Το σέρουμ περιέχει ένα μυστικό συστατικό που αποτελεί “μηχανή του χρόνου για κορίτσια”

Φρεσκάρει και αναζωογονεί

Η θεραπευτική βλέννα ενεργοποιεί τις διαδικασίες για ενδοκυτταρική συναλλαγή και αναζωογονεί το δέρμα.

Snail Farm – ένα ελιξήριο με αποτέλεσμα Botox

Σχεδιασμένο από Κορεάτες επιστήμονες και βασισμένο στο γιγάντιο μαύρο σαλιγκάρι Akhatina και τη βλέννα του, το σέρουμ Snail Farm προκάλεσε πάταγο στην Ασιατική αγορά. Το ελιξήριο είναι πολύ δημοφιλές σε όλες τις καλλονές τις χώρας.

Το σαλιγκάρι από μόνο του χρησιμοποιεί τη βλέννα του, για να σφραγίσει την είσοδο του κελύφους του και να διορθώσει τη ζημιά. Το σαλιγκάρι μπορεί να σφραγίζει μεγάλες τρύπες στο κέλυφός του, αποκλειστικά με τη βοήθεια της βλέννας του. Το σέρουμ αναζωογόνησης περιέχει ένα ισχυρό μείγμα του υψηλώς λειτουργικού αντιγηραντικού τριπεπτιδίου Syn®-Ake και βλέννα σαλιγκαριού, πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, γλυκοπρωτεΐνη, πρωτεογλυκάνες και αντιμικροβιακά συστατικά.

Εναλλακτική ενάντια στο Botox

Χάρη στο μείγμα με Syn®-Ake και βλέννα, το σέρουμ δρα παρόμοια με τις ενέσεις Botox – οι μυς χαλαρώνουν, η υφή του δέρματος αποκαθίσταται και οι ρυτίδες εξαφανίζονται.

Το μείγμα Syn®-Ake βασίζεται σε πεπτίδια παρόμοια με το δηλητήριο του φιδιού. Το σέρουμ στοχεύει σε μια βαθιά ανάπλαση του δέρματος. Δύσκολα να φανταστούμε κάποια πιο ισχυρή και ευέλικτη σύνθεση για ανάπλαση κι αναζωογόνηση του δέρματος σε όλα τα επίπεδα.

Κριτικές πελατών


Μαρία, Αθήνα

Η νύφη μου αγόρασε αυτό το σέρουμ για μένα από την Κορέα. Ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα και έμεινα έκπληκτη από το αποτέλεσμα! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο αποτέλεσμα στη ζωή μου και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Κυριολεκτικά, το πρόσωπό μου είναι σαν καινούριο!

Επιπλέον, έβαζα από το σέρουμ και στο λαιμό (που πάντα ήταν το αδύναμο σημείο μου)… και ξέρετε; Το δέρμα στο λαιμό μου έγινε κι αυτό σφιχτότερο. Άρχισα να δείχνω νεότερη, μετά τη χρήση μόνο δύο συσκευασιών για δυόμιση μήνες.


Χριστίνα, Λάρισα

Ευχαριστώ για αυτό το τέλειο σέρουμ! Απαλλάχτηκα από τις κηλίδες στο πρόσωπό μου, οι οποίες με ενοχλούσαν για αρκετό καιρό. Επιπλέον, δεν εμφανίζονται καινούριες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!


Μπορείτε να παραγγείλετε το Snail Farm με 3 απλά βήματα!

Συμπληρώστε τη φόρμα Περιμένετε το τηλεφώνημα του εκπροσώπου Πληρώστε το προϊόν κατά την παραλαβή

Αποστολή και πληρωμή

Αποστολή σε όλη τη χώρα, με προτεραιότητα, μέσα σε 5-10 εργάσιμες ημέρες.
Χωρίς απαιτούμενη προπληρωμή! Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας, ανεξάρτητα από την αιτία επιστροφής.