Το Valgomed είναι ένας ελαστικός διορθωτής, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της παραμόρφωσης των Βλαισών του Μεγάλου Δαχτύλου. Τα προοδευτικά του αποτελέσματα είναι εμφανή σε 4 εβδομάδες χρήσης. Τα αποτελέσματα του Valgomed:

 • Αποτρέπει την εμφάνιση κάλων.
 • Επαναφέρει την θέση του δαχτύλου στο φυσιολογικό έως και 2,5 εκατοστά.
 • Μειώνει τον πόνο και τη δυσφορία στην προβληματική περιοχή όταν περπατάτε.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε είδους παπούτσια.

Περιλαμβάνει δύο διορθωτές.

 • Διορθώνει την κανονική θέση του δαχτύλου.
 • Αποτρέπει τη ζημιά στο δέρμα του κάλου.

Κλινική έρευνα έχει δείξει ότι το Valgomed είναι αποτελεσματικό τόσο στα πρώτα, όσο και σε προχωρημένα στάδια παραμόρφωσης του ποδιού. Πρόκειται για το #1 προϊόν αντιμετώπισης των Βλαισών του Μεσαίου Δαχτύλου στις Η.Π.Α. και σε χώρες στη Δυτική Ευρώπη.

Τα πλεονεκτήματα του Valgomed 654654647878

Τα ενθέματα και διορθωτές σιλικόνης έχουν κατασκευαστεί από πολύ ισχυρή σιλικόνη ιατρικής χρήσης. Παρέχουν:

 • Άψογη εφαρμογή του διορθωτή στο δέρμα του ποδιού που παρέχει άνεση καθώς φορά κάποιος παπούτσια, αποφεύγοντας την παραμόρφωση στη περιοχή τοποθέτησης του Valgomed.
 • Το ελαστικό υλικό του ενθέματος προστατεύει με αξιόπιστο τρόπο το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα από την τριβή και τους κάλους.
 • Ο διορθωτής έχει κατασκευαστεί από υποαλλεργική σιλικόνη που αποτρέπει τις ανεπιθύμητες αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Παρέχει τη σωστή θέση για τα δάχτυλα και αποτρέπει αποτελεσματικά τη διασταύρωση και τον αμοιβαίο τραυματισμό των δαχτύλων.

Τι είναι η παραμόρφωση του Βλαισού του Μεγάλου Δαχτύλου;

Η παραμόρφωση του Βλαισού του Μεγάλου Δαχτύλου είναι προοδευτική και χαρακτηρίζεται από την απόκλιση του μεγάλου δαχτύλου. Η απόκλιση από την κανονική θέση έως και 2,5 εκατοστά εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες. Αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στα στενά και μη αναπαυτικά παπούτσια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εξέλιξη της πάθησης οφείλεται στην αρθρίτιδα.

Η πάθηση εξελίσσεται προοδευτικά.86565545

Στα πρώτα στάδια του Βλαισού του Μεγάλου Δαχτύλου, η πάθηση είναι ουσιαστικά μη ορατή. Στην αρχή μόνο ένα μικρό εξόγκωμα είναι εμφανές στην βάση του δαχτύλου, καθώς επίσης και μια ελαφριά καμπύλη. Είναι πιθανό να αρχίσουν να εμφανίζονται ήδη οι πρώτες ενοχλήσεις. Με τον χρόνο το εξόγκωμα γίνεται μεγαλύτερο και μετατοπίζεται από τη φυσιολογική του θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω της παραμόρφωσης της άρθρωσης, ο μεγάλο δάχτυλο ανασηκώνεται και καλύπτει τα άλλα δάχτυλα. Ο πόνος γίνεται προοδευτικά όλο και πιο ισχυρός. Το δέρμα γύρω από την περιοχή αυτή εμφανίζει κάλους και κάτω από αυτό εμφανίζεται ένας αρθρικός θύλακας. Αυτοί οι σχηματισμοί εμφανίζουν πολύ συχνά φλεγμονές. Στα αρχικά και στα μέσα στάδια, χρησιμοποιείται μια συντηρητική θεραπεία.

Το στάδιο κατά το οποίο το μεγάλο δάχτυλο υπερκαλύπτει κάποιο άλλο, χαρακτηρίζεται από τον σχηματισμό κάλων. Κατά τη διάρκεια του σταδίου αυτού, οι ασθενείς υποφέρουν από ισχυρούς πόνους κατά τη βάδιση.

Τρόποι για να ξεφορτωθείς την παραμόρφωση των Βλαισών Μεγάλου Δαχτύλου

Τα φάρμακα δεν έχουν πάντα αποτέλεσμα. Η φυσιοθεραπεία βοηθά να βελτιωθεί η υγεία μας στα πρώτα στάδια της πάθησης. Το χειρουργείο μπορεί να διορθώσει την κατάσταση, αλλά ενδέχεται να χρειάζεται περισσότερες από μία φορές. Μόνο το Valgomed μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Προκειμένου να διορθώσεις τις παραμορφώσεις που προκαλεί η Βλαισός του Μεγάλου Δαχτύλου, το Valgomed θα πρέπει να τοποθετείται ανάμεσα στο μεγάλο και το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού.

Γενετική προδιάθεση στην παραμόρφωση Βλαισού του Μεγάλου Δαχτύλου

Η παραμόρφωση παρατηρείται συχνά σε άτομα τα οποία:

 • Φορούν σφιχτά και μη αναπαυτικά παπούτσια
 • Έχουν γενετική προδιάθεση
 • Υποφέρουν από πλατυποδία
 • Έχουν πάσχοντες νευρικούς ιστούς (παραλυτικές παραμορφώσεις)

Η χρήση του Valgomed 54343434

Προκειμένου το θεραπευτικό αποτέλεσμα να είναι μακροχρόνιο, είναι αναγκαία η χρήση του Valgomed έως 6-10 ώρες ημερησίως. Τα πρώτα δείγματα βελτίωσης είναι εμφανή μετά από 10-14 ημέρες χρήσης.

Για τη σωστή διόρθωση του ποδιού:

 • Τοποθετήστε το Valgomed στο μεγάλο δάχτυλο.
 • Πιέστε τον διορθωτή ώστε να ταιριάξει στην επιφάνεια του δέρματος.

Το Valgomed μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε παπούτσια.

Ο διορθωτής Valgomed είναι σχεδιασμένος για οποιοδήποτε είδος παπουτσιών. Χάρη στο περίπλοκο σχήμα του, τοποθετείται στο πόδι και είναι πρακτικά αόρατος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Valgomed και να κάνετε τις δραστηριότητες που θέλετε χωρίς πόνο.