Πολλές γυναίκες στον κόσμο χρησιμοποιούν την κρέμα στήθους UpSize και όλες τους είναι ευτυχισμένες. Τα ορατά αποτελέσματα δίνουν ευχαρίστηση σε όλους: το δέρμα γίνεται πιο σφικτό και τα στήθη γίνονται πιο γεμάτα και στητά.

Τα στήθη παίζουν σημαντικό ρόλο στη γυναικεία σεξουαλικότητα. Ωστόσο, το 60% των γυναικών σύμφωνα με έρευνες δεν είναι ικανοποιημένες με το συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους. Για τις γυναίκες αυτές, τα στήθη τους είτε φαίνονται πολύ μικρά, χωρίς ωραίο σχήμα ή πλαδαρά. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη συγκεκριμένη κρέμα για το στήθος.

Ορμονολογικοί παράγοντες

Τι είναι αυτό που καθορίζει το σχήμα και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο στήθος με το πέρασμα των χρόνων; Οι ορμόνες που ονομάζονται οιστρογόνα είναι η βάση της θηλυκότητας. Είναι υπεύθυνες for round female forms, για την ευγενική φύση της γυναίκας, τη συναισθηματική της ευαισθησία και την υποχωρητική της συμπεριφορά. Αν το σώμα παράγει αρκετή ποσότητα οιστρογόνων, η γυναίκα τότε έχει όμορφα λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια, απαλό και σφικτό δέρμα. Επίσης, είναι καλό προληπτικό μέτρο εναντίον της αθηροσκλήρωσης. Αν δεν υπάρχει αρκετό οιστρογόνο, εμφανίζονται ρυτίδες, τα στήθη κρέμονται και επέρχονται και άλλες αλλαγές.  87998554

Με σκοπό να βοηθήσουν τις κυρίες να φαίνονται πιο όμορφες, οι δημιουργοί της κρέμας UpSize ανακάλυψαν μια πρωτότυπη συνταγή. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν, το οποίο δεν έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Παράγοντες κινδύνου

Ακόμη και αν τα στήθη είναι μεγάλα και καλοσχηματισμένη εκ φύσεως, δεν υπάρχει εγγύηση ότι έτσι θα παραμείνουν για το υπόλοιπο της ζωής σας. Συναισθηματική και ψυχολογική πίεση, εγκυμοσύνη, θηλασμός, άγχος, γενετικοί παράγοντες και μολυσμένο περιβάλλον επηρεάζουν το σώμα. Τα στήθη αλλάζουν και αυτή η αλλαγή δεν είναι πάντοτε προς το καλύτερο.

  • Το μέγεθος των μαστικών αδένων μπορεί να αλλάζει και σε κάθε κύκλο περιόδου.
  • H εγκυμοσύνη είναι ένα σοβαρό ζήτημα για τα στήθη. Ξεκινώντας από τις πρώτες ημέρες εγκυμοσύνης, τα στήθη αυξάνονται σε μέγεθος και γίνονται ακόμα μεγαλύτερα κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
  • Ωστόσο, όταν μια γυναίκα σταματήσει να θηλάζει, το στήθος της μπορεί να χάσει την προηγούμενη όμορφη όψη του και μπορεί να μην ανακτήσει το σχήμα και τον όγκο που είχε πριν την εγκυμοσύνη της.
  • Η επιθυμία να είναι κάποια αδύνατη μπορεί κάποιες φορές να καταστρέψει την ομορφιά του στήθους επειδή το στήθος κυρίως αποτελείται από λιπώδη ιστό. Όταν το σώμα χάνει 4 κιλά βάρος, ο μαστικός αδένας χάνει 15-20 γραμμάρια λιπώδη ιστό.

Λύσεις

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για να λύσει κανείς το πρόβλημα και να ανακτήσει την ομορφιά του στήθους ή να μεγαλώσει ένα μικρό στήθος. Η πιο δραστική μέθοδος είναι η πλαστική χειρουργική και η χρήση εμφυτευμάτων.

Επιπλέον, προτείνεται η γυμναστική συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων ασκήσεων σε τακτική βάση. Επίσης, συνίσταται η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, κυρίως σόγιας, η οποία περιέχει φυτοοϊστρογόνο-φυτικά αντίστοιχα της γυναικείας ορμόνης.

6585688888886Υπάρχουν ακόμα θεραπείες με χάπια που περιέχουν οιστρογόνα. Αλλά ίσως δημιουργηθεί κίνδυνος διατάραξης της φυσικής ισορροπίας στο γυναικείο σώμα. Οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές, από υπογονιμότητα μέχρι ογκολογικές ασθένειες.

