Η ιστορία της διάσωσης ενός ορειβάτη στο Θιβέτ το 2009 είχε απροσδόκητη εξέλιξη. Αποδείχτηκε ότι ένας θανάσιμος τραυματισμός στο πόδι του αθλητή θεραπεύτηκε από ένα συνηθισμένο έγχυμα, που προετοιμάστηκε για τον ορειβάτη από τους μοναχούς! Οι επιστήμονες πέρασαν πολλά χρόνια, προσπαθώντας να ανακαλύψουν το μυστικό του θαυματουργού ροφήματος. Σήμερα πλέον είναι διαθέσιμο για όλους!

Η ανακάλυψη του Θιβετιανού ροφήματος έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο. Οι επιστήμονες έχουν διεξάγει δεκάδες εργαστηριακές δοκιμές και ελέγχους, αποδεικνύοντας ότι αυτό θα μπορούσε να απαλλάξει από πολλές ασθένειες των οστών και των αρθρώσεων. Το τσάι ονομάζεται Tibettea Active Joint και βασίζεται σε συνταγή των Θιβετιανών μοναχών!

Το προϊόν που καθιστά αχρείαστο το χειρουργείο

Στατιστικά, περίπου το 65% των ανθρώπων παγκοσμίως υποφέρει από κάποια πάθηση των αρθρώσεων. Οι παθήσεις αυτές μπορούν να προκληθούν από γενετικές ανωμαλίες, επάγγελμα και ηλικία.

Οι περισσότεροι επιλέγουν να “θεραπευτούν” από αυτά τα προβλήματα, παίρνοντας παυσίπονα. Φυσικά, αυτή η μέθοδος παρέχει μόνο προσωρινή ανακούφιση και δεν θεραπεύει την ασθένεια. Μετά από λίγο, οι γιατροί κάνουν τη διάγνωση τη σοβαρή βλάβη των αρθρώσεων. Η ανάρρωση χωρίς πανάκριβα και επώδυνα χειρουργεία γίνεται ανέφικτη. Ο χρόνος ανάρρωσης μιας τέτοιας θεραπείας υπερβαίνει τους 6 μήνες με 1 χρόνο, αν όχι και περισσότερο… Και δεν εγγυάται πάντα την πλήρη ανάρρωση!

Το τσάι Tea Tibettea Active Joint

βοηθά να απαλλαγείτε από τα προβλήματα των αρθρώσεων ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Το φυτικό ρόφημα έχει δημιουργηθεί για να:

  • Μειώνει τη φλεγμονή.
  • Μειώνει την υπερβολική συγκέντρωση αλάτων, χλωρίνης και νατρίου.
  • Παρέχει ανακούφιση από τον πόνο.
  • Βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία (βοηθά στη μείωση του πρηξίματος).
  • Επαναφέρει την κινητικότητα και ευελιξία των αρθρώσεων και τις αναζωογονεί.

Μόλις 1,5 με 2 μήνες χρήσης του Tibettea Active Joint είναι αρκετοί για να απαλλαγείτε από τα κύρια συμπτώματα του προβλήματος. Αυτό το εύγεστο τσάι αποτελεί μια πραγματική θεραπεία. Ως αποτέλεσμα, αρχίζετε να περπατάτε ξανα εύκολα και ζείτε μια ζωή γεμάτη δραστηριότητες.

Το μυστικό του Tibettea Active Joint

Το περιεχόμενο αυτού του φυτικού τσαγιού είναι αρκετά απλό: πράσινο τσάι, ίνουλα, ρίζα κολλιτσίδας, γλυκόριζα, αγριμονία, θυμάρι, φύλλα σημύδας, τσουκνίδα και γατόχορτο.

Ωστόσο, η δημιουργία της ακριβούς φόρμουλας πήρε αρκετό καιρό. Οι επιστήμονες έπρεπε να ταξιδέψουν έως το Θιβέτ, για να συμβουλευτούν τους ντόπιους βοτανολόγους.

“Οδηγήθηκαμε στο συμπέρασμα ότι το μυστικό του Tibettea είναι μια ειδική τεχνική συλλογής και επεξεργασίας των βοτάνων. Οι μοναχοί ξέρουν το πώς και το πότε να συλλέγουν φαρμακευτικά συστατικά. Ξέρουν ότι τα συστατικά πρέπει να αποξηραθούν. Η τεχνική του βρασίματος είναι επίσης πολύ σημαντική. Χρησιμοποιήσαμε όλα αυτά τα αρχαία μυστικά για τη δημιουργία του Tibettea Active Joint.”

Ν. Γεωργιάδης

Ειδικός στο κέντρο “Εθνική Υγεία”

Πώς να παρασκευάσετε το ρόφημα Tibettea Active Joint

Προσθέστε 1 κουταλάκι του τσαγιού από τα βότανα σε 200ml νερό (θερμοκρασίας 85°С-90°С) και βράστε για 3-5 λεπτά. Το τσάι πρέπει να καταναλωθεί χλιαρό στο μεσοδιάστημα μεταξύ των τακτικών γευμάτων (2 φορές την ημέρα).

Είναι απαραίτητο να πίνετε το τσάι για 1,5 με 2 μήνες, εκτός αν σας έχει υποδείξει διαφορετικά ο γιατρός σας.

Γιατί το Tibettea Active Joint έχει λάβει τόσα διθυραμβικά σχόλια από τους ειδικούς;

Σ. Αγγελάκης (Διευθύνων Σύμβουλος του κέντρου Νέας Γενιάς)

“Προτείνω το Tibettea Active Joint και παρατηρώ εκπληκτικά αποτελέσματα. Το τσάι είναι αποτελεσματικά ισοδύναμο για την αντιμετώπιση τόσο των αρχικών συμπτωμάτων των προβλημάτων στις αρθρώσεις, όσο και στις σοβαρές διαταραχές. Μετά από 3-4 εβδομάδες χρήσης του Tibettea Active Joint, το άτομο απαλλάσσεται από το πρήξιμο και τον πόνο. Το περιεχόμενο του τσαγιού προωθεί την καλύτερη μικροκυκλοφορία του αίματος και μειώνει το πρήξιμο. Δεν τελειώνουμε εδώ όμως! Το Tibettea Active Joint μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για προληπτικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξη και επιδείνωση της πάθησης, διατηρώντας τις αρθρώσεις υγιείς.”

“Το Tibettea Active Joint είναι το καλύτερο φυτικό προϊόν για τη φροντίδα του μυοσκελετικού συστήματος. Κάθε μέρα βλέπω παραδείγματα ανθρώπων που κατόρθωσαν να απαλλαγούν με επιτυχία από την αρθρίτιδα και τον εκφυλισμό των αρθρώσεων. Οι άνθρωποι, δυστυχώς, έχουν συνηθίσει τα συμβατικά, χημικά φάρμακα και απορρίπτουν οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Γιατί όμως να δηλητηριάζετε το σώμα σας, όταν υπάρχει η ιδανική, εναλλακτική λύση για μια ολοκληρωμένη θεραπεία; Το Tibettea Active Joint μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση.”

Η 100% φυτική σύνθεση του Tibettea Active Joint

μπορεί να γίνει ο ιδανικός σας σύμμαχος ενάντια στα προβλήματα των αρθρώσεων και των οστών. Μην προκαλώντας καμία παρενέργεια, το Tibettea Active Joint χρησιμοποιείται έως ότου εξαλειφθούν πλήρως ο πόνος και τα υπόλοιπα συμπτώματα της πάθησης. Αυτό απαιτεί συνήθως μόλις 1-2 συνεδρίες (45-90 ημέρες)!