Το XPower Thailand είναι ένα μοναδικό βραχιόλι που περιέχει το πολύτιμο ορυκτό τουρμαλίνη. Σκοπός του είναι να το φορά κανείς σε σταθερή βάση. Όταν φορά κάποιος το βραχιόλι, ενεργοποιούνται όλες οι δυνάμεις εκείνες που προστατεύουν το σώμα και ενισχύεται παράλληλα η σεξουαλικότητα. Είναι κατάλληλο για άνδρες κάθε ηλικίας. Το μυστικό της μαγικής του αποτελεσματικότητας βρίσκεται στους κρυστάλλους τουρμαλίνης, οι οποίοι προσφέρουν ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στο σώμα, το οποίο μπορεί να νιώσει κανείς αρκετές εβδομάδες αφού το φορέσει. Οι απόψεις που διατυπώνονται από κάθε πλευρά για το βραχιόλι είναι ιδιαίτερα θετικές. Όσοι κατάφεραν να παραγγείλουν και να αποκτήσουν το XPower Thailand έγραψαν στις αξιολογήσεις τους ότι αισθάνονται έως και 15 χρόνια νεότεροι.

Ιδιότητες του XPower:

  1. Προσφέρει περισσότερη ενέργεια, δύναμη, χαρά και καλή διάθεση,
  2. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων: του εγκεφάλου, της καρδιάς, των οργάνων αναπαραγωγής, των αγγείων, σταθεροποιεί τις ορμόνες και άλλες ζωτικές λειτουργίες,
  3. Ενισχύει τα επίπεδα τεστοστερόνης και αυξάνει τις σεξουαλικές επιδόσεις: επιμηκύνει την σεξουαλική αντοχή (αρκετές ώρες αντί για λεπτά), αυξάνει την ευαισθησία και τη σωματική δύναμη, προστατεύει τους μύες των γεννητικών οργάνων και ενεργοποιεί τη σεξουαλική λειτουργία τους,xpower greece
  4. Προστατεύει το σώμα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς, ραδιενεργά στοιχεία και αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες,
  5. Περιορίζει τα αρνητικά αποτελέσματα της ψυχολογικής πίεσης και του άγχους,
  6. Βελτιώνει την παραγωγικότητα και τις φυσικές ικανότητες,
  7. Επαναφέρει γρήγορα σε καλή κατάσταση το σώμα μετά από κόπωση, ασθένειες και βαριά σωματική εργασία ή άσκηση.

Το μοναδικό αυτό μοντέλο που έχει παράλληλα και πολύ όμορφη εμφάνιση, είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την υγεία τους, να γίνουν καλύτεροι στο κρεβάτι και να προστατέψουν το σώμα τους. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με τη βοήθειας της μαγικής επίδρασης των κρυστάλλων τουρμαλίνης, που από τα αρχαία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι έχουν μαγικές δυνάμεις, τόσο στα ίδιο το υλικό σώμα, όσο και στο βιοενεργητικό σώμα του κάθε ανθρώπου, το οποίο έχει αποδειχθεί πειραματικά.

Χρησιμοποιώντας το XPower με τα αποδεδειγμένα αποτελέσματά του

Κλινικές έρευνες από διακεκριμένους ειδικούς στον χώρο της φαρμακευτικής και της βιοενέργειας έχουν δείξει ότι έχει 100% αποτελεσματικότητα όσον αφορά την υγεία των ανδρών. Με βάση τις συγκεκριμένες έρευνες,, το 99% των ανδρών που συμμετείχαν είχαν σημαντική βελτίωση της σεξουαλικής τους δραστηριότητας ανεξάρτητα από την ηλικία τους, την εργασία ή το επίπεδο κόπωσής τους. Η έρευνα αποτυπώνει το γεγονός ότι οι περισσότεροι άρχισαν να αισθάνονται πολύ πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα στο κρεβάτι. Ακόμη και μετά από αυξημένη σωματική κόπωση, μπορούσαν να απολαύσουν το σεξ με τις συντρόφους τους, οι οποίες αδυνατούσαν να μαντέψουν το μυστικό αυτής της μεγάλης απόλαυσης που έκρυβαν μέσα τους οι άνδρες και το τι μπορούσαν να κάνουν. Αντί να κάνουν σεξ για 4-5 λεπτά, οι άνδρες μπορούσαν με άνεση να παρατείνουν την σεξουαλική πράξη έως και 2 ώρες. Στο μεταξύ, αναπλήρωναν γρήγορα την ενέργειά τους και μπορούσαν να συνεχίσουν και πάλι στη συνέχεια. Το πρωί, αφού ξυπνούσαν, ένιωθαν ενέργεια να τους πλημμυρίζει, ήταν σε καλή κατάσταση και αισθάνονταν ήρεμοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

454654659999

Η αποτελεσματικότητα του XPower με βάση τις απόψεις ειδικών

Ο Ουρολόγος Νικόλαος Κοντογιώργος σημείωσε στην έκθεσή του για τις ιδιότητες του βραχιολιού ότι οι ασθενείς του όντως είχαν αυξημένη σεξουαλική διάθεση και λειτουργία, ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους στο αίμα ομαλοποιήθηκαν και ότι γενικότερα το σώμα και τα όργανά τους λειτούργησαν καλύτερα.  Το ίδιο επισήμανε και ο παθολόγος-σεξολόγος Δημήτριος Μανδράκης: ομαλοποίηση των σεξουαλικών λειτουργιών και του ουροποιητικού συστήματος, ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας, βελτίωση στην εκσπερμάτιση, βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας του σπέρματος. Επίσης καταγράφηκε βελτίωση στην ποιότητα των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και βελτίωση των δεικτών στο αίμα, μετά από αναλύσεις.