Αλλά, πέραν του χειρουργείου, δεν υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν αλλά σπανίως είναι σημαντικά ή έχουν διάρκεια στο χρόνο. Αναφορικά με το χειρουργείο, όπως κάθε χειρουργική παρέμβαση, έχει παρενέργειες και ο κίνδυνος των επιπλοκών είναι μεγάλος.

Το περιεχόμενο;

H κρέμα UpSize δεν έχει παρενέργειες. Αυτό είναι δυνατό χάρη σε ένα της συστατικό, το φυτό που λέγεται Pueraria Mirifica. Το φυτό αυτό βρίσκεται στην Ταϊλάνδη. Δεν είναι ορμόνη το ίδιο αλλά περιέχει την ουσία που συνεισφέρει στην παραγωγή της γυναικείας ορμόνης, του οιστρογόνου. Επίσης είναι γνωστό και ως “Kwao Krua Kao” στην Ταϊλάνδη. Οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες φυτρώνει το φυτό αυτό φαίνονται νεότεροι και τα ποσοστά καρκίνου σε αυτές τις περιοχές πολύ χαμηλά.

Αυτό αποτελεί τη βάση του εκπληκτικού αποτελέσματος αυτής της κρέμας: Το δέρμα του στήθους είναι σφικτό, το στήθος γεμίζει και το μέγεθός του αυξάνεται. Και όλα τα παραπάνω συμβαίνουν με φυσικό τρόπο χωρίς να εμπλέκονται φυσιολογικές διαδικασίες του οργανισμού.

Η κρέμα επίσης περιέχει έλαιο ρόδου, γνωστό συστατικό της κοσμετολογίας, το οποίο διαθέτει την ικανότητα να ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων ενώ παράλληλα τα θρέφει. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, το δέρμα να γίνεται πιο εύκαμπτο και ελαστικό.

Δραστικό συστατικό

Ένα από τα βασικά συστατικά του φυτού Pueraria Mirifica, το οποίο ευθύνεται για τα εκπληκτικά αποτελέσματα της κρέμας, ονομάζεται Δεοξυμιροεστρόλη. Η δομή του είναι παρόμοια με αυτή των ανθρώπινων ορμονών αλλά δεν πρόκειται για ορμόνη. Αυτό το συστατικό αυξάνει το ποσοστό των οιστρογόνων στο σώμα, κάτι το οποίο βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος.

Η ουσία Δεοξυμιροεστρόλη χρησιμοποιείται στην ιατρική για τη θεραπεία καρκίνου του μαστού σε πρώιμα στάδια. Τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος που περιέχουν την Δεοξυμιροεστρόλη χρησιμοποιούνται επίσης για να προλαμβάνουν δυσπλασίες του δέρματος.

Η ουσία αυτή, βασικό συστατικό της κρέμας UpSize, αναγνωρίζεται σε διεθνείς πιστοποιήσεις εγκεκριμένες σε 14 χώρες. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η κρέμα έχει μελετηθεί προσεχτικά και δοκιμαστεί προκειμένου να παρέχει ασφάλεια. Η έρευνα που έχει γίνει πάνω στην Pueraria Mirifica και στη Δεοξυμιροεστρόλη έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους όσον αφορά την πρόληψη ανάπτυξης όγκων στο στήθος.

Σε ποιον απευθύνεται;

Η συγκεκριμένη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες που θέλουν να επιτύχουν διαφορετικούς η καθεμία στόχους :από το να μεγεθύνουν το στήθος τους μέχρι να αυξήσουν την ελαστικότητά του. Ο δημιουργός της κρέμας συνιστά το προϊόν σε εκείνες:

  • Που πρόσφατα σταμάτησαν να θηλάζουν
  • Που είναι δυσαρεστημένες με το μέγεθος του στήθους τους, το βρίσκουν πολύ μικρό
  • Που το στήθος τους έχει χάσει την ελαστικότητά του λόγω ηλικίας

7885451

Καθώς το προϊόν δε χρησιμοποιεί ορμόνες, μπορεί με ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί από νεαρές γυναίκες ή από γυναίκες που δεν έχουν ακόμα γεννήσει.

Τα αποτελέσματα, όπως οι ίδιες οι γυναίκες επιβεβαιώνουν, είναι ορατά στο διάστημα από 1 έως 4 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι υποκειμενικό. Το αποτέλεσμα χτίζεται σταδιακά. Τα καλύτερα αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο επιτυγχάνονται μετά από μερικές θεραπείες με την κρέμα.

Πώς χρησιμοποιώ την κρέμα;

H κρέμα απλώς εφαρμόζεται πάνω στο στήθος. Προτείνεται να εφαρμόζεται με απαλές κινήσεις μασάζ από κάτω προς τα πάνω για 10 λεπτά. Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή 2 φορές την ημέρα. Η κρέμα έχει ευχάριστο άρωμα, απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λεκέδες στα ρούχα.