Το VaricoFix είναι μια μοναδική θεραπεία, σχεδιασμένη για γρήγορη και ποιοτική θεραπεία των κιρσών στο σπίτι. Η χρήση αυτού του τζελ βοηθά τα πόδια σας να αποκτήσουν ξανά μια υγιή και νεανική εμφάνιση, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Πρόληψη και θεραπεία των κιρσών με VaricoFix gel

Οι κιρσοί των κάτω άκρων θεωρείται μια συνήθης νόσος, η οποία απαιτεί έγκαιρη και επαγγελματική προσέγγιση θεραπείας.

Οι λόγοι εμφάνισης της συγκεκριμένης νόσου είναι πολλοί:008888888

 • Λανθασμένος τρόπος ζωής (χαμηλό επίπεδο δραστηριοτήτων, συχνές ανυψώσεις βάρους, μη τήρηση της καθημερινότητας, έλλειψη ισορροπημένης διατροφής, κάπνισμα και αλκοόλ)
 • Αλλαγές σε ορμονικό επίπεδο, επίσης αυξημένη πίεση στις φλέβες κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και μετά τη γέννηση ενός παιδιού (ιδιαίτερα αν ο τοκετός ήταν δύσκολος και επίπονος)
 • Συχνή χρήση ορμονικών φαρμάκων (κορτικοστεροειδή) για τη θεραπεία χρόνιων ασθενειών, καθώς και μακρόχρονη χρήση αντισυλληπτικών
 • Καθημερινή χρήση στενών και άβολων ρούχων, καθώς και προτίμηση σε ψηλοτάκουνα παπούτσια
 • Ευαίσθητα αιμοφόρα αγγεία και εξασθενημένο κυκλοφορικό σύστημα στα κάτω άκρα, λόγω γενετικής προδιάθεσης

Οι εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν να χρησιμοποιείτε το VaricoFix gel ήδη από το πρώτο στάδιο των κιρσών: όχι μόνο θα εξαλείψει τα ανεπιθύμητα συμπτώματα, αλλά θα εμποδίσει επίσης την περαιτέρω εξέλιξη της νόσου σε φλεβική ανεπάρκεια. Ωστόσο, το VaricoFix δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό στη θεραπεία περίπλοκων κιρσών (με σημεία θρομβοφλεβίτιδας και τροφικών ελκών). Η τακτική χρήση αυτού του φαρμάκου έχει θετική επίδραση στις βαλβίδες των φλεβών, αφού μειώνει σημαντικά το πρήξιμο και την αίσθηση βάρους στα πόδια.

Λεπτομερής περιγραφή του VaricoFix gel: θεραπευτικά αποτελέσματα και σύνθεση

Η καθημερινή χρήση του VaricoFix βοηθάει στην εξάλειψη των συμπτωμάτων που έχουν ήδη εμφανιστεί, πράγμα που το κάνει ένα εξαιρετικό εργαλείο πρόληψης.

Το τζελ έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες:

 • Αποκαθιστά και ενισχύει τα φλεβικά τοιχώματα με ευεργετικά αποτελέσματα
 • Διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, εξαλείφει τη στασιμότητα στα κάτω άκρα.
 • Μειώνει το πρήξιμο των ιστών και απομακρύνει τον σχηματισμό “αστερίσκων” στις φλέβες
 • Μειώνει την κόπωση στα πόδια, αυξάνει την αντοχή στη σωματική άσκηση.varicofix greece
 • Έχει έντονο αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα, μειώνει τον πόνο στις φλέβες.

Το VaricoFix περιέχει εξαιρετικά ασφαλή και κλινικά ελεγμένα συστατικά, κυρίως φυσικής προέλευσης.

 • Σεντέλα ασιάτικα (υδροκοτύλη) – ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό διεγερτικό που βοηθάει στην ανάπλαση των προσβεβλημένων αιμοφόρων αγγείων και προλαμβάνει την περαιτέρω εξάπλωση των κιρσών.
 • Πολυγόνατο (ή αλλιώς Σφραγίδα του Σολομώντα) είναι ένα φυτό που ενισχύει την ελαστικότητα των φλεβικών τοιχωμάτων και την σταδιακή εξάλειψη των κηλίδων του δέρματος.
 • Άρνικα – πολύ γνωστή θεραπεία με αναπλαστικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.
 • Ηπαρίνη – ουσία με εξαιρετική δράση που βελτιώνει την ροή του αίματος και προλαμβάνει τις θρομβοεμβολές στα κάτω άκρα.
 • Ρούσκος (λαγομηλιά) – γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση, μειώνει τον πόνο και ανακουφίζει την αίσθηση του βάρους στα πόδια.
 • Κώνοι κυπαρισσιού – σημαντικό φυτικό συστατικό που μειώνει τα φαινόμενα λίμνασης του αίματος στις φλέβες και μειώνει την ευαισθησία και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων

Λόγω της ισορροπημένης σύνθεσής του, το VaricoFix δεν έχει μόνο ξεκάθαρα θεραπευτικά αποτελέσματα, αλλά χαρίζει στα πόδια μια όμορφη και φροντισμένη εμφάνιση.

Ενδείξεις και πιθανοί περιορισμοί στη χρήση του VaricoFix

Το VaricoFix gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο των κιρσών: η θεραπεία αποδίδει τέλεια τόσο σε νέα συμπτώματα όσο και σε μακροχρόνια ασθένεια. Συνήθως, νιώθετε το θεραπευτικό αποτέλεσμα του τζελ αρκετά γρήγορα: ο πόνος και το πρήξιμο φεύγουν μετά από 1-2 εφαρμογές. Μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης του VaricoFix, παρατηρείται σημαντική βελτίωση στη μικροκυκλοφορία στα κάτω άκρα. Με την πάροδο του χρόνου, τα αισθητικά ελαττώματα γίνονται λιγότερο αισθητά: το δέρμα στα πόδια αποκτά όμορφη και υφή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα σχόλια των πελατών.

Το προϊόν έχει περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές έρευνες, είναι ασφαλές στη χρήση και δεν έχει περιορισμούς στην ηλικία. Η φυσική και ισορροπημένη σύνθεση του VaricoFix gel εξαλείφει πραγματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων αντιδράσεων στο σώμα.

Χαρακτηριστικά της χρήσης του ιατρικού τζελ VaricoFix

Ο κατασκευαστής συνιστά τη χρήση του φαρμάκου τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) για τα πρώτα 1-4 στάδια της νόσου.643654678

Αν τα συμπτώματα της ασθένειας δεν είναι ιδιαίτερα ορατά, τότε το VaricoFix μπορεί να χρησιμοποιείται μια φορά την ημέρα προληπτικά. Όταν υπάρχει πόνος και οίδημα λόγω αυξημένης σωματικής άσκησης, το τζελ μπορεί να εφαρμοστεί στα πόδια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το VaricoFix είναι εγκεκριμένο προϊόν και συνιστάται για χρήση από πολλούς φλεβολόγους. Μπορείτε να προμηθευτείτε αυτή τη μοναδική θεραπεία σε πολλές χώρες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας).

Η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού τζελ επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικά ποιότητας. Μπορείτε να το παραγγείλετε σε προσιτή τιμή σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα.