Οι κιρσοί είναι μια δύσκολη κατάσταση, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια και τις άσχημες επιπλοκές της σε οποιαδήποτε ηλικία. Το Varikosette είναι το φάρμακο που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις διογκωμένες φλέβες και να έχετε και πάλι υγιή πόδια.

Γιατί πρέπει να θεραπεύονται οι κιρσοί;21555

Οι κιρσοί είναι μια ασθένεια που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τα άτομα που πάσχουν από αυτήν. Τα πρώτα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν βαριά και κουρασμένα πόδια, κάτι που γίνεται πιο έντονο το βράδυ, μια δυσάρεστη ενόχληση στα άκρα καθώς και οίδημα, εξαιτίας της δυσλειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος. Αν οι κιρσοί δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, υπάρχει η πιθανότητα να οδηγήσουν μέχρι και στο θάνατο.

Στους κιρσούς το αίμα λιμνάζει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται θρόμβοι στις φλέβες των ποδιών, τους οποίους ένα απαίδευτο μάτι τους αντιλαμβάνεται ως σκούρες κηλίδες. Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων χάνουν την ελαστικότητά τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι αραχνοειδείς φλέβες δεν θα εξαφανιστούν μόνες τους. Μερικές φορές, μια χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη λύση.

Η κρέμα Varikosette λειτουργεί ως προληπτικό και θεραπευτικό προϊόν ενάντια στους κιρσούς. Με τη χρήση της τα αιμοφόρα αγγεία σας θα ξανααποκτήσουν την ελαστικότητά τους και σύντομα και εξαλειφθούν οι σκούρες κηλίδες.

Πώς λειτουργεί το Varikosette;

Η κρέμα Varikosette κατά των κιρσών ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αποκαθιστά τις λειτουργίες τους. Διεγείρει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, η οποία βοηθά στη γρήγορη διάλυση των θρόμβων, αποκαθιστώντας έτσι τη φυσική ροή του αίματος.

Η κρέμα Varikosette είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της:

 • Πλύντε και στεγνώστε καλά τα πόδια σας
 • Απλώστε την κρέμα στην πληγείσα περιοχή των ποδιών από πάνω προς τα κάτω
 • Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα

Η κρέμα δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα σας, δεν είναι κολλώδης και δεν νιώθετε κανενός είδους δυσφορία μετά την εφαρμογή.varikosette greece

Εάν η κατάσταση των ποδιών σας είναι πιο σοβαρή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Varikosette έως και τρεις φορές την ημέρα. Η κόπωση εξαφανίζεται σχεδόν αμέσως και οι σκούρες αραχνοειδείς φλέβες διαλύονται μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Τα πλεονεκτήματα της κρέμας Varikosette

Η κρέμα Varikosette αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από οργανικά συστατικά, επομένως απορροφάται εύκολα και λειτουργεί σχεδόν άμεσα. Χάρη στο περιεχόμενό της, η κρέμα έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά:

 • ο συνδυασμός αμαμελίδας και τζίνγκο μπιλόμπα βελτιώνει την αντοχή των φλεβών και βοηθά στηφυσική τους αναγέννηση
 • η τροξερουτίνη που περιέχεται στην κρέμα σταματά το πρήξιμο και τις φλεγμονές. Αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται συχνά για την θεραπεία διαφόρων φλεβικών δυσλειτουργιών και θρόμβων. Ενισχύει τα αγγειακά τοιχώματα και αποκαθιστά τη δομή του δέρματος
 • η ουρία επηρεάζει θετικά τη διαδικασία μεταφοράς των θρεπτικών ουσιών που βοηθάνε στην ανάπλαση του δέρματος
 • το εκχύλισμα αγριοκαστανιάς που περιέχει η κρέμα Varikosette βοηθά στην απορρόφηση άλλων ιατρικών φαρμάκων. Αναζωογονεί και θεραπεύει επίσης τους κατεστραμμένους ιστούς όπου υπάρχουν μικροί μώλωπες στο δέρμα
 • το ηλιέλαιο και το καλαμποκέλαιο θρέφουν το δέρμα
 • η μενθόλη χαλαρώνει τα άκρα και δίνει μια ευχάριστη αίσθηση

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα συστατικά είναι φυτικής προέλευσης, πράγμα που σημαίνει ότι η κρέμα Varikosette είναι ασφαλής για την υγεία σας, εκτός κι αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία.

Το αποτέλεσμα

Η κρέμα Varikosette διαλύει τους θρόμβους του αίματος και αποκαθιστά τις λειτουργίες των αιμοφόρων αγγείων. Ο χρήστης θα παρατηρήσει αμέσως τη διαφορά, καθώς η κόπωση και το βάρος στα πόδια θα εξαφανιστούν μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Η κρέμα Varikosette λειτουργεί προληπτικά και αφαιρεί τα αντιαισθητικά εξογκώματα. Η τακτική χρήση της δίνει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, λόγω της σταθερότητας της κρέμας. Υπάρχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση της, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ακόμα κι όσους δεν υποφέρουν από κιρσούς:88856

 • βελτιώνειτηροήτουαίματος, όχιμόνοσταπόδιααλλάσεολόκληροτοσώμα
 • η τακτική χρήση της κρέμας βελτιώνει τα συμπτώματα της ασθένειας ακόμα και σε άτομα που πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση
 • δυο μόνο εφαρμογές αρκούν για να βελτιωθεί η όψη του δέρματος

Η κρέμα Varikosette θα αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο σε άντρες και γυναίκες που πάσχουν από διογκωμένες φλέβες. Θα μπορείτε να φοράτε κοντές φούστες, σορτς και φορέματα με σκισίματα και τα πόδια σας θα είναι ελαφρά και υγιή. Η Varikosette είναι η γρήγορη λύση στο πρόβλημα των κιρσών.